Cupa VALEA ARGOVEI-ARROW
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
ash vini, dacî nu-i cu suparari 

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- utilizator constant
@leba
Iata o mostra de-acolo ca sa te convingi:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=3311
Iata o mostra de-acolo ca sa te convingi:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=3311
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro
-
- junior
Bogdan, acest lac are un perimetru de peste 50km. mi-a greu sa cred ca se va strica.bogdan72_coco scrie:dupa acest concurs acest lac se va strica!!~!!!!!!!!!nu va mai fi ca inainte.......................
Este atat de mare ca uneori poate parea dificil de abordat. Ia cu tine o lanseta un jig de 9g. si vei vedea ca vei prinde. sunt sute de locuri atat din barca, cat si de pe mal.
ca sa se "strice" trebuie secata apa si scos pestele. pescarii nu pot strica lacul.
daca pescarii vor stresa pestii, pestii se vor muta... de prins, cu pricepere si intuitie, se vor prinde pesti.
cred ca stiu ce vorbesc,(peste 200 de partide din barca si alte zeci de pe mal, atat stationar cat si spinning) nu mai fi asa pesimist!

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- mihaimircea
- veteran
o sa se strice cu gunoaie si poate fum de mici. Aia o sa se intample. In urma popoarelor migratoare raman tone de pet-uri si pungi de cora.... n-au bunul simt sa isi ia inapoi sticla de cico si s-o arunce la gunoi.
Am fost azi intr-un loc in care mai fusesem duminca trecuta. in o saptamana a aparut chiar pe unu din locurile de unde dadaeam o gramajoara organizata de doze goale de aluminiu, pet-uri si pungi. Cum a inceput vantu cum le-a imprastiat pe toata balta...
Am fost azi intr-un loc in care mai fusesem duminca trecuta. in o saptamana a aparut chiar pe unu din locurile de unde dadaeam o gramajoara organizata de doze goale de aluminiu, pet-uri si pungi. Cum a inceput vantu cum le-a imprastiat pe toata balta...
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
- costica_fishing
- veteran