Cupa Uzlina la Stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cupa Uzlina la Stiuca
Daca printre forumisti sunt pescari care vor participa, ar fi bine sa schimbam cateva impresii inainte de ... meci, nu-i asa ? Cine se baga la o discutie pe tema asta ?
Cupa Uzlina la Stiuca
Ovidiule, m-ai dezamagit ! Pe tine chiar nu te stiam de mishtocar. Nu stiu ce sa mai cred.

Cupa Uzlina la Stiuca
Ionah !
Daca vrei cu adevarat ... poti ! Miau !
Daca vrei cu adevarat ... poti ! Miau !

pityu nu sunt mistocar
lasand gluma deoparte adu-ti aminte trecutul uzlina mult discutat aici si vei intelege
in alta ordine de idei era o intrebare ca nu cumva sa mai patim ce am mai patit la uzlina
nu ca m-ar mira
deci sunt indreptatite esentele postarii daca te gandesti putin
e totusi doar o parere bazata pe experiente
lasand gluma deoparte adu-ti aminte trecutul uzlina mult discutat aici si vei intelege
in alta ordine de idei era o intrebare ca nu cumva sa mai patim ce am mai patit la uzlina
nu ca m-ar mira
deci sunt indreptatite esentele postarii daca te gandesti putin
e totusi doar o parere bazata pe experiente
si ca sa fiu mai concret
acum un an nu puteai participa la concurs decat daca te cazai intr-un anume "hotel"
ti se pare corect ?
deci de ce sa stau cu 30ron pe noapte si sa vin la balta cu stiuci cand tre sa stau cu 100ron pe noapte ?
de asta de multe ori am intrebat la anunturile despre concurs care este taxa DE CONCURS...nu ma intereseaza poate alte servicii si nu e fair sa fiu obligat sa iau tot pachetul cu concurs cu tot
despre cam asa ceva vorbeam
fara mishto
acum un an nu puteai participa la concurs decat daca te cazai intr-un anume "hotel"
ti se pare corect ?
deci de ce sa stau cu 30ron pe noapte si sa vin la balta cu stiuci cand tre sa stau cu 100ron pe noapte ?
de asta de multe ori am intrebat la anunturile despre concurs care este taxa DE CONCURS...nu ma intereseaza poate alte servicii si nu e fair sa fiu obligat sa iau tot pachetul cu concurs cu tot
despre cam asa ceva vorbeam
fara mishto

Gresesti Ovidiu, cel care a castigat anul trecut ( dealtfel un infractor betiv, care mai mult ca sigur a prins stiucile prin plasele puse de altii ), e proprietar de ... sa-i zicem pensiune in Gorgova si dak a avut bani de cazare in faimosul hotel de care vorbesti, eu o tai si-o dau la ratze 

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE