Cupa Uzlina la Stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cupa Uzlina la Stiuca
In cazul asta, sa inteleg ca voi castiga "Cupa Uzlina-2007" prin neprezentarea adversarilor ?
Bineanteles nu voi fi chiar singur, ca se pescuieste in echipe de cate 2 pescari. Voi fi coechipier cu Ghe. Sarbu (Brasov).
Deja ma si vad tinand cupa deasupra capului

Bineanteles nu voi fi chiar singur, ca se pescuieste in echipe de cate 2 pescari. Voi fi coechipier cu Ghe. Sarbu (Brasov).
Deja ma si vad tinand cupa deasupra capului

Re: Cupa Uzlina la Stiuca
Nu-ti fa griji ca s-ar putea sa apara iar vreun lipovean fara scrupule, si sa va lase cu mainile goale ridicate spre cer!pityu scrie: Deja ma si vad tinand cupa deasupra capului![]()
![]()
![]()
![]()
pityu scrie:In cazul asta, sa inteleg ca voi castiga "Cupa Uzlina-2007" prin neprezentarea adversarilor ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Deja ma si vad tinand cupa deasupra capului![]()
![]()
![]()
![]()
sa ai parte de strune scrijelite la greu!
dar ca idee, din ce-am cetit...eh, nu mai zic nica, iti lasam aici loc sa-njuri!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Cupa Uzlina la Stiuca
Multumesc de raspunsuri ! Daca va intereseaza, va voi povesti cum a fost.
Cu injuraturile nu prea le am. Eu ma duc acolo doar pentru frumusetea acelor locuri si bineanteles a inegalabilelor partide de spinning pe care le-am trait de atatea-si-atatea ori in inima Deltei.
Cu injuraturile nu prea le am. Eu ma duc acolo doar pentru frumusetea acelor locuri si bineanteles a inegalabilelor partide de spinning pe care le-am trait de atatea-si-atatea ori in inima Deltei.
Cupa Uzlina la Stiuca
Mihai V. a scris:"Nu-ti fa griji ca s-ar putea sa apara iar vreun lipovean fara scrupule, si sa va lase cu mainile goale ridicate spre cer!"
Cunosc scenariul Mihai si bineanteles ca ma deranjeaza, dar stii bine ca in chestiile astea oricum nu putem face nimic. Ma duc de placere, nu sa fac educatie unor oameni ... poate mai maturi si decat mine

Cunosc scenariul Mihai si bineanteles ca ma deranjeaza, dar stii bine ca in chestiile astea oricum nu putem face nimic. Ma duc de placere, nu sa fac educatie unor oameni ... poate mai maturi si decat mine

Ba acu chiar putem face ceva: sa nu mai mergem!pityu scrie:Mihai V. a scris:"Nu-ti fa griji ca s-ar putea sa apara iar vreun lipovean fara scrupule, si sa va lase cu mainile goale ridicate spre cer!"
Cunosc scenariul Mihai si bineanteles ca ma deranjeaza, dar stii bine ca in chestiile astea oricum nu putem face nimic.
Daca vreau sa merg de placere, atunci merg unde vreau si cand vreau si nu la un astfel de concurs.
Parerea mea!
Cupa Uzlina la Stiuca
Mihai!
Pescari care vor sa castige concursuri cu orice pret (inclusiv metode neortodoxe) vei gasii peste tot. Ar fi cea mai mare greseala sa stam acasa din cauza lor. Poate intr-o buna zi se vor da si ei dupa noi !

Pescari care vor sa castige concursuri cu orice pret (inclusiv metode neortodoxe) vei gasii peste tot. Ar fi cea mai mare greseala sa stam acasa din cauza lor. Poate intr-o buna zi se vor da si ei dupa noi !

Nu e chiar asa. Sunt concursuri si concursuri. Daca organizatorul nu face nimic pentru ca astfel de pescari sa nu vina la concurs si chiar le canta in struna, atunci organizatorul are o problema si eu nu ma pot face ca nu vad si sa-i umplu contul din banca doar pentru a participa la concursul lui. Ca doar sunt atatea concursuri in tara ca ai de unde alege. Si pot sa merg la pescuit si fara concurs, doar pentru placerea pescuitului.