Cupa Uzlina la Stiuca

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adrian21
utilizator nou
utilizator nou

concursul Cupa Uzlina

Mesaj de adrian21 » 04 Dec 2007, 22:00

a fost si un premiu special pe care l-am luat eu.
dar nu asta conteaza ci faptul ca organizarea a fost deosebita,vremea a tinut cu noi,s-a prins peste,poate nu atat cat s-a spus,dar ca sa citez un mare pescar "in Romania se fura oricum,se poate opri asta cu cateva stiuci taiate de la punctaj"

pityu
veteran
veteran

Cupa Uzlina la Stiuca

Mesaj de pityu » 04 Dec 2007, 22:33

Salut Adi !
Ma bucur ca ai intrat si tu pe forum :!: :lol:
Sper ca tu esti, cel cu salupa "Jolly", dealerul de la "American Nautics" - nu ?
Eu sunt unul din cei doi colaboratori ai revistei PM, cu care ati stat la masa, tu si prietena. Ma bucur ca te-am cunoscut si iti urez bun venit pe acest forum :!:
Sper sa mai tinem legatura ! Ati fost niste pescari deosebiti si pot sa spun ca personal v-am indragit mult !
Astept sa-mi confirmi ca nu gresesc si ca tu esti persoana la care tocmai ma gandesc acum ! :lol: Imi cer scuze ca imi scapa numele de familie, dar oricum nu-l divulgam aici ! :D

andreiberecleanu
junior
junior

Re: Cupa Uzlina la Stiuca

Mesaj de andreiberecleanu » 05 Dec 2007, 01:50

Am scris despre concurs, dar pe forumul AVP. Nici o problema ! Repetam:
Pai si AVP-istii nu s-au basicat ca scrii de concursul organizat de mustaciosi pe situ lor?
Nu-mi cereti nume, pentru ca nu am retinut, decat foarte putzine. Nu am fost pe post de reporter, ci de concurent. Eu am fost coleg de echipa cu ... colegul meu de la Rev. PM. - colaborator Ghe. Sarbu (Brasov) si am reprezentat echipa revistei.
Trecand peste exprimarea greoaie, sunt curios, a suportat Tarus taxa de participare? Sau ti-a calculat-o in articole scrise pe anu asta?
Am primit barcagiul pe care l-au vrut ei. Mi-a placut ca totusi castigatorii au recunoscut dupa concurs ca au avut noroc cu barcagiul, care vedea stiucile de la 20m distantza. Le spunea unde sa lanseze. Ei lansau ... si luau!!!!
SEFE curat nene! Cred ca-l chema pe tip baterie sau pioneza sau ceva la genu asta. Am auzit si io de el. Legendele lui Gaina.
Dupa primele doua manse, un anume CIOLCA (Targoviste) cu coechipierul, au prins 8 buc. stiuci si CULMEA !!!!!!!!!!!! toate 8 aveau FIX ! aceeasi lungime = 90 cm.
Misto si de cacao.
Mai in gluma, mai in serios i-am spus ca daca am pune cele peste 150 buc. stiuci prinse in tot concursul, nu stiu daca s-ar nimerii 8 buc. de stiuci de exact 90 cm. fiecare. Lui i-au iesit 8 din 8, altora nu le iese nici "6 din 49" :lol: :lol: :lol:

Corect, le-ai dat o super-replica. Sigur n-a auzit-o Victor.
I. - Echipa din Onesti
II. - Targoviste
III. - Focsani
IV. - Bucuresti
V. - Constantza
Au fost premii extraordinare. Motoare de barca si scule de pescuit. Sponsorii Arrow International si American Nautics au fost mai mult decat super-darnici. Au fost premii de participare pentru absolut toti concurentzii, decernate chiar in cadrul sedintzei tehnice de Vineri. Sepci Daiwa, woblere Rapala, si alte maruntzisuri. Numai woblerul Rapala Original valoreaza la noi 24-25 lei.
Chiar 30, 35. Impresionant.

Pentru cei min.520 lei/pers. nu a fost platit decat cazarea (care este intr-adevar f. scumpa !)
Nu te supara Petre, p-asta n-am priceput-o. Deci pana la urma, cum a fost socoteala?
Unde mai pui transferul cu vaporasul de la Murighiol la Uzlina (dus-intors), inchirierea barcii cu barcagiu 2 zile, mancare (bufet suedez) fara limite, sau chiar primirea, cand la sosire ne ashtepta o fetishcana de la bar cu tavitza cu pahare de tzuica si masline chiar la coborare, in pozitzia de ... "dreptzi" cu zambetul pe buze shi urari de bun venit, etc., etc. !
Pentru mine ospitalitatea si comportamentul gazdelor a facut mai mult decat aranjamentele obscure ale unor pescari miliardari, cu shalupe shi jeepane, acre nu au in cap decat ... cum sa iese in evidentza oriunde, oricum si cu orice ocazie!
Deci ce inteleg eu. A fost de cacao, totul aranjat, da' tu te-ai simtit bine cu masline si tuica, da?
Urmaritzi emisiunea "Pescar Hoinar" pe TVR2 si vetzi vedea suficiente lucruri si locuri frumoase, ca sa va mai ganditzi la ... cine a cashtigat.
Pentru mine tot Hoitar ramane. Si nu, n-o sa ma uit.
A cashtigat cine a vrut shi BASTA
Si aici ne-ai dat sah-mat. Deci pana la urma, cronica asta e un fel de oda concursului, cu limbi mici catre organizatori, dar si zbuciumari p-ici pe c-olo, ca deh, era o sansa pentru toti daca nu se fura. Apoi revii iar cu "a fost misto": stiuci, lipovence si la final iti mai aduci odata aminte ca s-a furat.
Ati ramas cu mainile-n aer, vorba lu Vasilescu. Spune drept ca te-ai ofticat, dar n-ai ripostat. La urma urmei esti printre singurii oameni din tara asta care mananca sau pescuieste de pe urma lui Tarus. Si asta e un lucru rar intalnit, crede-ma.

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 05 Dec 2007, 08:44

Am vazut si eu emisiunea aia pe TVR2.Sambata va fi partea a doua..
Numai vedeti voi..., in emisiune nu se arata si cum se fura, se arata doar ce e frumosss :twisted: :twisted: :twisted:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

pityu
veteran
veteran

Cupa Uzlina la Stiuca

Mesaj de pityu » 05 Dec 2007, 23:39

Draga andreiberecleanu ! Nu te cunosc, dar nici nu mi-e dor! De jmecheri ca tine e plin targul. Daca tu nu ma doresti pe forum, sa stii ca oricum nu te bag in seama. Daca cei de la AVP nu ma doresc, ii rog sa-mi spuna si ma retrag fara sa comentez ! Tu inschimb invata sa vorbesti politicos daca vrei sa-ti mai raspund la postari. Eu stiu ca sunt pe un forum de pescari nu de jmecheri afumati :!:

pityu
veteran
veteran

Cupa Uzlina la Stiuca

Mesaj de pityu » 05 Dec 2007, 23:49

Hades a scris :"Numai vedeti voi..., in emisiune nu se arata si cum se fura,..."
Stii proverbul ala ... "La hot, de hot e frica"!
Mai lasati-ma cu furatul asta ! Tot voi va plangeti de furat, care veci nu participati! Nu aveti ce discuta ? Daca sunteti pescari, vorbiti de pescuit. Cum s-a prins, cum ar fi trebuit sa schimbam tactica functie de conditiile concrete de concurs, etc.
Astea sunt subiecte de discutie pescaresti!
Cea ce faceti voi, sunt trancaneli de babe de la tara. Cine cu cine s-o mai incurcat, ce a zis cutare, cum s-a imbracat cutare, etc.? Ce sunteti voi ? Pescari sau babe ?

pityu
veteran
veteran

Cupa Uzlina la Stiuca

Mesaj de pityu » 05 Dec 2007, 23:57

andreiberecleanu a scris: "... esti printre singurii oameni din tara asta ...."
Tu vorbesti de gramatica limbii Romane ? De astia ca tine invart 100 pe degetul mic de la mana stanga. Nu vezi ca te legi numai de prostii? Ai si tu 16 postari in trei ani si alea numai de prostii.
Cu cine am ajuns sa ma cert eu pe forum ????

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 06 Dec 2007, 09:22

pityu nu mai pune la suflet frate ca nu se merita
pana la urma tu ai participat nu ai organizat
si oricum cui nu i-a placut a stat acasa
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

hades
veteran
veteran

Re: Cupa Uzlina la Stiuca

Mesaj de hades » 06 Dec 2007, 15:35

pityu scrie:Hades a scris :"Numai vedeti voi..., in emisiune nu se arata si cum se fura,..."
Stii proverbul ala ... "La hot, de hot e frica"!
Mai lasati-ma cu furatul asta ! Tot voi va plangeti de furat, care veci nu participati! Nu aveti ce discuta ? Daca sunteti pescari, vorbiti de pescuit. Cum s-a prins, cum ar fi trebuit sa schimbam tactica functie de conditiile concrete de concurs, etc.
Astea sunt subiecte de discutie pescaresti!
Cea ce faceti voi, sunt trancaneli de babe de la tara. Cine cu cine s-o mai incurcat, ce a zis cutare, cum s-a imbracat cutare, etc.? Ce sunteti voi ? Pescari sau babe ?
Prietene stii care este problema ta??
Te basici prea repede si din orice.
Opinia mea se referea la emisiune si nu la ce s-a intamplat pe balta..
Si inca ceva, nu o sa particip la un concurs aranjat doar de dragul de a participa, daca vreau sa pescuiesc o pot face si fara sa ma dau mare ca am participat la 1000 de concursuri dintre care 999 aranjate...
Ideea asta de a te da grande ca participi la concursuri nu isi are locul aici...
Pityu sunt multi pescari foarte buni care nu participa ca nu isi permit, dar poate tu esti un multimilionar in dolari si nu gandesti la existenta lor, si mai sunt pescari care isi permit, dar nu participa din considerente de etica, ceea ce se pare ca aici nu este cazul.

Prietene, daca tie iti place sa mergi la un concurs cu toate ca stii ca vei iesi al doilea mereu, doar ca sa iti apara numele pe o lista esti un adevarat.
Dar te rog sa nu mai decizi u cine este pescar si cine nu mai ales in cazul persoanelor pe care nu le cunosti.

Eu nu spun ca sunt mai pescar decat tine sau decat altii, sunt pescar si atat!!

Respecte!!!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

pityu
veteran
veteran

Cupa Uzlina la Stiuca

Mesaj de pityu » 26 Dec 2007, 22:53

Hades a zis
... poate tu esti un multimilionar in dolari
Sa te-auda Bunul Dumnezeu !!!!!!
Sarbatori fericite ... si imi cer scuze !

Scrie răspuns