Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de bogdanpesc » 02 Aug 2013, 19:00

El prezidente,ai ramas fara glas???......eu cred ca mai repede te-ai bagat sub o piatra si-o rumegi?
Chiar nu ai stiut de raspunsul asta de la CIPS ?,a ajuns pe forum innaintea postasului din alba...str goga ,la subsol
ASTA ESTE

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 02 Aug 2013, 19:41

nutzu_z scrie:Vad ca nu mai pot atasa fisiere ca sa va arat raspunsul oficial FIPS despre competitiile anului 2013 dar va puteti uita aici:

http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=110
no Fane ... si acum?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 02 Aug 2013, 19:47

infama cooperativa scrie: Nici nu știi câți roiesc acum pe lângă federație. O să ai și o uriașă surpriză când o să apară și noua lege a pescuitului!
Nici nu stii cate muste roiesc acum in jurul hoitului de la Alba , o sa ai o mare surprica cand te vor dizolva :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 02 Aug 2013, 20:03

nutzu_z scrie:Vad ca nu mai pot atasa fisiere ca sa va arat raspunsul oficial FIPS despre competitiile anului 2013 dar va puteti uita aici:

http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=110

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

R.I.P. "FEDERATIA"!!!!
rapala the best vobler in the world

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Aug 2013, 20:51

Nu va bucuratica nu ati prins esentialul. Aceeasi scrisoare am primit-o si eu, numai ca nu am facut-o publica. Dupa cum se vede, domnul Szalay esste un om corect si prin scrisoarea trimisa doamnei Tocala, a cerut ca autoritatea publica sa comunice cine este reprezentantul de drept al pescuitului sportiv din Romania. In mod normal AGVPSR poate inscrie echipa nationala a Romaniei, numai ca acesta este selectionata de federatie, AGVPSR neavand in statut asa ceva. Saptamana viitoare se vor solutiona cererile federatiei de autorizare a participarii la CM de crao si CM pe natiuni la stationar.
Ca niste oamnei corecti, vom trimite autorizatiile catre AGVPSR pentru a le inscrie, iar in acelasi timp vom comunica autorizatia emisa de statul roman si la FIPS-Ed si CIPS. Sper ca AGVPSR nu a facut prostia sa trimita vreo componenta nominala a loturilor nationale ca e bai!

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 02 Aug 2013, 21:00

Ba mitomane ,iesi de aici cu retardul care-l ai pe creier ! Urineaza aia de la AGVPS pe tine cu bolta , tu crezi ca mai pune cineva botul la harneala ta de flamand ?

:arrow:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Aug 2013, 21:01

In mod normal AGVPSR poate inscrie echipa nationala a Romaniei, numai ca acesta este selectionata de federatie,
Super tare... :lol: :lol: :lol:
Cum adica ''selectionata de federatie''??
Da ce a facut federatia ca sa poata selectiona un lot???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Aug 2013, 21:02

Iti spun ce incerci sa faci..cauti nod in papura de genul''daca campionatul l.r.s.''sa desfasurat dupa standardele .f.i.p.s...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 02 Aug 2013, 21:44

apsalba scrie:Nu va bucuratica nu ati prins esentialul. Aceeasi scrisoare am primit-o si eu, numai ca nu am facut-o publica. Dupa cum se vede, domnul Szalay esste un om corect si prin scrisoarea trimisa doamnei Tocala, a cerut ca autoritatea publica sa comunice cine este reprezentantul de drept al pescuitului sportiv din Romania. In mod normal AGVPSR poate inscrie echipa nationala a Romaniei, numai ca acesta este selectionata de federatie, AGVPSR neavand in statut asa ceva. Saptamana viitoare se vor solutiona cererile federatiei de autorizare a participarii la CM de crao si CM pe natiuni la stationar.
Ca niste oamnei corecti, vom trimite autorizatiile catre AGVPSR pentru a le inscrie, iar in acelasi timp vom comunica autorizatia emisa de statul roman si la FIPS-Ed si CIPS. Sper ca AGVPSR nu a facut prostia sa trimita vreo componenta nominala a loturilor nationale ca e bai!
EU inteleg cam asa
ilustrul presedinte,in numele ilustrei federatii,o sa trimeata instiintari in staga si in dreapta ,in care o sa explice cate concursuri de selectie a organizat el in decursul acestui an si LOTUL castigator si reprezentativ al Romaniei, este lotul (probabil lotul orastie ,nu m-ar mira)
AGVPSR,o sa aplaude realizarile acestui lot si o sa-i inscrie la CIPS ,la concursul CM in care cu onor s-au calificat ....e bine prezidente? ...gresesc undeva?

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 02 Aug 2013, 21:47

SI DACA ITI IEI O MARE TEAPA SI DE DATA ASTA......cum facem ?...te lasi sau mai dai o mana?

Scrie răspuns