Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
El prezidente,ai ramas fara glas???......eu cred ca mai repede te-ai bagat sub o piatra si-o rumegi?
Chiar nu ai stiut de raspunsul asta de la CIPS ?,a ajuns pe forum innaintea postasului din alba...str goga ,la subsol
ASTA ESTE
Chiar nu ai stiut de raspunsul asta de la CIPS ?,a ajuns pe forum innaintea postasului din alba...str goga ,la subsol
ASTA ESTE
no Fane ... si acum?nutzu_z scrie:Vad ca nu mai pot atasa fisiere ca sa va arat raspunsul oficial FIPS despre competitiile anului 2013 dar va puteti uita aici:
http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=110
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran
Nici nu stii cate muste roiesc acum in jurul hoitului de la Alba , o sa ai o mare surprica cand te vor dizolvainfama cooperativa scrie: Nici nu știi câți roiesc acum pe lângă federație. O să ai și o uriașă surpriză când o să apară și noua lege a pescuitului!

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
nutzu_z scrie:Vad ca nu mai pot atasa fisiere ca sa va arat raspunsul oficial FIPS despre competitiile anului 2013 dar va puteti uita aici:
http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=110

R.I.P. "FEDERATIA"!!!!
rapala the best vobler in the world
Nu va bucuratica nu ati prins esentialul. Aceeasi scrisoare am primit-o si eu, numai ca nu am facut-o publica. Dupa cum se vede, domnul Szalay esste un om corect si prin scrisoarea trimisa doamnei Tocala, a cerut ca autoritatea publica sa comunice cine este reprezentantul de drept al pescuitului sportiv din Romania. In mod normal AGVPSR poate inscrie echipa nationala a Romaniei, numai ca acesta este selectionata de federatie, AGVPSR neavand in statut asa ceva. Saptamana viitoare se vor solutiona cererile federatiei de autorizare a participarii la CM de crao si CM pe natiuni la stationar.
Ca niste oamnei corecti, vom trimite autorizatiile catre AGVPSR pentru a le inscrie, iar in acelasi timp vom comunica autorizatia emisa de statul roman si la FIPS-Ed si CIPS. Sper ca AGVPSR nu a facut prostia sa trimita vreo componenta nominala a loturilor nationale ca e bai!
Ca niste oamnei corecti, vom trimite autorizatiile catre AGVPSR pentru a le inscrie, iar in acelasi timp vom comunica autorizatia emisa de statul roman si la FIPS-Ed si CIPS. Sper ca AGVPSR nu a facut prostia sa trimita vreo componenta nominala a loturilor nationale ca e bai!
-
- veteran
Ba mitomane ,iesi de aici cu retardul care-l ai pe creier ! Urineaza aia de la AGVPS pe tine cu bolta , tu crezi ca mai pune cineva botul la harneala ta de flamand ?

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
- semlecangheorghe
- veteran
Super tare...In mod normal AGVPSR poate inscrie echipa nationala a Romaniei, numai ca acesta este selectionata de federatie,

Cum adica ''selectionata de federatie''??
Da ce a facut federatia ca sa poata selectiona un lot???
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Iti spun ce incerci sa faci..cauti nod in papura de genul''daca campionatul l.r.s.''sa desfasurat dupa standardele .f.i.p.s...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- utilizator constant
EU inteleg cam asaapsalba scrie:Nu va bucuratica nu ati prins esentialul. Aceeasi scrisoare am primit-o si eu, numai ca nu am facut-o publica. Dupa cum se vede, domnul Szalay esste un om corect si prin scrisoarea trimisa doamnei Tocala, a cerut ca autoritatea publica sa comunice cine este reprezentantul de drept al pescuitului sportiv din Romania. In mod normal AGVPSR poate inscrie echipa nationala a Romaniei, numai ca acesta este selectionata de federatie, AGVPSR neavand in statut asa ceva. Saptamana viitoare se vor solutiona cererile federatiei de autorizare a participarii la CM de crao si CM pe natiuni la stationar.
ilustrul presedinte,in numele ilustrei federatii,o sa trimeata instiintari in staga si in dreapta ,in care o sa explice cate concursuri de selectie a organizat el in decursul acestui an si LOTUL castigator si reprezentativ al Romaniei, este lotul (probabil lotul orastie ,nu m-ar mira)
AGVPSR,o sa aplaude realizarile acestui lot si o sa-i inscrie la CIPS ,la concursul CM in care cu onor s-au calificat ....e bine prezidente? ...gresesc undeva?
-
- utilizator constant
SI DACA ITI IEI O MARE TEAPA SI DE DATA ASTA......cum facem ?...te lasi sau mai dai o mana?