Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 07 Mai 2017, 09:59

Mitomanul schizoid chiar crede ca a gasit portita prin care sa puna mana pe banii recreativilor . Totul la numai 80 de lei de caciula :lol: :lol: :lol:
Hai s?-?i explic eu Le Mertois de ce v-a bulit Curtea constitu?ional?, c? tu nu pricepi.
Dac? OUG 23/2008 r?mânea în forma ini?ial?, era OK.
Permisele de pescuit recreativ le d?dea ANPA, gratis, f?r? taxe ?i f?r? tarife.dar, ghinion! OUG a fost modificat?, iar permisele de pescuit recreativ le dau beneficiarii dreptului de pescuit recreativ. ANPA, datorit? Legii nr. 1/2017, elibereaz? permise de pescuit recreativ c?tre pescarii sportivi sau prin asocia?iile de pescari sportivi. Începi s? te prinzi?
Pescarii sportivi vor pl?ti o tax? pentru eliberarea licen?ei de pescar sportiv, ?i ulterior o tax? de vizare a acesteia, anual. Plata se face online ?i vor primi viza, ca la ARBDD. Taxa nu va dep??i probabil suma de 30 de lei, mai scump? fiind eliberarea licen?ei, undeva la 50 de lei.
În schimb, recreativii, vor fi încolona?i de asocia?iile de recreativi ?i obliga?i s? se fac? membri. Din cotiza?iile tale, En?chescu, Jianu, Lebegioara ?i al?i ipochimeni,asocia?iile de recreativi vor pl?ti vân?torii care cu sânea?a pe um?r te vor p?zi de braconieri, pentru ca tu recreativul lui pe?te s?-?i po?i lua crapul cu care s? te
hr?ne?ti, c? ?la de cresc?torie pute a n?mol. În?elegi?
Problema este alta. Asocia?iile de recreativi nu exist?, toate cele înscrise la ANPA fiind de pescari sportivi (unele ?i de vân?toare) ?i vor trebui s? se transforme, adic? s?-?i modifice actele constitutive la scop ?i obiective, unde vor fi obligate s? prevad? inclusiv paza resurselor
acvatice vii, pentru c? dac? nu au aceast? activitate în Statut, nu pot s? p?zeasc?
resursa statului. Pricepi?
Mai simplu este ce ?i-am sugerate eu, adic? s? infiintezi asocia?ia pescarilor ... ?i s?
bagi la scop ?i obiective ce au scris de?tep?ii ?ia în OUG 85/2016. Chiar mi-ar place s? te
v?d în uniform? de doroban?!

PS Am f?cut un calcul simplu, cam cât ar trebui s? fie cotizaâia la o asocia?ie pentru plata
pândarilor. Mie mi-a ie?it undeva între 420 ?i 495 lei/an. Poate mai mult, la asocia?iile mai mici, cunum?r redus de membri.
?i atunci te întreb eu pe tine, La Mertois, a?a la mintea ta. Ce faci tu dup? o matur?
chibzuin??? Dai loveaua la recreatori sau pui burta pe carte ?i te faci sportiv?
Nu trebuie s?-mi r?spunzi pe loc. ?tiu c? percutezi mai greu.

Mitomane , baga si numarul de cont , sa stie lumea unde sa-si verse "contributia" ...

:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 07 Mai 2017, 10:52

Un lucru e clar: indiferent ce prevede legea in vigoare,trebuie sa cotizezi la federatia fantoma din subsol ca sa poti pescui. :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 07 Mai 2017, 11:20

Speranta a ramas la cooperativa ! :lol: :lol: :lol:
Eu încerc s? v? dovedesc c? acest Ordin este unul idiot care nu poate fi pus în aplicare, iar voi o da?i cu faptul c? federa?ia v? vrea banii.
Hai s? v? mai dau câteva argumente pentru care permisele de pescuit recreativ nu vor fi eliberate, cel pu?in câ?iva ani de acum încolo.

Potrivit acestui Ordin idiot, Planul de management pentru practicarea pescuitului recreativ al asocia?iei va cuprinde
Capitolul 1 : Datele de identificare ?i de delimitare a zonei/zonelor de pescuit recreativ
Capitolul 2: Scurt istoric al activit??ii din ultimii ani ai asocia?iei de pescuit recreativ în
zona/zonele de pescuit solicitat?/solicitate (se excepteaz? asocia?iile de pescuit recreativ
înfiin?ate în anul solicit?rii - "start-upurile")

2.1. Evolu?ia resurselor acvatice vii, pe specii

2.2. Investi?ii realizate în domeniul pescuitului recreativ

2.2. Activit??i de îmbun?t??ire a condi?iilor de mediu, de paz? ?i control
efectuate în scopul protec?iei resursei acvatice vii

2.3. Unit??i de acvacultur? înregistrate în Registrul unit??ilor de acvacultur?
destinate producerii ?i cre?terii pe?telui ?i pescuitului recreativ
2.4. Popul?rile cu puiet de pe?te efectuate (cantit??i anuale ?i pe specii, larve, puiet
predezvoltat, cuiburi embrionate)

2.5. Evolu?ia num?rului de pescari în scop recreativ ai asocia?iei pe ultimii ani

2.6. Ac?iuni realizate de educare a pescarilor în scop recreativ pentru protec?ia resurselor acvatice vii
?i a mediului acvatic
Capitolul 3: Investi?iile propuse pentru protec?ia ?i dezvoltarea durabil? a resursei acvatice vii

3.1. Investi?ii propuse în protec?ia zonelor de reproducere ?i cre?tere a puietului în habitatele
piscicole naturale

3.2. Investi?ii propuse în unit??i de producere a puietului de pe?te necesar popul?rii
habitatelor piscicole naturale

3.3. Investi?ii propuse în facilit??i pentru desf??urarea activit??ii de pescuit
recreativ
3.4. Investi?ii propuse în facilit??i pentru îmbun?t??irea activit??ilor de
paz? ?i protec?ie a resurselor acvatice vii (mijloace de transport auto, ambarca?iuni etc.)

Pentru un om avizat, toate aceste bazaconii, cel putin investi?iile prev?zute, nu pot fi f?cute decât cu respectarea prevederilor Legii nr. 51/1990 privind disciplina în construc?ii. Ori, asta presupune ca cel care realizeaz? investi?ia sî fac? dovada de?inerii dreptului de folosin?? asupra terenului pe care se va realiza aceasta. Pentru c? este clar c? nu se poate face pe spinarea pe?tilor de?inu?i de ANPA. Evident zonele de pescuit apar?in Apelor Române, nu ANPA. Deci recreatorii trebuie întâi s? ob?in? acest drept de la adminstratorul de bazin hidrografic ?i s?-?i autorizeze construc?iile conform art. 25 din Legea nr. 107/1996.

Desfid pe oricine sus?ine c? are datele cerute de acest Plan de management. Deci, cine va putea încheia contracte cu ANPA pentru folosirea resurselor pentru pescuitul recreativ?
Speran?a obtinerii de permise r?mâne tot la federa?ie pentru pescuitul sportiv.
:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 07 Mai 2017, 11:29

Unde posteaza Fanel, ca sa-l mai necajim un pic ?

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 07 Mai 2017, 12:49

Pe singurul forum unde mai este lasat sa abereze : Pescuitul :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 07 Mai 2017, 14:15

Mitomanul a intrat in sevraj :lol: :lol: :lol:
CONVOCARE ADUNARE GENERAL? EXTRAORDINAR?
May 6, 2017 by popescu.stefan Leave a Comment

Având în vedere Decizia ***?ii constitu?ionale nr. 693/2016 prin care s-a recunoscut ca act de reglementare al pescuitului sportiv din România Regulamentul de organizare ?i practicare al pescuitului sportiv din România din anul 2015, se convoac? Adunarea general? extraordinar? a federa?iei în data de 27 mai 2017, ora 12, la Or??tie, având urm?toarea:

ORDINE DE ZI

Aprobarea modelului de Licen?? de pescar sportiv;
Aprobarea taxei de sus?inere a examenului de eliberare a Licen?ei de pescar sportiv
Aprobarea taxei de viz? anual? ?i a sanc?iunilor pentru înc?lcarea prevederilor legale
Diverse

Particip? cluburile sportive afiliate cu drept de vot. Dac? nu se va complini num?rul minim de participan?i (2/3 din num?rul membrilor cu drept de vot) adunarea se va ?ine pe data de 28 mai 2017 cu num?rul de membri prezen?i.

Pre?edinte,

?tefan Popescu
:lol: :lol: :lol: Muahahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Mai 2017, 20:25

Ei,ei..''sportivii'' astia.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 08 Mai 2017, 13:21

Daca va este dor de Popescu puteti sa-l urmariti in toata splendoarea lui pe site-ul pescuitul.
Ultima lui gaselnita este o scrisoare catre Romsilva prin care contesta tarifele practicate de aceasta. Este normal, singur tarif legal este cel al eliberarii si vizarii anuale de catre FRPS a licentei de pescar sportiv, restul sunt niste ilegalitati flagrante, care submineaza autoritatea singurei entitati care.... bla bla bla .
Cu aceasta ocazie aveti ocazia sa descoperiti si faptul ca pescuitul in sistem C&R este un pescuit de competitie, pentru care este obligatorie detinerea licentei emise de FRPS.
:lol1:

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 10 Mai 2017, 15:05

10.05.17
Adauga un raspuns cu citat din acest mesaj

Il citez pe Jianu Mihai:

Macar Popescu ia salariu pentru circoteca asta...

Domnule Jianu, sunte?i o javr? de om. Eu de când m? ocul de pescuit, nu am luat 1 leu salariu. Am din ce
tr?i. Dar de dat bani, am dat la greu. S? v?fie ru?ine.
Postat de: Popescu Stefan (alias FRPS Trimite un mesaj privat userului FRPS, 437 postari.
Ia uite-l în toat? splendoarea lui de pre?edinte!Am salvat mesajul c? mîine iar zice c? el este cel mai respectuos dintre p?mînteni.Cum pe pescuitul nu pot s?-i dau sfaturi medicale,îi transmit de aici:ia-?i medicamentele la timp ?i nu mai evita psihiatrul!

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 10 Mai 2017, 21:46

Daca cineva ar avea rabdare sa adune intr-o carte toate postarile federalului de pe forumurile pe unde acesta a bantuit, sigur ar iesi un bestseller.
Singura problema ar fi a librariilor: nu ar sti la ce sectiune sa expuna cartea: umor sa medicina.

Scrie răspuns