Fiecare face ce ?tie, ce poate ?i la ce se pricepe. Am avut o discutie scurt? cu Guvernatorul ARBDD, a confirmat primirea Notific?rii, urmeaz? s? o analizeze ?i s? decid? conform Legii.
Simplu.
Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Mister Fisherman
- veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Mister Fisherman scrie:Fiecare face ce ?tie, ce poate ?i la ce se pricepe. Am avut o discutie scurt? cu Guvernatorul ARBDD, a confirmat primirea Notific?rii, urmeaz? s? o analizeze ?i s? decid? conform Legii.
Simplu.![]()
![]()
Se intrezareste un nou process !
O sa vada Malin curtea de la Alba ?
Casa Alba n-a fost notificata !? Inca ? Doamne ,cum e posibila o asa scapare ??
Asta e dracul gol ! A pierdut procesul de la Curtea Constitutionala, dar pentru el infrangerea e o mare victorie. Iar acum a inceput sa faca notificari pe drepturile „recunoscute” prin hotararea din procesul pierdut !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Eu cred ca e doar plin de draci ...
-
Mister Fisherman
- veteran

Foamea de bani produce labilitate psihica
Muahahahahahahahahahahahahahaha

Acum c? am stat pu?in ?i am studiat Cererea în interven?ie accesorie a ANPA, am re?inut
urm?toarea afirma?ie a pre?edintelui ANPA. O redau în forma în care a fost scris?:
„Persoanele fizice legitimate ale cluburilor sportive/federa?iilor ?i altor structuri autorizate ?i
func?ionând confor Legii nr. 69/2000, nu s-au înscris, în opinia noastr?, pentru practicarea pescuitului
recreativ ci exclusiv pentru participarea la competi?iile sportive la competi?iile sportiuve oficiale,
competi?ii în cadru c?rora, cu siguran??, nu este necesar un permis de pescuit eliberat de
subscrisa”. Tare, nu?
?i acum s? citim ce zice OUG 23/2008:
Articolul 23 (1) Prin pescuit recreativ/sportiv se în?elege pescuitul efectuat cu undi?a sau cu lanseta, în
scop de agrement/performan??, pe baza unui permis nominal emis de c?tre administratorul resurselor
acvatice vii ?i eliberat de acesta sau de asocia?iile de pescari sportivi, dup? caz, f?r?
perceperea de taxe ?i tarife.
Acum vede?i de tot spun eu c? cei de la ANPA sunt ni?te idio?i patenta?i?
Deci adio permis, pescari sportivi. Pescui?i cu legitima?ia
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
- semlecangheorghe
- veteran

Si este doar inceputul aberatiilor cladite pe baza ''pescuitul=sport'' ...durerea e ca si altii decat popescu cred cu tarie acest lucru.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Hai ca ati pus-o, sportivilor care sunteti voi sportivi, v-a dat Popescu interdictie:

Treaba st? cu totul ?i cu totul ast?zi. Nici pe plan na?ional nu se mai pot organiza competi?ii sportive f?r? acordul FRPS, Astfel, conform art. 23(6) din OUG 23/2008 doar asocia?iile de pescari sportivi constituite ?i recunoscute conform Legii nr. 69/2000 pot organiza competi?ii cu caracter sportiv pe apele publice, iar conform Deciziei ***?ii constitu?ionale nr. 693/2016 practican??? pescuitului sportiv trebuie s? fie posesori de licen?? eliberate de federa?ie. Conform acestor prevederi, AGVPSR, LRS ?i alte asemenea asocia?ii au interdic?ie de a mai organiza competi?ii sportive cum ar fi a?a zisele lor Campionate ?i selec?ionarea de loturi na?ionale. Voi urm?ri respectarea legii ?i a deciziei ***?ii constitu?ionale. Sunt convins c? la asta nu s-a a?teptat nimeni.
Boulean sau bou sadea . Cine dracu se uita la el ?
-
Mister Fisherman
- veteran

Mitomanul si problemele cu senilitatea
Muahahahahahahahahahahahahahahaha

Treaba st? cu totul ?i cu totul ast?zi. Nici pe plan na?ional nu se mai pot organiza competi?ii
sportive f?r? acordul FRPS, Astfel, conform art. 23(6) din OUG 23/2008 doar asocia?iile de pescari sportivi constituite ?i recunoscute conform Legii nr. 69/2000 pot organiza competi?ii cu caracter sportiv pe apele publice, iar conform Deciziei ***?ii constitu?ionale nr. 693/2016 practican??? pescuitului sportiv trebuie s? fie posesori de licen?? eliberate de federa?ie.
Conform acestor prevederi, AGVPSR, LRS ?i alte asemenea asocia?ii au interdic?ie de a mai organiza competi?ii sportive cum ar fi a?a zisele lor Campionate ?i selec?ionarea de loturi na?ionale.
Voi urm?ri respectarea legii ?i a deciziei ***?ii constitu?ionale. Sunt convins c? la asta nu s-a a?teptat nimeni.
?i acum o veste ?i mai trist? pentru cluburile sportive de apartament care î?i puneau sportivii
s?-?i pl?teasc? participarea la competi?ii din propriul buzunar. Ieri, Guvernul României a
modificat prin OUG, Legea sportului. Astfel, cluburile sportive sunt obligate s? încheie contracte pentru activit??i sportive cu sportivii ?i s?-i pl?teasc? pentru practicarea de
activit??i liberale. Modelul de contract se va stabili prin Ordin comun al MTS ?i Ministerului Muncii.
Acum se vor vedea mu?chii marilor organizatori de competi?ii pe banii sportivilor. Fir întins!