Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mâine se vor lămuri multe. La ora 10, la secretariatul general al Guvernului se va ține o dezbatere pe această temă.
Iată dovada:
Domnului Ștefan POPESCU - Federația Română de Pescuit Sportiv
Stimate domnule Președinte,
Ca urmare a adresei dumneavoastră înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 20/5209/M.B. din data de 20.03.2017 prin care solicitați stabilirea organizării unei dezbateri cu instituțiile publice implicate în activitatea de pescuit sportiv sub coordonarea Secretarului General al Guvernului,cu scopul armonizării legislației în vigoare privind organizarea, conducerea,supravegherea și controlul pescuitului sportiv în România, vă aducem la cunoștințăcă s-a apreciat ca această dezbatere să aibă loc la Palatul Victoria în data de 29.03.2017 ora 10.00.
Vă rugăm să ne comunicați numele reprezentantului instituției dumneavoastră care va
participa la această dezbatere.
Cu deosebită considerație,
SECRETAR GENERAL
MIHAI BUSUIOC
Cosmin Cernat
Expert, Direcţia Coordonare Politici şi Priorităţi Secretariatul General al Guvernului
Piața Victoriei nr. 1, Sector 1, București
Se va discuta cu legile pe masă.
Stii care e problema? O sa fie el, niste funcționari prosti/ miserupisti/ incompetenți iar oamenii care trebuie sa îl combată in nebunia lor nu or sa fie. Ca el a inițiat, el e unicul, EL! Si iar kk ăștia o lege de ne luptam 2 ani cu toată lumea sa ajungem din nou la normal.Mister Fisherman scrie:Inca o tentativa care vizeaza permisele de pescuit![]()
![]()
![]()
O noua si rasunatoare victorie: s-a autoinivitat la o dezbatere publica pe tema pescuitului sportiv.Mister Fisherman scrie:Inca o tentativa care vizeaza permisele de pescuit![]()
![]()
![]()
Mâine se vor lămuri multe. La ora 10, la secretariatul general al Guvernului se va ține o dezbatere pe această temă.
Iată dovada:
Domnului Ștefan POPESCU - Federația Română de Pescuit Sportiv
Stimate domnule Președinte,
Ca urmare a adresei dumneavoastră înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 20/5209/M.B. din data de 20.03.2017 prin care solicitați stabilirea organizării unei dezbateri cu instituțiile publice implicate în activitatea de pescuit sportiv sub coordonarea Secretarului General al Guvernului,cu scopul armonizării legislației în vigoare privind organizarea, conducerea,supravegherea și controlul pescuitului sportiv în România, vă aducem la cunoștințăcă s-a apreciat ca această dezbatere să aibă loc la Palatul Victoria în data de 29.03.2017 ora 10.00.
Vă rugăm să ne comunicați numele reprezentantului instituției dumneavoastră care va
participa la această dezbatere.
Cu deosebită considerație,
SECRETAR GENERAL
MIHAI BUSUIOC
Cosmin Cernat
Expert, Direcţia Coordonare Politici şi Priorităţi Secretariatul General al Guvernului
Piața Victoriei nr. 1, Sector 1, București
Se va discuta cu legile pe masă.
Banuiesc ca acolo va fi si un reprezentant ANPA care cunoaste ce urmareste mitomanul si le va explica celor de la Guvern cum sta treabaprin care solicitați stabilirea organizării unei dezbateri cu instituțiile publice implicate în activitatea de pescuit sportiv
StefanDinu scrie:Asta cu recreativul e o mare tâmpenie pe care a născocit-o Popescu si au halit-o funcționărașii. Din păcate și alți pescari.
Pescuitul sportiv a fost definit de britanici ca fiind pescuitul cu undita care are drept scop plăcerea personala si recreerea. Nu foamea! Tot ei au introdus conceptul de reținere limitata a peștilor. Si se întâmplă acest lucru la 1900.
Pescuitul Sportiv este pentru prima oara menționat de I. A. Bratescu - Voinesti in cartea "Pescuitul cu undita" (apărută in 1935) si se referea la pescuitul cu undita a peștilor răpitori ... "nu se mai practica șezând jos, ci implica o continua deplasare."
Dupa 1946 a apărut si termenul aberant de "pescuit recreativ". Nu stiu unde si cum, dar cred ca o sa încep o documentare cu privire la evoluția legislație de pescuit anii 1946-1989.
In anii din urma, Popescu născocește una si mai tare: pescarii sportivi sunt aia de sunt in federația sportiva, deci numai FRPS e capabila sa recunoască statul de pescar sportiv. Iar acești funcționărași, care nu stiu cat e ceasul, au zis: "Bine! Lasă ca facem legile sa se refere la pescuitul recreativ!".
Adica din cauza unui nebun ne-am prostit cu toți ???? SERIOS ????
StefanDinu scrie:
In anii din urma, Popescu născocește una si mai tare: pescarii sportivi sunt aia de sunt in federația sportiva, deci numai FRPS e capabila sa recunoască statul de pescar sportiv. Iar acești funcționărași, care nu stiu cat e ceasul, au zis: "Bine! Lasă ca facem legile sa se refere la pescuitul recreativ!".
Adica din cauza unui nebun ne-am prostit cu toți ???? SERIOS ????