Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de razvan m. » 09 Apr 2013, 12:30

apsalba scrie: Ia tradu tu corect mihuță. Să vedem cum sună! :lol: :lol: :lol:
Ia si in franceza, poate te descurci mai bine:

ARTICLE - 6 -
Cessation de l’appartenance à la C.I.P.S.
1. La qualité de Membre de la C.I.P.S. se perd:
1) par démission volontaire communiquée par lettre recommandée, avec effet à l’expiration de l’année administrative;
2) par exclusion:
a) pour violation des principes, des Statuts ou de s dispositions additionnelles qui les complètent;
b) si la Fédération ne possède plus, dans son Pays, la qualité d’association nationale de Pêche Sportive;
c) si les cotisations dues à la CIPS ne sont pas payées par les Fédérations Nationales affiliées.

PR Tips: daca nu pricepi nici asa, incearca cu google translate ! :oops: :oops: :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Apr 2013, 12:31

PS Mai rabdare pana la Congresul CIPS de Lisabuna la sfarsitul lunii, sa vezi ce afiliere iti primesti ! :lol:
Pai daca congresul are loc la sfirsitul lunii aprilie nici macar nu-l vor lua in discutie ,asta e CLAR, nu de alta dar TERMENUL de depunere a cererilor de afiliere pe ordinea de zi si implicit in discutia PLENULUI CIPS este de .....2 luni. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Oare daca e vorba despre fane gura bogata din Romania nu vor face vre-o exceptie???
Ramine sa aflam curind...asta daca e cu "ou" si chestiunea de miine cu eliberarea Avizului de afiliere. :wallbash: :headbash:

P.S. fanele ai grija tata ca trebuie sa traduci avizul si intr-o limba de circulatie internationala ca engleza, germana sau fraceza :D :D .......oare o sa ai timp? :roll: :roll: :roll:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 09 Apr 2013, 12:41

b) (...) a Federation loses its Status or National Association of angling;

Domnule Popescu... v-am mai tradus si eu, au mai tradus si altii...

(...) o federatie isi pierde statutul sau calitatea de asociatie nationala de pescuit "sportiv".

Si daca C.I.P.S va da cu sutul in dos federatiei infiintate de dvs., in conditiile in care sa presupunem ca federatia va avea cam 1 milion de sportivi legitimati, ce veti face? Oamenii au platit taxele si cotizatiile catre federatie etc... S-ar putea sa intrati intr-un proces pentru inselaciune?
(...) Necunoașterea legii nu te exonerează de la nerespectarea ei.

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 09 Apr 2013, 13:00

apsalba scrie:bogdanpescar,
PS Să te întreb de hotărârea judecătorească de înfiintare a AGVPSR? O să constați că există o asemenea hotărâre, dar din anul 2000. Cum s-o fi afiliat în 1957?
Fir întins!
PPS De obicei fac ce spun. Dacă AGVPSR îndrăznește să mai trimită sportivi în numele României, o să trebuiți să dați declarații la Parchet. Necunoașterea legii nu te exonerează de la nerespectarea ei.
Nu stiu cum s-o fii afiliat in 1957,dar stiu ca este membru fondator si mai stiu ca a fost o perioada cand Bentu era in conducerea CIPS si mai stiu ca tot Bentu (asta am vazut cu ochii mei)este bun prieten cu Mateoli....sunt curios cum o sa darami o traditie si o prietenie de 55 de ani, ca asa vrei tu.
in 55 de ani Romania a fost reprezentata an de an de Agvps la competitii mondiale si nu a venit nimeni sa spuna ca e ilegal,acum hodoronc tronc ,hop te-ai trezit ca esti detinatorul suprem al legislstiei si al adevarului....ceva nu suna bine
Hmmm parca ma si vad la bara in pozitia ghiocel ,cerand indurare la judecator...hai fii serios ,ca nu tine

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2013, 13:02

Păi se pare că numai ce am dobândit această calitate. Întrebarea este ce legătură are AGVPSR cu această calitate? Precum vezi, la CIPS se afiliază federațiile sportive naționale, nu orice asociație mai comunistă sau neocomunistă. Lăsând la o parte că amestecă pescarii cu vânătorii. :lol: :lol: :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 09 Apr 2013, 13:04

Ati inteles ceva din ce am spus?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2013, 13:07

Mai mult decât crezi. Tu o cunoști?
PS Bogdane, scoateți prostia asta din cap cum că AGVPSR este membru fondator. Cu asta vă aburește Șelaru. Cum poți să fi membru fondator când te-ai înscris în 1957 și CIPS s-a înființat în 1952?
Și acolo s-a înscris Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din Republica Populară Română, desființată odată cu regimul care a generat-o!

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 09 Apr 2013, 13:09

Ionut the carp scrie:Ati inteles ceva din ce am spus?
a inteles numai partea cu federatia ,nu si partea cu asociatia...asta este

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2013, 13:14

Bogdane,
Susții că AGVPSR a reprezentat 55 de ani pescuitul sportiv, an de an. Nu prea iese la socoteală, pentru că în 1974 a fost dată afară pentru că nu și-a plătit cotizatia. :lol: :lol: :lol: Și dacă te uiți pe site-ul FIPS o să vezi o groază de casete goale în dreptul României!
http://www.fips-ed.com/palmares_eng.htm
Așa că mai taie!

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 09 Apr 2013, 13:23

nu scrie nicaieri ca trebuie sa trimeata agvps echipe la toate disciplinele...e suficient la o disciplina ca sa nu-ti pierzi calitatea de membru(parca in trei ani consecutivi)....asta nu inseamna ca sunt si deacord cu treaba asta......dar banul este stapan si in zona asta

Scrie răspuns