Nu-i de dat credit lor.....dar nici tieDa-ții credit înainte!

Deocamdata EI sunt "pasarea din mina " iar TU nu esti nici macar "pasarea de pe gard".

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu-i de dat credit lor.....dar nici tieDa-ții credit înainte!
asa SI..?...a ramas moarta in cotet povestea asta ?...astia sunt bani nu gluma,nu s-a luat nici o masura ,ca nu am auzit de nici o arestareapsalba scrie:Te-ai prin bogdane de șpil? AGVPSR este cea mai mare gogoașă de după revoluție. Corpul de control al primului ministru le-a făcut o vizită și a găsit o deturnare de fonduri de vreo 22 milioane EURO. Da-ții credit înainte!
Si nici nu ai sa auzi de vre-o arestare in cazul AJVPS ....sunt gata sa pariez pe asta.asa SI..?...a ramas moarta in cotet povestea asta ?...astia sunt bani nu gluma,nu s-a luat nici o masura ,ca nu am auzit de nici o arestare
Iar odata afiliata la CIPS, spre deosebire de AGVPS, Federatia va suporta cheltuielile de deplasare la competitiile oficiale, conform legii.apsalba scrie: Mâine sunt la MTS pentru a ridica Avizul de afiliere la CIPS.
Iar din discutiile anterioare, stim sigurapsalba scrie:Cere-i lui Șelaru să-i deconteze. Participarea la competiții oficiale este suportată de reprezentantul României la CIPS, nu de pescarii sportivi. Așa zice legea!
Dati-i, se invata in clasa a 3-a primara, la gramatica.apsalba scrie:Da-ții ....
Imi cer scuze, am gresit conjugarea.Tavi scrie: Totul e ok deci.
Erata: de obicei vei face ce spui.apsalba scrie:
PPS De obicei fac ce spun.