discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

Io cred ca mai repede o sa vedem atacul Coreei de Nord decat CIS-ul lui Popescu.
Asa o sa si inceapa Armageddon-ul...Popescu coborand fericit scarile (2 cate 2) de la MTS cu o hartie in mana, cand deodata pamantul i se cutremura sub picioare...zambetul ii piere de pe fata, cand un nor mare si alb in forma de champignon ii intuneca orizontul.
...nu se poate, doar am CIS-ul!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
semlecangheorghe
- veteran

Io as vrea sa vad ,ca acum daca are c.i.s.-ul e in stare sa organizeze macar un concurs ,care sa echivaleze cu 10 la suta macar din ''Biban mania''-concurs care se joaca deja cu casa inchisa ,locurile fiind ocupate in timp record..2 zile..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
steff
- veteran

semlecangheorghe scrie:Io as vrea sa vad ,ca acum daca are c.i.s.-ul e in stare sa organizeze macar un concurs ,care sa echivaleze cu 10 la suta macar din ''Biban mania''-concurs care se joaca deja cu casa inchisa ,locurile fiind ocupate in timp record..2 zile..

Ai văzut C.I.S.-ul până la urmă?
Nu există termen de comparaţie între un habarnist şi un
om din interiorul fenomenului.
-
vali stratonov
- veteran

Deschid chiar si o lista de asteptare in cazul in care se intimpla ca cineva sa renunte:
1.Dabija Lucian-Bacau.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
steff
- veteran

semlecangheorghe scrie:
Asa se zice ,ca la vazut cineva din Timisoara,fiindu-i aratat de catre membrii unui club federal ..timisorean..De fapt nu e c.i.s.-ul ,ci un fel de inlocuitor cu valabilitate de 90 de zile..
Mi se pare un fel de pielea ursului din pădure... ori e, ori nu e. De ce s-ar emite ceva doar pentru 90 de zile, care ar fi logica?
semlecangheorghe scrie:Intre timp,craparii,a se citi a.j.v.p.s.,i-au atacat in instanta hotarirea judecatoreasca favorabila la denumirea federatiei,obtinuta prin alianta cu Victor Tarus..,ceva de genul..Mihuta stie mai bine...
Poate ne spune Mihuţă mai multe...
-
Adelin
- Moderator

Din nesiguranta functionarilor publici, sau din lipsa puterii de asi asuma raspunderea au mai taraganat-o pana se mai documenteaza...poate o fi altceva la mijloc, cine poate sti?! Poate ne spune chiar prezidentul.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
apsalba
- veteran

Te lămuresc eu, Adelin. Schimbându-se autoritatea natională pentru sport, toate documentele tipizate trebuie să își schimbe antetele. Certificatele nu fac excepție. Licitația pentru atribuirea firmei care le va tipări, s-a semnat contractul de furnizare și se așteaptă să fie livrate. Nu este niciun mister.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _yCk#at=90
-
semlecangheorghe
- veteran

steff scrie:semlecangheorghe scrie:
Asa se zice ,ca la vazut cineva din Timisoara,fiindu-i aratat de catre membrii unui club federal ..timisorean..De fapt nu e c.i.s.-ul ,ci un fel de inlocuitor cu valabilitate de 90 de zile..
Mi se pare un fel de pielea ursului din pădure... ori e, ori nu e. De ce s-ar emite ceva doar pentru 90 de zile, care ar fi logica?
semlecangheorghe scrie:Intre timp,craparii,a se citi a.j.v.p.s.,i-au atacat in instanta hotarirea judecatoreasca favorabila la denumirea federatiei,obtinuta prin alianta cu Victor Tarus..,ceva de genul..Mihuta stie mai bine...
Poate ne spune Mihuţă mai multe...
Nu exista nici o logica..cind i-au retras avizul de constituire,nu sa schimbat nici o autoritate pentru sport..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
apsalba
- veteran

Știi ce nu știu mulți? Am solicitat și am obținut un alt aviz, ce nu a fost contestat de nimeni. Aviz în baza căruia am obținut o nouă hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă cu noua denumire: Federația Română de Pescuit Sportiv.
-
razvan m.
- veteran

-
apsalba scrie: Te lămuresc eu, Adelin. Schimbându-se autoritatea natională pentru sport, toate documentele tipizate trebuie să își schimbe antetele. Certificatele nu fac excepție. Licitația pentru atribuirea firmei care le va tipări, s-a semnat contractul de furnizare și se așteaptă să fie livrate. Nu este niciun mister.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _yCk#at=90
Vai ce ai imbatranit, Fane draga. Nu arati bine de loc. Sper ca nu esti bolnav...
Merita pescarii de competitie sa te zbati atata pentru ei, sa iti mananci sanatatea prin tribunale si pe la ghisee ? Nu mai bine te retragi matale intr-un loc linistit, cu aer curat si verdeata sa iti ingrijesti de sanatate ?

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.