Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de bogdanpesc » 09 Apr 2013, 11:51

PS Mâine sunt la MTS pentru a ridica Avizul de afiliere la CIPS.

Nici nu stiu cum sa interpretez afirmatia asta!!!!!!!...cum vine asta "aviz de afiliere la cips"???dat de MTS???....adica ai cerut voie la MTS sa te lase sa te afiliezi la CIPS si MTS sunt de acord?....dar pe Cips ia intrebat cineva daca sunt de acord cu afilierea federatiei?...sau e asa, vrei nu vrei Cips trebuie sa fii de acord ca vrea Popescu asta?

om trai si om vedea si minunea asta

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2013, 11:53

Adelin, oare de ce am impresia asta când î?i citesc ultimele post?ri c? v?d un pi?igoi cu unghia în gât? ?i aveai ?i tu ocazia s? te întâlne?ti cu pescari sportivi adev?ra?i! Când o s? ai vârsta mea, o s? fi un pescar sportiv b?trân! :lol: :lol: :lol: :lol:
?i cu caracter!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2013, 12:08

bogdanpesc scrie:PS Mâine sunt la MTS pentru a ridica Avizul de afiliere la CIPS.

Nici nu stiu cum sa interpretez afirmatia asta!!!!!!!...cum vine asta "aviz de afiliere la cips"???dat de MTS???....adica ai cerut voie la MTS sa te lase sa te afiliezi la CIPS si MTS sunt de acord?....dar pe Cips ia intrebat cineva daca sunt de acord cu afilierea federatiei?...sau e asa, vrei nu vrei Cips trebuie sa fii de acord ca vrea Popescu asta?

om trai si om vedea si minunea asta
ART. 19
(1) Ministerul Tineretului ?i Sportului avizeaz? afilierea federa?iilor sportive na?ionale la federa?iile sportive
interna?ionale ?i la alte foruri europene sau mondiale ?i autorizeaz? afilierea tuturor organiza?iilor cu profil
sportiv la forurile interna?ionale de specialitate, în baza urm?toarelor acte:
a) copie de pe hot?rârea judec?toreasc? definitiv? ?i irevocabil? privind dobândirea personalit??ii juridice sau
de pe încheierea prin care s-a dispus înscrierea persoanei juridice în Registrul asocia?iilor ?i funda?iilor;
b) actul constitutiv ?i statutul, autentificate;
c) statutul forului interna?ional de specialitate, în traducere legalizat?;
d) angajamentul solicitantului, conform c?ruia cheltuielile care decurg din calitatea de membru afiliat vor fi
suportate din surse financiare proprii.
A?a prevede legea. Acum s? vedem ce zice statutul CIPS.
Articolul 2. Obiectul, scopul ?i activitatea

1. C.I.P.S. este o organiza?ie non-profit care î?i urm?re?te obiectivele sale în încercarea de a promova în?elegerea reciproc? ?i prietenia între membrii s?i. C.I.P.S. î?i alege ca obiect de activitate promovarea p?cii între membrii ei, în conformitate cu principiile idealului olimpic.
2. Activit??ile sportive în cadrul CIPS se efectueaz? la nivel de amatori.
3. C.I.P.S. este o organiza?ie interna?ional? sportiv? cu caracterul universal. ...................

?i acum s? vedem cum ajungi s? nu mai fi membru CIPS.
Articolul 6. Încetarea Apartenen?ei la C.I.P.S.

1. statutul membrilor C.I.P.S. se consider? a fi pierdut:
- prin demisie volutar? notificat? printr-o scrisoare recomandat? cu efect la expirarea anului fiscal;
2. prin expulzare
- din cauza înc?lc?rii principiilor, articolelor din Statutul Asocia?iei sau dispozi?iilor suplimentare în acesta;
- în cazul în care, în propria sa ?ar?, Federa?ia sau Asocia?ia Na?ionala î?i pierde statutul de reprezentare a pescuitului sportiv sau casting-ului;
- în caz de neplat? a taxelor datorate la C.I.P.S. de federa?iile na?ionale.

Pentru curiozitatea ta, solicit? AGVPSR actul de recunoa?tere ca structur? sportiv?. MTS a solicitat în scris CIPS s?-i trimit? copii dup? actele de afiliere ale AGVPSR ?i nu a primit nimic. Concluzia este simpl?. Aceste documente nu exist?, iar AGVPSR reprezint? ilicit România la CIPS. Ieri am notificat CIPS asupra faptului c? AGVPSR, nefiind recunoscut? de statul român ca structur? sportiv?, nu mai are calitate de membru ?i am solicitat formularele de afiliere pentru federa?ie.
Te aten?ionez c? dac? AGVPSR mai trimite pescari sportivi în numele României s?vâr?e?te infrac?iunea de uzurpare de calit??i oficiale, Bentu, Mugurel Ionescu , ?elaru, &co nefiind oficiali sportivi cu drept de reprezentare al României.
PS Dac? tot cere?i federa?iei acte de indentitate, de ce nu cere?i ?i AGVPSR? De fric? s? nu v? dea afar? ?elaru? A?a v? trebuie dac? v? complace?i în pozi?ia de ghiocel!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Apr 2013, 12:12

...un lucru e sigur, caracterul nu mi-l poti lua nici tu si nici altul ca tine.
E mult mai rusinos(alt termen abstract) in schimb sa ajungi la o varsta inaintata si sa constati ca ti-ai pierdut caracterul odata cu fecioria...si chiar daca pt atza pu.li mai gasesti sa ti-o coase vre-un doctor, caracterul nu-l mai poti dobandi niciodata...poti sa-i spui si onoare, ca tot aia e, la fel de abstract.

De intalnit cu pescari adevarati o sa ma intalnesc nu tre' sa iti faci tu grija si pt asta nu am nevoie de legitimatie eliberata de federatie.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2013, 12:14

bogdanpescar,
PS S? te întreb de hot?rârea judec?toreasc? de înfiintare a AGVPSR? O s? consta?i c? exist? o asemenea hot?râre, dar din anul 2000. Cum s-o fi afiliat în 1957?
Fir întins!
PPS De obicei fac ce spun. Dac? AGVPSR îndr?zne?te s? mai trimit? sportivi în numele României, o s? trebui?i s? da?i declara?ii la Parchet. Necunoa?terea legii nu te exonereaz? de la nerespectarea ei.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Apr 2013, 12:18

De obicei fac ce spun.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ba din contra , ai demonstra asta de prea multe ori :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Dac? AGVPSR îndr?zne?te s? mai trimit? sportivi în numele României, o s? trebui?i s? da?i declara?ii la Parchet.
In cazul asta trebuie sa recunosc esti EXPERT in AMENINTARI si declaratii fara acoperire si un procesoman dovedit.
Ai mare dreptate ...ma inclin. :respekt: :respekt: :respekt: :respekt:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 09 Apr 2013, 12:21

apsalba scrie: ...Ieri am notificat CIPS asupra faptului c? AGVPSR, nefiind recunoscut? de statul român ca structur? sportiv?, nu mai are calitate de membru ?i am solicitat formularele de afiliere pentru federa?ie...
Si daca pierzi procesul cu APCR ce faci? Ramai iar cu hartiile in mana?
http://noulportal.just.ro/InstantaDosar ... MDAxNjg4MA**

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 09 Apr 2013, 12:21

apsalba scrie: .....

- prin demisie volutar? notificat? printr-o scrisoare recomandat? cu efect la expirarea anului fiscal;
2. prin expulzare
- din cauza înc?lc?rii principiilor, articolelor din Statutul Asocia?iei sau dispozi?iilor suplimentare în acesta;
- în cazul în care, în propria sa ?ar?, Federa?ia sau Asocia?ia Na?ionala î?i pierde statutul de reprezentare a pescuitului sportiv sau casting-ului;

........
Nu ti-e rusine, om batran, sa minti lumea ? Adaugi la statutul CIPS dupa cum iti convine tie, poate-poate vei prosti pe cei neinformati sa vina sa cotizeze la tine ??
Nu imi vine sa cred ca dupa ce s-au dezbatut lucrurile astea de atatea ori aici, vii si minti in continuare cu atata nerusinare.

6 ARTICLE
- 6 -
Termination of Membership to the C.I.P.S.
1. The Status of C.I.P.S. Member shall be deemed to be forfeited:
1) by voluntary resignation notified by means of registered letter having effect upon expiry of the fiscal year;
2) by expulsion:
a) due to infringement to the principles, the articles of the Statute of the Association or additional provisions therein;
b) if, within its own Country, a Federation loses its Status or National Association of angling;
c) in the event of non payment of the fees due to the C.I.P.S. by National Federations.

http://www.cips-fips.com/cips/download/statute.pdf

Deci unde ai gasit partea cu " - în cazul în care, în propria sa ?ar?, Federa?ia sau Asocia?ia Na?ionala î?i pierde statutul de reprezentare a pescuitului sportiv sau casting-ului;

N-ai pic de rusine !!! :oops: :oops: :oops:

PS Mai rabdare pana la Congresul CIPS de Lisabuna la sfarsitul lunii, sa vezi ce afiliere iti primesti ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2013, 12:23

Adelin scrie:...un lucru e sigur, caracterul nu mi-l poti lua nici tu si nici altul ca tine.

De intalnit cu pescari adevarati o sa ma intalnesc nu tre' sa iti faci tu grija si pt asta nu am nevoie de legitimatie eliberata de federatie.
Nu po?i s? iei nimic de la cineva care nu are. De obicei caracterul ?i-l remarc? al?ii, nu tu personal.

Te po?i întâlni cu oricine, dar nu într-o competi?ie oficial?, acolo unde se recunosc meritele sportive. La br?ile, udate bine cu bere ?i garnisite ?i cu ceva bocanci în gur? ?i în loc de voblere cu un ?i?, nu ai decât. Nu ar fi decât s? continua?i ceea ce a?i inventat.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2013, 12:25

razvan m. scrie:
apsalba scrie: .....

2. prin expulzare

........
Nu ti-e rusine, om batran, sa minti lumea ? Adaugi la statutul CIPS dupa cum iti convine tie, poate-poate vei prosti pe cei neinformati sa vina sa cotizeze la tine ??
Nu imi vine sa cred ca dupa ce s-au dezbatut lucrurile astea de atatea ori aici, vii si minti in continuare cu atata nerusinare.

6 ARTICLE
- 6 -
Termination of Membership to the C.I.P.S.
1. The Status of C.I.P.S. Member shall be deemed to be forfeited:
1) by voluntary resignation notified by means of registered letter having effect upon expiry of the fiscal year;
2) by expulsion:
a) due to infringement to the principles, the articles of the Statute of the Association or additional provisions therein;
b) if, within its own Country, a Federation loses its Status or National Association of angling;
c) in the event of non payment of the fees due to the C.I.P.S. by National Federations.

http://www.cips-fips.com/cips/download/statute.pdf

Deci unde ai gasit partea cu " - în cazul în care, în propria sa ?ar?, Federa?ia sau Asocia?ia Na?ionala î?i pierde statutul de reprezentare a pescuitului sportiv sau casting-ului;

N-ai pic de rusine !!! :oops: :oops: :oops:

PS Mai rabdare pana la Congresul CIPS de Lisabuna la sfarsitul lunii, sa vezi ce afiliere iti primesti ! :lol:
Ia tradu tu corect mihu??. S? vedem cum sun?! :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns