Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de bogdanpesc » 09 Apr 2013, 11:51

PS Mâine sunt la MTS pentru a ridica Avizul de afiliere la CIPS.

Nici nu stiu cum sa interpretez afirmatia asta!!!!!!!...cum vine asta "aviz de afiliere la cips"???dat de MTS???....adica ai cerut voie la MTS sa te lase sa te afiliezi la CIPS si MTS sunt de acord?....dar pe Cips ia intrebat cineva daca sunt de acord cu afilierea federatiei?...sau e asa, vrei nu vrei Cips trebuie sa fii de acord ca vrea Popescu asta?

om trai si om vedea si minunea asta

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2013, 11:53

Adelin, oare de ce am impresia asta când îți citesc ultimele postări că văd un pițigoi cu unghia în gât? Și aveai și tu ocazia să te întâlnești cu pescari sportivi adevărați! Când o să ai vârsta mea, o să fi un pescar sportiv bătrân! :lol: :lol: :lol: :lol:
Și cu caracter!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2013, 12:08

bogdanpesc scrie:PS Mâine sunt la MTS pentru a ridica Avizul de afiliere la CIPS.

Nici nu stiu cum sa interpretez afirmatia asta!!!!!!!...cum vine asta "aviz de afiliere la cips"???dat de MTS???....adica ai cerut voie la MTS sa te lase sa te afiliezi la CIPS si MTS sunt de acord?....dar pe Cips ia intrebat cineva daca sunt de acord cu afilierea federatiei?...sau e asa, vrei nu vrei Cips trebuie sa fii de acord ca vrea Popescu asta?

om trai si om vedea si minunea asta
ART. 19
(1) Ministerul Tineretului şi Sportului avizează afilierea federaţiilor sportive naţionale la federaţiile sportive
internaţionale şi la alte foruri europene sau mondiale şi autorizează afilierea tuturor organizaţiilor cu profil
sportiv la forurile internaţionale de specialitate, în baza următoarelor acte:
a) copie de pe hotărârea judecătorească definitivă şi irevocabilă privind dobândirea personalităţii juridice sau
de pe încheierea prin care s-a dispus înscrierea persoanei juridice în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor;
b) actul constitutiv şi statutul, autentificate;
c) statutul forului internaţional de specialitate, în traducere legalizată;
d) angajamentul solicitantului, conform căruia cheltuielile care decurg din calitatea de membru afiliat vor fi
suportate din surse financiare proprii.
Așa prevede legea. Acum să vedem ce zice statutul CIPS.
Articolul 2. Obiectul, scopul şi activitatea

1. C.I.P.S. este o organizaţie non-profit care îşi urmăreşte obiectivele sale în încercarea de a promova înţelegerea reciprocă şi prietenia între membrii săi. C.I.P.S. îşi alege ca obiect de activitate promovarea păcii între membrii ei, în conformitate cu principiile idealului olimpic.
2. Activităţile sportive în cadrul CIPS se efectuează la nivel de amatori.
3. C.I.P.S. este o organizaţie internaţională sportivă cu caracterul universal. ...................

Și acum să vedem cum ajungi să nu mai fi membru CIPS.
Articolul 6. Încetarea Apartenenţei la C.I.P.S.

1. statutul membrilor C.I.P.S. se consideră a fi pierdut:
- prin demisie volutară notificată printr-o scrisoare recomandată cu efect la expirarea anului fiscal;
2. prin expulzare
- din cauza încălcării principiilor, articolelor din Statutul Asociaţiei sau dispoziţiilor suplimentare în acesta;
- în cazul în care, în propria sa ţară, Federaţia sau Asociaţia Naţionala îşi pierde statutul de reprezentare a pescuitului sportiv sau casting-ului;
- în caz de neplată a taxelor datorate la C.I.P.S. de federaţiile naţionale.

Pentru curiozitatea ta, solicită AGVPSR actul de recunoaștere ca structură sportivă. MTS a solicitat în scris CIPS să-i trimită copii după actele de afiliere ale AGVPSR și nu a primit nimic. Concluzia este simplă. Aceste documente nu există, iar AGVPSR reprezintă ilicit România la CIPS. Ieri am notificat CIPS asupra faptului că AGVPSR, nefiind recunoscută de statul român ca structură sportivă, nu mai are calitate de membru și am solicitat formularele de afiliere pentru federație.
Te atenționez că dacă AGVPSR mai trimite pescari sportivi în numele României săvârșește infracțiunea de uzurpare de calități oficiale, Bentu, Mugurel Ionescu , Șelaru, &co nefiind oficiali sportivi cu drept de reprezentare al României.
PS Dacă tot cereți federației acte de indentitate, de ce nu cereți și AGVPSR? De frică să nu vă dea afară Șelaru? Așa vă trebuie dacă vă complaceți în poziția de ghiocel!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Apr 2013, 12:12

...un lucru e sigur, caracterul nu mi-l poti lua nici tu si nici altul ca tine.
E mult mai rusinos(alt termen abstract) in schimb sa ajungi la o varsta inaintata si sa constati ca ti-ai pierdut caracterul odata cu fecioria...si chiar daca pt atza pu.li mai gasesti sa ti-o coase vre-un doctor, caracterul nu-l mai poti dobandi niciodata...poti sa-i spui si onoare, ca tot aia e, la fel de abstract.

De intalnit cu pescari adevarati o sa ma intalnesc nu tre' sa iti faci tu grija si pt asta nu am nevoie de legitimatie eliberata de federatie.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2013, 12:14

bogdanpescar,
PS Să te întreb de hotărârea judecătorească de înfiintare a AGVPSR? O să constați că există o asemenea hotărâre, dar din anul 2000. Cum s-o fi afiliat în 1957?
Fir întins!
PPS De obicei fac ce spun. Dacă AGVPSR îndrăznește să mai trimită sportivi în numele României, o să trebuiți să dați declarații la Parchet. Necunoașterea legii nu te exonerează de la nerespectarea ei.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 09 Apr 2013, 12:18

De obicei fac ce spun.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ba din contra , ai demonstra asta de prea multe ori :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Dacă AGVPSR îndrăznește să mai trimită sportivi în numele României, o să trebuiți să dați declarații la Parchet.
In cazul asta trebuie sa recunosc esti EXPERT in AMENINTARI si declaratii fara acoperire si un procesoman dovedit.
Ai mare dreptate ...ma inclin. :respekt: :respekt: :respekt: :respekt:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 09 Apr 2013, 12:21

apsalba scrie: ...Ieri am notificat CIPS asupra faptului că AGVPSR, nefiind recunoscută de statul român ca structură sportivă, nu mai are calitate de membru și am solicitat formularele de afiliere pentru federație...
Si daca pierzi procesul cu APCR ce faci? Ramai iar cu hartiile in mana?
http://noulportal.just.ro/InstantaDosar ... MDAxNjg4MA**

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 09 Apr 2013, 12:21

apsalba scrie: .....

- prin demisie volutară notificată printr-o scrisoare recomandată cu efect la expirarea anului fiscal;
2. prin expulzare
- din cauza încălcării principiilor, articolelor din Statutul Asociaţiei sau dispoziţiilor suplimentare în acesta;
- în cazul în care, în propria sa ţară, Federaţia sau Asociaţia Naţionala îşi pierde statutul de reprezentare a pescuitului sportiv sau casting-ului;

........
Nu ti-e rusine, om batran, sa minti lumea ? Adaugi la statutul CIPS dupa cum iti convine tie, poate-poate vei prosti pe cei neinformati sa vina sa cotizeze la tine ??
Nu imi vine sa cred ca dupa ce s-au dezbatut lucrurile astea de atatea ori aici, vii si minti in continuare cu atata nerusinare.

6 ARTICLE
- 6 -
Termination of Membership to the C.I.P.S.
1. The Status of C.I.P.S. Member shall be deemed to be forfeited:
1) by voluntary resignation notified by means of registered letter having effect upon expiry of the fiscal year;
2) by expulsion:
a) due to infringement to the principles, the articles of the Statute of the Association or additional provisions therein;
b) if, within its own Country, a Federation loses its Status or National Association of angling;
c) in the event of non payment of the fees due to the C.I.P.S. by National Federations.

http://www.cips-fips.com/cips/download/statute.pdf

Deci unde ai gasit partea cu " - în cazul în care, în propria sa ţară, Federaţia sau Asociaţia Naţionala îşi pierde statutul de reprezentare a pescuitului sportiv sau casting-ului;

N-ai pic de rusine !!! :oops: :oops: :oops:

PS Mai rabdare pana la Congresul CIPS de Lisabuna la sfarsitul lunii, sa vezi ce afiliere iti primesti ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2013, 12:23

Adelin scrie:...un lucru e sigur, caracterul nu mi-l poti lua nici tu si nici altul ca tine.

De intalnit cu pescari adevarati o sa ma intalnesc nu tre' sa iti faci tu grija si pt asta nu am nevoie de legitimatie eliberata de federatie.
Nu poți să iei nimic de la cineva care nu are. De obicei caracterul ți-l remarcă alții, nu tu personal.

Te poți întâlni cu oricine, dar nu într-o competiție oficială, acolo unde se recunosc meritele sportive. La brăile, udate bine cu bere și garnisite și cu ceva bocanci în gură și în loc de voblere cu un șiș, nu ai decât. Nu ar fi decât să continuați ceea ce ați inventat.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2013, 12:25

razvan m. scrie:
apsalba scrie: .....

2. prin expulzare

........
Nu ti-e rusine, om batran, sa minti lumea ? Adaugi la statutul CIPS dupa cum iti convine tie, poate-poate vei prosti pe cei neinformati sa vina sa cotizeze la tine ??
Nu imi vine sa cred ca dupa ce s-au dezbatut lucrurile astea de atatea ori aici, vii si minti in continuare cu atata nerusinare.

6 ARTICLE
- 6 -
Termination of Membership to the C.I.P.S.
1. The Status of C.I.P.S. Member shall be deemed to be forfeited:
1) by voluntary resignation notified by means of registered letter having effect upon expiry of the fiscal year;
2) by expulsion:
a) due to infringement to the principles, the articles of the Statute of the Association or additional provisions therein;
b) if, within its own Country, a Federation loses its Status or National Association of angling;
c) in the event of non payment of the fees due to the C.I.P.S. by National Federations.

http://www.cips-fips.com/cips/download/statute.pdf

Deci unde ai gasit partea cu " - în cazul în care, în propria sa ţară, Federaţia sau Asociaţia Naţionala îşi pierde statutul de reprezentare a pescuitului sportiv sau casting-ului;

N-ai pic de rusine !!! :oops: :oops: :oops:

PS Mai rabdare pana la Congresul CIPS de Lisabuna la sfarsitul lunii, sa vezi ce afiliere iti primesti ! :lol:
Ia tradu tu corect mihuță. Să vedem cum sună! :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns