discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Mister Fisherman
- veteran

A incepit delirul !
BULETIN DE ȘTIRI
February 22, 2016 by popescu.stefan Leave a Comment
finnish translation services
Azi am dat o raită prin București pentru a vedea cum este vremea la capitală. În plimbarea planificată, am făcut câte o haltă pe la diferite ministere. Astfel, am făcut rost de câteva știri proaspete, pe care le difuzez pentru cei interesați, astfel:
1. Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a finalizat răspunsurile la petițiile formulate de diverși (LRS – oare cine o fi semnat petiția- , Club Muscă Ghinion (13), FRPMA, etc). Toate răspunsurile la aceste petiții au fost nefavorabile petenților, susținând legalitatea Ordinului de Ministru privind pescuitul recreativ sportiv. Cum ar zice un clasic în viață: GHINION! Așa că Ordinul de ministru va fi publicat în Monitorul Oficial așa cum a fost prezentat spre dezbatere publică, recunoscând FRPS ca autoritate publică responsabilă de pescuitul sportiv sau recreativ cum îl botează unii. Sfat gratuit: Pune-ți mâna pe carte!
2. Am făcut o pauză și la Ministerul Tineretului și Sportului. Iar GHINION! Un oarecare gyorg, a făcut și el o vizită cu ceva vreme în urmă și s-a plâns că federația refuză să afilieze cluburile din LRS. Aduc aminte că singurul club din LRS, care a făcut cerere de afiliere, a fost afiliat. Probabil că vizitatorul consumase ceva înainte. Oricum, ne-am distrat copios, că nu eram singur.
3. Prinde contur primul proiect de finantare trasfrontralier având ca beneficiari ANPA și FRPS, respectiv omoloagele bulgare. Scopul? Interzicerea pescuitului comercial între Silistra și Dobreta Tr Severin și amenajarea malurilor pentru pescuit sportiv și agrement. În paralel, se va studia impactul asupra populatiei de pesti în urma stopării pescuitului comercial. Valoarea proiectului: 1,5 milioane euro. 100% nerambursabil.
Mai sunt și alte informații, cu caracter confidențial, care nu sunt decât pentru membrii FRPS.
Oricum, mă simt jenant de jena ce îi va cuprinde pe animatorii forumurilor de specialitate unde un pigmeu, pe numele lui gyorg se bătea cu cărămida în piept cum a reușit el să blocheze un Ordin de ministru legal emis și cum a convins-o el pe Doamna Ministru Lipă cât de important poate fu un gunoi între niște oameni serioși. Ne-am distrat împreună cu funcționarii MTS de prostia acestui individ.
Ștefan Popescu – președinte FRPS
Muahahahahahahahahahahahahahahaha

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
semlecangheorghe
- veteran

Cum credeti ca oameni de caliatatea si probitatea unui Malin Musatescu ori Berti sau orice mirean pasionat de pescuit s-ar uita in gura unuia cu un astfel de comportament si vocabular?
Pai tocmai asta-i problema ..ca s-au uitat in gura lui..Articolul cu ''teroarea competitionala'' ..iegzista..
Cam prin perioada in care clopu' lui Tavi statea linistit pe o ureche si-un trifoi in coltu' gurii..in perioada aia ar fi trebuit facute petitii si o cat de cat coagulare a ''fomistilor'' cu ''sportivii'' pentru un sanatos bobarnac dat idiotului cocotzat in capul tuturor..dar in perioada aia , unii il promovau prin articole de genul, pe fondul nepasarii altora..asa coace puroiul..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Tavi
- veteran

Si mai exact care e perioada aia?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
semlecangheorghe
- veteran

'neatza si tie..vroiam doar sa vad daca mai esti prin zona.

Esti..
.
-
Le Mertois
- junior

Iată ce am găsit pe sit-ul ANPA,în proiectul de ordin - Art.7. Organizarea, conducerea, supravegherea şi controlul activităţilor şi competiţiilor oficiale de pescuit sportiv în habitatele piscicole naturale, revin Federaţiei Române de Pescuit Sportiv, persoană juridică de interes naţional şi de utilitate publică, recunoscută şi autorizată de statul roman în condiţiile legii, cu acordul administratorului resurselor acvatice. Art.8 În termen de 30 de zile de la publicarea prezentului Ordin în Monitorul Oficial al României, Federaţia Română de Pescuit Sportiv are obligaţia să publice în Monitorul Oficial al României, Partea I, Regulamentul privind organizarea si practicarea pescuitului recreativ/sportiv din România, pentru a fi opozabil părţilor interesate.
-Având în vedere: - consultarea cu Federaţia Română de Pescuit Sportiv ca unic for de reprezentare al asociaţiilor de pescari sportivi legal constituite la nivel naţional;
Omul e acolo....
-
semlecangheorghe
- veteran

razvan m. scrie:Si daca pescuiesc pentru a se intrece cu altii, si daca o fac pentru agrement sau pentru a pune ceva pe masa,
toti cei care pescuiesc sunt sportivi !
Dar,
Pentru ca sa fie sportivi, trebuie sa fie legitimati de federatie, altfel nu se poate !
Asadar,
Nimeni nu mai e pescar sportiv pana ce il licentiaza federatia !
Parca logica asta scartaie undeva ! Nu vi se pare ?

Da bre, un file de salau(proaspat,nu congelat de 50 de ani din hipermarket la pret de cocaina)cu ciuperci si salata este cel mai ''sportiv'' meniu posibil..
Musai sa ai licenta ca sa traiesti..''sportiv''..

.
-
Le Mertois
- junior

semlecangheorghe scrie:Acela este doar un proiect..In M.O. nu a aparut in forma aceea..poate si urmare a petitiei,degeaba se bate popescu cu caramida in piept..nu stiu cat de mult a contat petitia,dar ordinul apare fara sa faca referire la ''federatie''..
http://lege5.ro/Gratuit/hezdsobvhe/ordi ... -pescuitul
Asta w ordinul de prihibitie,cel de pescuit este încă in asteptare,e pe site,de-aia se tot lauda personajul ca ne da peste bot....
-
semlecangheorghe
- veteran

Daalea sunt visurile umede ale popescului..ingrijorator ca au ajuns in stadiul de proiect oficial..sa speram ca acolo sus mai exista urme de ratiune si bun simt,desi toate semnele sunt ca nu..
.