DECEMBER 29, 2015 BY POPESCU.STEFAN scrie:
„Campania electoral?” în pescuitul sportiv din România, a început!
Acum, când Federa?ia Român? de Pescuit Sportiv ?i finalizat ?i depus cererea de finan?are pentru anul 2016 ?i se afl? în preg?tirea primei competi?ii oficiale ce se va desf??ura în luna februarie 2016, primesc diferite informa?ii din teritoriu prin care mi se aduce la cuno?tin?? faptul c? ni?te nimeni de pe la asocia?ia Liga Român? de Spinning (?i poate ?i de al?i indivizi), înro?esc liniile telefonice sunând diferi?i sportivi sau pe cei care doresc s? participe la competi?iile sportive oficiale organizate de c?tre federa?ie sf?tuindu-i s? nu participe la acestea, invocând diferite motive, care, dac? realit??ile aduse de federa?ie în pescuitul sportiv din România nu i-ar contrazice, ar putea fi crezute.
To?i cei care au participat în anul 2015 la competi?iile oficiale organizate de federa?ie, cu sprijinul financiar acordat prin contract de finan?are de c?tre Ministrul Tineretului ?i Sportului, pot confirma c? au beneficiat de toate condi?iile pentru a face performan??, f?r? a fi obliga?i s? pl?teasc? taxe de participare, iar federa?ia a suportat cheltuielile materiale aferente acestora, masa ?i cazarea sportivilor ?i oficialilor, a pl?tit arbitrii ?i orice alt? cheltuial? ocazionat? de organizarea acestora.
Este interesant c? cei care pân? acum au organizat ni?te Campionate Na?ionale ilegale ?i au participat la Campionatele mondiale f?r? s? fie recunoscu?i ?i autoriza?i in acest sens de statul român ( fapt pentru care vor r?spunde penal), f?când asta exclusiv prin taxarea sportivilor, simt c? timpul lor a cam trecut ?i încearc? prin aceste diversiuni s?-?i salveze propria existen?? ilicit?.
Sportivii trebuie s? ?tie c? singurul loc unde meritele lor sportive ?i propriile interese sunt respectate, este în cadrul Federa?iei Române de Pescuit Sportiv. Orice alt? diversiune prin care se încearc? denigrarea federa?iei, trebuie tratat? ca orice diversiune. ”B?ie?ii” care î?i consum? timpul si minutele de pe cartelele telefonice sunând diferite persoane pentru a împiedica mersul înainte al federa?iei, trebuie s? ?tie un singur lucru; în sport, în momentul când ai pierdut, te duci ?i strângi mâna câ?tig?torului, nu dai cu rahat în realiz?rile lui.
Cine are cap, va în?elege acest lucru. Cine nu, s? fie s?n?tos. Oricum pescuitul sportiv are nevoie de o igienizare serioas?. ?i care se va face a?a cum trebuie.
?tefan Cartonescu – pre?edinte FRPS
Idiotul suprem iar are bufeuri
Dupa ce l-am contrazis cu cate ceva din maretele lui realizari, el mi-a raspuns ca nici nu stiu ce vorbesc. I-am pus linkul de aici si apoi a sters toata conversatia noastra si ca sa-mi demonstreze ca el are ultimul cuvant, m-a blocat. Discutia s-a purtat pe FB.
Pai bine ma puie mopescu, asa esti tu democrat? Acum, cand vezi ca s-au trezit "sportivii" tai, dai vina pe altii?