Poate de aia da din umeri cand e excitat la TV, se autopenetreaza continuuu...sau poate ca are erectia pe dinauntru si si-o trage peritoneal.Mister Fisherman scrie:De potent ce esti ...![]()
![]()

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Poate de aia da din umeri cand e excitat la TV, se autopenetreaza continuuu...sau poate ca are erectia pe dinauntru si si-o trage peritoneal.Mister Fisherman scrie:De potent ce esti ...![]()
![]()
apsalba scrie:Adelin scrie:...si ce te face sa crezi ca ar fi valabila viceversa?! Ai cumva curtea plina si nu mai sti ce sa faci cu atatia sportivi?!apsalba scrie: Pentru federație voi nu existați.
Crezi ca hartia in fatza careaia te masturbezi cu scula moale te face presedinte?! Pt asta ai nevoie de oameni care sa creada in tine, nu de cativa oportunisti care spera la o leafa sigura de la buget si la o pensie de stat. Fara oamenii aia multi de care ai nevoie in jur si pe care nu ii ai esti doar un batranel cu fatza de pacalici, tic nervos si fara urma de eractie, care se crede mare falus.Chiar imi pare rau ca ma obligi sa iti spun adavarul in fatza, dar poate te-au prea toaletat prefacutii din jur la hemoroizii aia cat urechea si tu chiar te crezi presedinte.
Ia vezi ce scrie aici:
http://www.mts.ro/federatii/Alba/361_pe ... ortiv.html
Este oficial!
apsalba scrie:Ce am observat este că tu nu te vezi deloc, nici măcar cât un gunoi.![]()
![]()
Fane, nu cumva tu ai treaba si noi te retinem?apsalba scrie:Ce am observat este că tu nu te vezi deloc, nici măcar cât un gunoi.![]()
![]()
ce-i aia jena? ... termenul lipseste din vocabularul mosuletului bataiosWBF scrie:[.....]
Sincer, mie mi-ar fi jena sa fiu poreclit pigulici la varsta ta.
WBF scrie:apsalba scrie:Fane, nu cumva tu ai treaba si noi te retinem?
Ca inteleg ca aveti de lucru nu gluma la federatie, aveti de organizat diverse, de cautat sponsorizari, de elaborat strategii...etc
Sau treaba ta este sa balesti pe forumuri toata ziua?
.