Poate de aia da din umeri cand e excitat la TV, se autopenetreaza continuuu...sau poate ca are erectia pe dinauntru si si-o trage peritoneal.Mister Fisherman scrie:De potent ce esti ...![]()
![]()
Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
apsalba scrie:Adelin scrie:...si ce te face sa crezi ca ar fi valabila viceversa?! Ai cumva curtea plina si nu mai sti ce sa faci cu atatia sportivi?!apsalba scrie: Pentru federație voi nu existați.
Crezi ca hartia in fatza careaia te masturbezi cu scula moale te face presedinte?! Pt asta ai nevoie de oameni care sa creada in tine, nu de cativa oportunisti care spera la o leafa sigura de la buget si la o pensie de stat. Fara oamenii aia multi de care ai nevoie in jur si pe care nu ii ai esti doar un batranel cu fatza de pacalici, tic nervos si fara urma de eractie, care se crede mare falus.Chiar imi pare rau ca ma obligi sa iti spun adavarul in fatza, dar poate te-au prea toaletat prefacutii din jur la hemoroizii aia cat urechea si tu chiar te crezi presedinte.
Ia vezi ce scrie aici:
http://www.mts.ro/federatii/Alba/361_pe ... ortiv.html
Este oficial!
...ia uita-te in jos sub tine si zi ce vezi...daca e un mare gol inseamna ca te-ai urcat pe acoperis insa ai uitat sa torni fundatia.
WSB CLUB
WSB CLUB
Ce am observat este că tu nu te vezi deloc, nici măcar cât un gunoi.

apsalba scrie:Ce am observat este că tu nu te vezi deloc, nici măcar cât un gunoi.![]()
![]()
Poate pt ca nu sunt acolo unde ma cauti tu, ia uita-te putin in sus...daca nu ma vezi nici asa inseamna ca sunt deja prea departe.
WSB CLUB
WSB CLUB
Fane, nu cumva tu ai treaba si noi te retinem?apsalba scrie:Ce am observat este că tu nu te vezi deloc, nici măcar cât un gunoi.![]()
![]()
Ca inteleg ca aveti de lucru nu gluma la federatie, aveti de organizat diverse, de cautat sponsorizari, de elaborat strategii...etc
Sau treaba ta este sa balesti pe forumuri toata ziua?
Nea prezident, cu atitudinea si limbajul asta ai numai de pierdut si nu cadreaza cu CV-ul pe care il tot fluturi.
Sincer, mie mi-ar fi jena sa fiu poreclit pigulici la varsta ta.
ce-i aia jena? ... termenul lipseste din vocabularul mosuletului bataiosWBF scrie:[.....]
Sincer, mie mi-ar fi jena sa fiu poreclit pigulici la varsta ta.
ps: criminala porecla
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
WBF scrie:apsalba scrie:Fane, nu cumva tu ai treaba si noi te retinem?
Ca inteleg ca aveti de lucru nu gluma la federatie, aveti de organizat diverse, de cautat sponsorizari, de elaborat strategii...etc
Sau treaba ta este sa balesti pe forumuri toata ziua?
.
...si nu uita un lucru: de acuma daca stai, stai pe banii statului, deci hai la munca, ca noi te platim, de la buget coane Fanica!
WSB CLUB
WSB CLUB
pigulici de Alba™, Coboara putin cu picioarele pe pamant.
1. Federatia de carton are acreditare la CIPS?
2. Anul asta (daca nu stii despre care an e vorba, iti amintesc eu, 2013) ai CN?
3. Participanti la CN ai?
Acum, in momentul asta, astazi 26 iulie 2013 ora federatia de carton are CIS??
1. Federatia de carton are acreditare la CIPS?
2. Anul asta (daca nu stii despre care an e vorba, iti amintesc eu, 2013) ai CN?
3. Participanti la CN ai?
Acum, in momentul asta, astazi 26 iulie 2013 ora federatia de carton are CIS??
Da, ciupilici! Are tot ce-i trebuie. Si CIS și campionat si sportivi. De fapt este singura care are campionat și sportivi. Adelin, de exemplu, este doar o fantomă de sportiv.

Vai de capu tau... balosule.