Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
steff
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de steff » 25 Iul 2013, 16:23

semlecangheorghe scrie: [...]
Acum are C.I.S.??Acum,in secunda de fata..??
Te rog sa stai la rand pentru raspuns :P.
Crezi ca la astea a raspuns?
steff scrie:Bai pigulici de Alba™ poti avea si tu cateva momente de luciditate? Daca da, raspunde cu da sau nu... hai, fa un efort:

1. Federatia de carton are acreditare la CIPS?
2. Anul asta (daca nu stii despre care an e vorba, iti amintesc eu, 2013) ai CN?
3. Participanti la CN ai?

Daca e prea mare efortul si te oboseste, m-ar multumi doar asta:
Acum, in momentul asta, astazi 25 iulie 2013 federatia de carton are CIS??
Ce crezi ne raspunde? :lol:... Si craparii asteapta de cateva zile un scan cu factura de la Doripesco.
Hai pigulici de Alba™, te lasi asteptat si aici si la crapari?

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 25 Iul 2013, 18:16

semlecangheorghe scrie:Nea Fane am si io o intrebare ,desi simt ca-mi racesc gura de pomana..

http://www.pvtv.ro/video/cu-cine-mergem ... -crap.html

La inceputul acestui interviu,domnul Vladeanu,dorind sa arate cita ..'seriozitate''exista din partea Federatiei,aduce drept argument in favoarea acestei ipoteze faptul ca l-ai angajat,antrenor cu ''hirtii in regula'',si asta imediat ce sa pus problema..

Ok.. :roll: ..totul e mirific..

Pina in punctul cind iei domnia ta cuvintul,si printre altele spui ca nimeni ,cf.legii nu poate fi antrenor,arbitru etc,pina nu face o scolarizare,prealabila.. :shock: :shock:

Poi si atunci??

Cind o facut d-l Vladeanu cursul de antrenor??
Sau nu la facut??Da are ''hirtii in regula""..
Cum ramine pina la urma,are sau nu are curs de antrenor facut??
Daca are curs de antrenor,la data respectivului curs ,Federatia avea C.I.S.??
Acum are C.I.S.??Acum,in secunda de fata..??

Sau,nah,poate nu am inteles eu bine..si trebuie scoli inalte,diplome,chestii d-alea pe care noi muritorii da rind nu le intelegem... :lol1: :lol1:

Dle Gigi , aveti mai jos o parte din raspunsul la intrebarile care va intereseaza , poate gasiti dvs disciplina "Pescuit sportiv ".. ca eu n-am gasit , cum dealtfel n-am gasit nici Ordinul MTS de recunostere a activitatii " pescuit sportiv" ca disciplina sportiva :lol:
Concluzia o trage fiecare :lol:

Admiterea la Şcoala Naţională de Antrenori se face prin concurs, in limita locurilor stabilite pentru fiecare disciplină sportivă.

Ramurile de sport pentru care se susţine examenul de admitere la Şcoala Naţională de Antrenori sunt:

Aeronautică, Aikido, Alpinism şi escaladă, Arte marţiale, Arte marţiale de contact, Automobilism sportiv, Atletism, Badminton, Baschet, Baseball şi softball, Bob şi sanie, Box, Bridge, Canotaj, Ciclism şi triatlon, Culturism şi fitness, Dans sportiv, Ecvestră, Fotbal, Fotbal tenis-CAJ, Gimnastică, Gimnastică ritmică, Go, Golf, Haltere, Handbal, Hochei pe gheaţă, Hochei pe iarbă, Judo, Kaiac-Canoe, Karate, Karate Kyokushin-IKO 2, Karate tradiţional, Karate WKC, Kempo, Lupte, Modelism, Motociclism, Nataţie şi pentatlon modern, Oină, Orientare, Patinaj, Polo, Popice-bowling, Powerlifting, Radioamatorism, Rugby, Sambo, Schi–biatlon, Scrabble, Scrimă, Şah, Snooker, Table, Taekwondo ITF, Taekwondo WTF, Tenis, Tenis de masă, Tir sportiv, Tir cu arcul, Volei, Yachting.
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 25 Iul 2013, 23:04

oskar scrie:Sunteti toti smecheri si tari in gura... Omul, Fane, are hartii cu parafe, deci acte. In concluzie, in Romanica el e sefu la competitii. Gargara voastra e ... degeaba, ca de aia e gargara. Aia de la AGVPS Bucale sunt niste labe triste si batrane care mai tin competitiile sub ei numai pentru cascavalul primit, la presupusele insotiri de lot national. In curand, pentru a nu li-i se sparga rahatul in fata vor ceda competitiile lui Fane. Iar gurile astea bogate vor ramane cu .... Si cum ati lins la Bucale, veti linge si la Alba. La unul la fel de cinstit, dar mai tanar si mai activ. Haidi PA!
de cand dracu e fanel tanar?....si de lins poate lingi tu ceva de la noi
pana la urma ce cauti pe aici?

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 25 Iul 2013, 23:25

[quote="oskar"]Bai, Stef Gargara!

Daca esti convins ca Fane Incurca Lume nu are acum CIS-ul, de ce p... mea nu il obtineti voi? Va plac mai mult Pigulicii de Bucale???? De asta am spus eu ca la gargara sunteti buni .... Va arata un neavenit cum se fac lucrurile si voi mai mult decat de jelit si injurat pe forum nu puteti! Cluburi, federatie, sport, bani de la buget, bani din sponsorizari si cotizatii - asta e calea!

Cei de la spinning au gandit si actionat separat, cei de la crap si stationar la fel, niciunul dintre voi n-a indraznit sa o gandeasca unitar si pe termen lung! Sunteti acum la mana unor pigulici de Alba sau Bucale care n-au nimic cu competitia! Asta nu demonstreaza ca sunteti buni numai de gura???? [url]Hai sictir![/[/url]quote]

stie cineva sa traduca....."hai sictir"...vine din turca expresia si daca inseamna ce cred eu e ...nasol pentru el

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Iul 2013, 06:02

Admiterea la Şcoala Naţională de Antrenori se face prin concurs, in limita locurilor stabilite pentru fiecare disciplină sportivă.

Ramurile de sport pentru care se susţine examenul de admitere la Şcoala Naţională de Antrenori sunt:

Aeronautică, Aikido, Alpinism şi escaladă, Arte marţiale, Arte marţiale de contact, Automobilism sportiv, Atletism, Badminton, Baschet, Baseball şi softball, Bob şi sanie, Box, Bridge, Canotaj, Ciclism şi triatlon, Culturism şi fitness, Dans sportiv, Ecvestră, Fotbal, Fotbal tenis-CAJ, Gimnastică, Gimnastică ritmică, Go, Golf, Haltere, Handbal, Hochei pe gheaţă, Hochei pe iarbă, Judo, Kaiac-Canoe, Karate, Karate Kyokushin-IKO 2, Karate tradiţional, Karate WKC, Kempo, Lupte, Modelism, Motociclism, Nataţie şi pentatlon modern, Oină, Orientare, Patinaj, Polo, Popice-bowling, Powerlifting, Radioamatorism, Rugby, Sambo, Schi–biatlon, Scrabble, Scrimă, Şah, Snooker, Table, Taekwondo ITF, Taekwondo WTF, Tenis, Tenis de masă, Tir sportiv, Tir cu arcul, Volei, Yachting.
Mister Fisherman
veteran

Pina la urma cum este nea Fane??Ce hirtie i-ai dat lu' domnu' Vladeanu??Cum se cheama fapta de a'' inventa ''..calitati si a le ''atesta'',chiar daca ele nu exista??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 26 Iul 2013, 07:21

bogdanpesc scrie:
oskar scrie:Bai, Stef Gargara!

Daca esti convins ca Fane Incurca Lume nu are acum CIS-ul, de ce p... mea nu il obtineti voi? Va plac mai mult Pigulicii de Bucale???? De asta am spus eu ca la gargara sunteti buni .... Va arata un neavenit cum se fac lucrurile si voi mai mult decat de jelit si injurat pe forum nu puteti! Cluburi, federatie, sport, bani de la buget, bani din sponsorizari si cotizatii - asta e calea!

Cei de la spinning au gandit si actionat separat, cei de la crap si stationar la fel, niciunul dintre voi n-a indraznit sa o gandeasca unitar si pe termen lung! Sunteti acum la mana unor pigulici de Alba sau Bucale care n-au nimic cu competitia! Asta nu demonstreaza ca sunteti buni numai de gura???? [url]Hai sictir![/[/url
stie cineva sa traduca....."hai sictir"...vine din turca expresia si daca inseamna ce cred eu e ...nasol pentru el
Bogdan, lasa manelistu' sa se exprime in voie. Foloseste si el cuvinte ce nu le intelege semnificatia doar ca sa para interesant... in rest, fara numar fara numar fara numar... :lol:.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 26 Iul 2013, 07:29

pigulici de Alba™,
Acum, in momentul asta, astazi 26 iulie 2013 federatia de carton are CIS??

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 26 Iul 2013, 07:37

Nu are NIMIC, nici bani nu are, adica fonduri.
In 2012 a mai avut ceva bani din PERMISE DE PESCUIT, cadou de la Manaila, dar in 2013 nu a mai vandut nimic, in afara de chitantierele postate aici, cand a fentat pensionarii si pe cei care au vrut "chilipiruri".
La AG nu a mai venit nimeni, cotizatiile de la cluburi nu s-au mai trimis(tineti minte cand anunta, "cluburile care nu au platit cotizatia pana la ....") vremea buna s-a instalat si AG tot nu s-a mai tinut.....si uite asa a ramas cu ochii in soare si fonduri pe "vineeeeee". :|

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Iul 2013, 08:15

Ssssst, Rambo e sub apa si respira prin tresie...il auziti?!
1, 2, 3, fo, fo, fooo
1, 2, 3, fo,fo
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Iul 2013, 08:38

Curiosule. Te oftici?

Scrie răspuns