Adelin este un neica nimeni. Auzi, vicecampion national. Al cui? Al Albaniei? Romania nu a auzit de el. El se produce la adunarea alcoolicilor anonimi numita LRS!stradic scrie:Bah ma faci sa ma inervez eu pe tine bah FANE sau apsslobozalba......apsalba scrie: Adelin, de exemplu, este doar o fantomă de sportiv.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daca faceai la adresa mea asemenea jigniri sau daca eu eram in locul lui Adelin.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bah ma abtin cu greu.....da-ti dau pe privat........
ADELIN a fost VICECAMPION NATIONALintr-o divizie cu multi pescari buni...si tu zici ca-i fantoma.......
...MARS mah ....!!!!!!!!
Scuze da nu m am putut abtine!!!!!!
PS>Io nu stiu de ce un individ ca asta mai are dreptul la opinie aici pe acest forum !!!!!!
Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
-
- veteran
Jegule de tomberon , vad ca ti-o cauti , nu ?

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
IO CRED CA ITI FAC O VIZTA LA ALBA SA VAD IO MAH CINE ESTI TU MAH DE TE CREZI ASA MARE SI TARE!!!!!!apsalba scrie:Adelin este un neica nimeni. Auzi, vicecampion national. Al cui? Al Albaniei? Romania nu a auzit de el. El se produce la adunarea alcoolicilor anonimi numita LRS!stradic scrie:Bah ma faci sa ma inervez eu pe tine bah FANE sau apsslobozalba......apsalba scrie: Adelin, de exemplu, este doar o fantomă de sportiv.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daca faceai la adresa mea asemenea jigniri sau daca eu eram in locul lui Adelin.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bah ma abtin cu greu.....da-ti dau pe privat........
ADELIN a fost VICECAMPION NATIONALintr-o divizie cu multi pescari buni...si tu zici ca-i fantoma.......
...MARS mah ....!!!!!!!!
Scuze da nu m am putut abtine!!!!!!
PS>Io nu stiu de ce un individ ca asta mai are dreptul la opinie aici pe acest forum !!!!!!
Aloooooooooooooooooooooo MODERATORII de ce nu-l banati pe acest indivd....ce cauta el aici??????
rapala the best vobler in the world
Te astept cu drag. Stii sa ajungi?
PS Moderatorii zic mersi cand apar pe aici. Sunt singurul care face trafic pe aici!

Fa o socoteala cate accesari sunt pe unde apar eu.

Vezi nene, pana si aici sunt lider, si voi o dati cu ce mare pescar este Adelin!

PS Moderatorii zic mersi cand apar pe aici. Sunt singurul care face trafic pe aici!

Fa o socoteala cate accesari sunt pe unde apar eu.

Vezi nene, pana si aici sunt lider, si voi o dati cu ce mare pescar este Adelin!

Fane, din ultima postare reiese ca esti ori complet idiot, ori mana in mana cu Adelin ...
Iar cu gargara, care e omniprezenta pe forum, las-o mai moale si prezinta documentele si ce ai mai promis pe aici ... Tiganiada asta de aici nu te ajuta cu nimic si nici competitia din Ro.

Iar cu gargara, care e omniprezenta pe forum, las-o mai moale si prezinta documentele si ce ai mai promis pe aici ... Tiganiada asta de aici nu te ajuta cu nimic si nici competitia din Ro.
ASCUNDE-TE!!!!apsalba scrie:Te astept cu drag. Stii sa ajungi?
PS Moderatorii zic mersi cand apar pe aici. Sunt singurul care face trafic pe aici!![]()
![]()
![]()
![]()
Fa o socoteala cate accesari sunt pe unde apar eu.![]()
![]()
![]()
![]()
Vezi nene, pana si aici sunt lider, si voi o dati cu ce mare pescar este Adelin!![]()
![]()
![]()

rapala the best vobler in the world
N-am motive. Nu mi-e frica de dobitoci!
Numai gura este de tine! Ai carii?
-
- veteran
Jegule de tomberon , vrei sa ne bagam toti poooola in creierul de parafrenic sa-ti mai amelioram suferinta ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
exprimarea abjecta a federalului dovedeste clar neputiinta , daca avea ceva concret si real nu avea ce sa caute pe aici ...apsalba scrie:N-am motive. Nu mi-e frica de dobitoci!
asa ca folositi cu incredere latrina frpsc care are ca si fosa Aseptica orificiul spurcat prin care zilnic presedintele vomita minciuni
minciuni ca banii din fondurile federatiei sau factura de inchiriere a baltii Doripesco ...
Astea-s ultimele zvacniri ale federalului de carton dupa care aparatul care-l tinea in viata va emite un lung beeeeeeeeeeeeeeeeeeep... e semn ca aici intervine doar 

.