Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Dle Stefan Dinu , pleaca sau nu pleaca lotul AGVPS la World Carnivorous Shore Championship in Bulgaria ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
- StefanDinu
- veteran
Asa cum am spus de la sfârșitul anului trecut, lotul României pleacă la Campionatul Mondial. Gyorg este căpitanul României și poate confirma și el aceasta informație.
Drept care Popescu poate sa arunce podurile peste Dunăre în aer, sa facă clăbuci la gura și sa-și dea foc în piață publica. Echipa României de spinning va fi prezenta la Campionatul Mondial de Pescuit cu Momeli Artificiale de pe Mal - Bulgaria 2014. Si va fi și în 2015. Cu aceeași durere în kur despre personajul anterior (și în scârbă) amintit!
Drept care Popescu poate sa arunce podurile peste Dunăre în aer, sa facă clăbuci la gura și sa-și dea foc în piață publica. Echipa României de spinning va fi prezenta la Campionatul Mondial de Pescuit cu Momeli Artificiale de pe Mal - Bulgaria 2014. Si va fi și în 2015. Cu aceeași durere în kur despre personajul anterior (și în scârbă) amintit!
Te pomenesti ca ti-e teama ca vei castiga prea usor !apsalba scrie: PS Ți-ai pregătit avocații pentru CM de spinnig de pe mal, sau ați rernunțat la deplasare. Dacă comiteți prostia să trimiteți sportivii, aveți grijă să nu apară numele României pe vreun document oficial, cum ar fi de exemplu, un clasament FIPS. Și vezi că avocatul care vă reprezintă acum este cam subțirel.

Medicamenteee !!!

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
StefanDinu scrie:Asa cum am spus de la sfârșitul anului trecut, lotul României pleacă la Campionatul Mondial. Gyorg este căpitanul României și poate confirma și el aceasta informație.
Sunt curios ce anume o sa le faca mitomanul la intoarcere , cred ca ... o sa le suga din "levier" sa le bea zeama

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
- StefanDinu
- veteran
Dar sa nu fim asa de duri cu legalul presedinte! O sa le ia caii de la bicicleta si praful de pe trofeele de acasa!Mister Fisherman scrie:Sunt curios ce anume o sa le faca mitomanul la intoarcere , cred ca ... o sa le suga din "levier" sa le bea zeama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aloooo, Mos Fasole, surzisi, bre?
Concursul federal de la Majesti, 3-4 mai, se tine sau nu se tine?
Nici pe site-ul de specialitate, la o intrebare on topic nu poti sa raspunzi?
Concursul federal de la Majesti, 3-4 mai, se tine sau nu se tine?
Nici pe site-ul de specialitate, la o intrebare on topic nu poti sa raspunzi?
daca vrei comunicare cu pachidermul , intreaba-l de vreun proces sau de ceva articole din legea 69 , ce treaba are el cu concursurile ???
sa vedeti voi cum i-si va fractura boul gatul pe mana lui , sa vedem ce are de zis MTS-ul despre existenta unei federatii care nu-si respecta programul competitional anuntat , oare ministerul se va simti implinit ca a autorizat o federatie care nu face decat sa distruga un sistem si care nu este in stare sa-si indeplineasca obiectivele ????
sa vedeti voi cum i-si va fractura boul gatul pe mana lui , sa vedem ce are de zis MTS-ul despre existenta unei federatii care nu-si respecta programul competitional anuntat , oare ministerul se va simti implinit ca a autorizat o federatie care nu face decat sa distruga un sistem si care nu este in stare sa-si indeplineasca obiectivele ????
- StefanDinu
- veteran
Cine este personajul colectiv-anonim Marius Rus, autor al acestui articol ?
- StefanDinu
- veteran
Scuzați-mi gresala! Nu este un articol! Este o dictare! Si mi-am adus aminte ca individul m-a amenințat de vre-o doua ori pe forum! asa ca știu ci este acum!StefanDinu scrie:Cine este personajul colectiv-anonim Marius Rus, autor al acestui articol ?
-
- veteran
N-ati priceput nimic !
Din tot "articolul" singurul lucru care il doare pe mitoman este asta :

Aici este "bataia pestelui" , viseaza sa puna el mana pe banii aiaPescuitul sportiv din România din studiile de piaţă pe care noi le-am făcut la interes naţional are un milion de practicanţi, asta devenind de interes politic. Numai cotizaţiile se ridică cam la o sută de miliarde de lei pe an, bani vechi.