Mister Fisherman scrie:Se pare că până acum 2 olteni mai importanți au intrat în Alba Iulia! Eu și Mihai Viteazul.
Unul a unit românii, altul a unit pescarii. Și unul și celălalt au făcut-o cu forța. Ciudată istoria asta

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mister Fisherman scrie:Se pare că până acum 2 olteni mai importanți au intrat în Alba Iulia! Eu și Mihai Viteazul.
Unul a unit românii, altul a unit pescarii. Și unul și celălalt au făcut-o cu forța. Ciudată istoria asta
Ca sa vedeti si dvs cat tupeu ordinar are milogul asta care il tine lumea de mila , ca si asa face umbra pamantului degeaba !infama cooperativa scrie:Nu meritați nici o scuză. Atâta timp cât vă împopoțonați că mergeți în numele României, ar trebui să știți că România sprijină echipele reprezentative care merg să o reprezinte la competițiile sportive internaționale, prin alocarea sumelor de bani necesare acestor participări. Dar faptul că ați ales să susțineți niște impostori, despre care toți spuneți că nu au ce căuta în pescuitul sportiv (mă refer la AGVPSR) și care sunt dovediți că folosesc banii obținuți din pescuitul sportiv în folos propriu, vă atrage o imensă responsabilitate pentru faptul că împiedicați prin gestul dumneavoastră pescuitul sportiv să meargă pe propriile picioare. Și, mai mult decât atât, rezultatele sportivilor români au ajuns să nu fie recunoscute în propria lor țară, atâta timp cât nu v-a autorizat participarea la aceste competiții. Sper ca această stare să se termine în scurt timp.
Aș avea mult respect față de dumneavoastră dacă, alături de alții, v-ați asuma această gravă eroare în care vă aflați, cu încălcarea voită a legii. Sunt convins că odată și odată veți recunoaște acest lucru.
Nu pot fi acuzat eu de impotența altora.
Daca nu se ocupa mitomanul ,cu debaraua plina de scule de pescuit, de viitorul pescuitului sportiv , unde mai pescuiati voi acum ?infama cooperativa scrie: Am infiintat prima forma de asociere a asociatiilor de pescari sportivi (FNPSR): am contribuit la elaborarea legilor privind pescuitul si acvacultura din Romania(vezi http://www.cdep.ro), am facut primele proiecte privind protejarea si conservarea resurselor acvatice vii, am facut tabere pentru copii si acum fac prima pista de competitii pentru copii intr-un parteneriat cu Primaria Orastei. Vezi de ce nu m-am remarcat ca pescar sportiv? Desi in debaraua mea zac o groaza de scule de pescuit pe care se pune praful. Asta este diferenta dintre unul care de ocupa cu practicarea pescuitulului de competitie si unul care se ocupa de viitorul lui. Care crezi ca este mai important?
Constriuesc o pista pentru copii cu spatii de cazare si masa, gospodarie anexe, pista de casting si o ferma piscicola de puiet pentru populari. Suprafata totala a locatiei 32 ha. Tu ce ai facut?
Ai dovada:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
PS Crezi ca pescuitul sportiv se reduce doar la competitie? Daca asa crezi, te inseli.
Unirea se va face la Alba Iulia, dar am un vag sentiment că îți va fi rușine să fi prezent la Unire. Pentru tine unirea s-a făcut pe Calea Moșilor nr.128 din București și acolo vei rămâne. Să nu uiți, Darie!![]()
![]()
![]()
Va veni o vreme când va fi o onoare pentru acest web site ca federația să fie pomenită pe el. Să reții acest lucru!