Gyorg scrie:N-ar fi rau sa stie si despre ingineriile financiare petrecute prin Alba, in detimetrul asociatiei de unde a fost dat afarazavera scrie: Mi-am permis să informez, pe mail, preşedinţii federaţiilor de de canotaj şi caiac canoe, cu ce fel de "preşedinte" au de-a face. Cu link-uri despre principalele isprăvi, cu primăria Noşlac, cu APS Alba, cu fosta federaţie, cu actuala, cu concursurile. Am pus-o în cc şi pe dna. Carmen Tocală.
Pleacă azi şi o scrisoare, cu confirmare de primire.
Oamenii ăia gestionează bani publici şi trebuie preveniţi. Barem, dacă încep o aventură, să ştie cu cine se înhâitează.D-nul Bele stie foarte multe!
Lumea vorbeste de ceva fonduri colectate de la o firma de exploatare a unei balastieri (materie prima pentru drumuri) si plecate din asociatie catre firma lui de consultanta
http://adevarul.ro/locale/alba-iulia/al ... index.html
Dna chestor de poliţie Elisabeta Lipă, preşedinta federaţiei de canotaj mi-a confirmat (cu mulţumiri!) primirea mesajului.
PS - ştiam de dl.Bele, de fraudele de la Alba, de balastiere, de rostogolirea sumelor şi drenarea lor către domnul Popescu...acum ştie şi doamna chestor. Mai ştie şi de unde să primească informaţii detaliate.
Aceleaşi informaţii au ajuns şi la dna.Tocală, şi la dl.Ioan Bârlădeanu, preşedintele federaţiei de caiac canoe.