Gyorg scrie:N-ar fi rau sa stie si despre ingineriile financiare petrecute prin Alba, in detimetrul asociatiei de unde a fost dat afarazavera scrie: Mi-am permis s? informez, pe mail, pre?edin?ii federa?iilor de de canotaj ?i caiac canoe, cu ce fel de "pre?edinte" au de-a face. Cu link-uri despre principalele ispr?vi, cu prim?ria No?lac, cu APS Alba, cu fosta federa?ie, cu actuala, cu concursurile. Am pus-o în cc ?i pe dna. Carmen Tocal?.
Pleac? azi ?i o scrisoare, cu confirmare de primire.
Oamenii ?ia gestioneaz? bani publici ?i trebuie preveni?i. Barem, dac? încep o aventur?, s? ?tie cu cine se înhâiteaz?.D-nul Bele stie foarte multe!
Lumea vorbeste de ceva fonduri colectate de la o firma de exploatare a unei balastieri (materie prima pentru drumuri) si plecate din asociatie catre firma lui de consultanta
http://adevarul.ro/locale/alba-iulia/al ... index.html
Dna chestor de poli?ie Elisabeta Lip?, pre?edinta federa?iei de canotaj mi-a confirmat (cu mul?umiri!) primirea mesajului.
PS - ?tiam de dl.Bele, de fraudele de la Alba, de balastiere, de rostogolirea sumelor ?i drenarea lor c?tre domnul Popescu...acum ?tie ?i doamna chestor. Mai ?tie ?i de unde s? primeasc? informa?ii detaliate.
Acelea?i informa?ii au ajuns ?i la dna.Tocal?, ?i la dl.Ioan Bârl?deanu, pre?edintele federa?iei de caiac canoe.