Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
WBF
senior
senior

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de WBF » 07 Mai 2013, 09:56

apsalba scrie: PS Nu cred că ai calificarea necesară pentru a da lecții cuiva

Fane, tu cam ce calificare ai?
Inteleg, te zmeiesti pe forumuri toata ziua, restul timpului prin tribunale, esti la a doua federatie de carton, cluburi nu mai vorbesc.Aparent astea nu te prea califica decat la o existenta extrem de trista.

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 07 Mai 2013, 09:57

apsalba scrie:Dar, apropo, cică CIPS a răspuns la scrisoarea trimisă de MTS și că răspunsul este favorabil federației.
La fel de favorabil ca si hotararile judecatoresti prin care iti erau respinse pe banda rulanta actiunile, hotarari pe care tu incercai sa le prezinti in fapt ca mari victorii are federatiei.
Asta cu raspunsul CIPS e din capitolul "am CIS da nu-l arat la nimeni, sic!" :D

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 07 Mai 2013, 10:15

in sfarsit suntem deacord cu ceva....avem pareri diferite privind performanta.....DA
nu prea inteleg eu cum vine aia"copii trebuie sa invete notiuni elementare si pe urma "zdup" cu ei in competitii...eu credeam ca trebuie slefuiti putin mai mult(perfectionati) si apoi cu ei in competitii...e ca si cum ai trimite un elev de clasa intai direct la Olimpiada de matematica
si faza cu lectiile si calificarea.....las-o mai moale.....o sa tin minte asta si o sa-ti vad antrenorii federali calificati ....de cine????...de omniprezentul prezident federal cu calificare de ing mecanic....eu pe unde vad prezidenti federali sportivi, sunt numai glorii ale sportului romanesc si antrenori la fel,numai la noi e un mecanicos...e clar un lucru ,are cine sa repare mulinetele :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Mai 2013, 10:16

WBF scrie:
apsalba scrie: PS Nu cred că ai calificarea necesară pentru a da lecții cuiva

Fane, tu cam ce calificare ai?
Inteleg, te zmeiesti pe forumuri toata ziua, restul timpului prin tribunale, esti la a doua federatie de carton, cluburi nu mai vorbesc.Aparent astea nu te prea califica decat la o existenta extrem de trista.
Și care e treaba ta, cocoșel?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Mai 2013, 10:17

apsalba scrie:AGVPSR a pierdut calitatea de membru CIPS odată cu autorizarea federației. Oare AGVPSR este recunoscută de România și autorizată pentru a o reprezenta? Fă o întrebare la AGVPSR. Dacă s-au autorizat (fără ca eu să știu) se pot afilia la federație.
PS Dacă cineva se duce, fără autorizație, riscă să fie acuzat de substituire de calități oficiale.

Ce autorizare??
Ai o adeverinta din care rezulta ca ai depus actele necesare recunoasterii ca structura sportiva.Atit.
E ca si cum ai depus dosarul la scoala de soferi..

Faptul in sine iti da automat permisul de sofer??
Poti sa circuli pe drumurile publice??
Dar, apropo, cică CIPS a răspuns la scrisoarea trimisă de MTS și că răspunsul este favorabil federației. Am deja un delegat la minister pentru a ridica documentele.
Foarte interesant.Nu mai departe decit ieri,cind te-a provocat Mihuta sa-i arati actul prin care MTS,notifica C.I.P.S.-ul despre iluzoria ta autorizare,ai zis ca ministerul nu-ti da accesul la documentele ,corepsondenta pe care o emite..

Asta o fost ieri. :!:

Astazi, ai un delegat la minister,pentru a primi ceea ce ieri ziceai cu guritza ta,ca nu poti accesa.. :!: :?:

Delegatul ala o sarbatorit Pastele la usa M.T.S.,sau l-ai trimis cu un buldozer ultrarapid scos din productia de balast,si de azi dimineata ,o ajuns de la Alba,la minister??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 07 Mai 2013, 10:23

:D

Fane, oare tu nu ai ceva treaba si noi te retinem?

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 07 Mai 2013, 10:32

Eu sunt de vina,am o gramada de treaba cu niste hartoage pe birou si nu am chef de ele :headbash:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 07 Mai 2013, 10:43

Iar a inceput sa minta mascaricul ca are CIS si ca l-au "avizat" favorabil CIPS FIPS :lol: :lol: :lol: Mascariciul asta mitoman vrea sa conduca pescuitul sub toate "formele" de manifestare ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 07 Mai 2013, 11:49

Oare cat dureaza pana zmeul o sa posteze o prapastie de genul asteia:
apsalba scrie:
Federatia tocmai a incheiat un contract de sponsorzare de 100.000 euroi pentr organizarea Campionatului National de pescuit. Sponsorizarea este anuala. :lol: :lol: :lol:

Citatul e din 2010

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 07 Mai 2013, 12:31

mi-a duc aminte...oare ce s-o fi ales de banii astia,ca in campionatul national de pescuit nu i-am vazut.....or fii depusi la FNI..???...dormi linistit frps vegheaza pentru dumneavostra :lol1: :headbash: :headbash:

Scrie răspuns