apsalba scrie:AGVPSR a pierdut calitatea de membru CIPS odată cu autorizarea federației. Oare AGVPSR este recunoscută de România și autorizată pentru a o reprezenta? Fă o întrebare la AGVPSR. Dacă s-au autorizat (fără ca eu să știu) se pot afilia la federație.
PS Dacă cineva se duce, fără autorizație, riscă să fie acuzat de substituire de calități oficiale.
Ce autorizare??
Ai o adeverinta din care rezulta ca ai depus actele necesare recunoasterii ca structura sportiva.Atit.
E ca si cum ai depus dosarul la scoala de soferi..
Faptul in sine iti da automat permisul de sofer??
Poti sa circuli pe drumurile publice??
Dar, apropo, cică CIPS a răspuns la scrisoarea trimisă de MTS și că răspunsul este favorabil federației. Am deja un delegat la minister pentru a ridica documentele.
Foarte interesant.Nu mai departe decit ieri,cind te-a provocat Mihuta sa-i arati actul prin care MTS,notifica C.I.P.S.-ul despre iluzoria ta autorizare,ai zis ca ministerul nu-ti da accesul la documentele ,corepsondenta pe care o emite..
Asta o fost ieri.
Astazi, ai un delegat la minister,pentru a primi ceea ce ieri ziceai cu guritza ta,ca nu poti accesa..
Delegatul ala o sarbatorit Pastele la usa M.T.S.,sau l-ai trimis cu un buldozer ultrarapid scos din productia de balast,si de azi dimineata ,o ajuns de la Alba,la minister??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.