Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lazarini
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de lazarini » 07 Mai 2013, 14:28

zavera scrie: Din pacate, nu apar alte informatii. M-ar interesa rezultatele (palmaresul) acestor competitii, cu nr. de participanti/echipe, rezultate tehnice/clasamentele finale.
Asculta, matale faci mishto? Tu nu ai aflat inca de faptul ca federatia nu organizeaza competitii sportive neautorizate, denumite generic "suse pe malul apei" cu sistem de premiere tip "roata tiganului"?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 07 Mai 2013, 14:32

Vali Vesa scrie:
apsalba scrie: Dar, apropo, cică CIPS a răspuns la scrisoarea trimisă de MTS și că răspunsul este favorabil federației. Am deja un delegat la minister pentru a ridica documentele.
Dl Popescu, va rugam sa ne aratati si noua documentele. Nu de alta, dar trebuie sa semnez un contract de sponsorizare pentru participarea la CN 2013 (AGVPS-CORBU) si nu vreau sa le iau banii degeaba sponsorilor in caz ca va afiliati la CIPS-FIPS.
O sa le postez in momentul cand imi sosesc de la Bucuresti.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 07 Mai 2013, 14:33

Da, DA, DAAAAAAAAAAAAAAAA! S-a tinut! Am participat! A castigat unul.....FFFF...sau cam asa ceva!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Totu-i depasit!!! Totu-i depasit!!!! (sper ca va aduceti aminte de piesa de teatru "Un om mancat de oaie" cu Dorel Visan in rolul principal)

Delegatul de la federatie sa ridice documentele sus sus sus ,sa nu le vedem noi!!!!! :|

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 07 Mai 2013, 14:42

lazarini scrie:
zavera scrie: Din pacate, nu apar alte informatii. M-ar interesa rezultatele (palmaresul) acestor competitii, cu nr. de participanti/echipe, rezultate tehnice/clasamentele finale.
Asculta, matale faci mishto? Tu nu ai aflat inca de faptul ca federatia nu organizeaza competitii sportive neautorizate, denumite generic "suse pe malul apei" cu sistem de premiere tip "roata tiganului"?
Nu fac mişto, dle Lazarini, dar am lipsit peste 3 luni şi nu prea mai sunt la curent, din păcate, cu activitatea federaţiei. N-am găsit nimic nici despre Adunarea Generală de bilanţ (pe plan sportiv), de premierea sportivilor, antrenorilor, arbitrilor merituoşi...în fine, chestiile pe care le face în mod normal o federaţie care se respectă.

În altă ordine de idei, pentru a deveni federaţie sportivă, nu era nevoie de activitate neîntreruptă pe parcursul a minimum 3 ani
anteriori ?
Bănuiesc că federaţia nu va absorbi palmaresele pescarilor de răpitori, crap, staţionar, etc, obţinute în cadrul "şuşelor de pe malul lacului " (gen Campionatul Mondial la Crap- Corbu 2012)

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 07 Mai 2013, 15:48

apsalba scrie:Banii sunt bine mersi, la locul lor.
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Corect dar in buzunarele oamenilor bogati.... :D
Da, da banii sunt DOAR in imaginatia ta bolnava :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Cine sa-ti dea tie macar sa numeri 100.000 euro :wallbash: :wallbash: :wallbash: cind tu nu esti in stare sa faci rost de banii de hirtia igienica pt. paznicul de la Orastie :headbash: :headbash: :headbash:

Apropo cu ferma de rame ce se mai aude ??
Functioneaza , cresc ramele , ai deja vanduta toata "recolta" pe 2 ani inaite :roll: :roll: :roll: :?:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Mai 2013, 18:22

apsalba scrie:Te-am invitat la un pescuit. De ce nu vii?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Cam așa arată acum.

Drace,ati facut si crematorii???

Ce ardeti acolo??Persona non grata?

In ligheanul ala o sa fie concurs de spinning din barca?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 07 Mai 2013, 20:37

@ Vali Vesa

Hristos a Inviat Vali si salutari din UK ! . Astazi am vorbit la Leslie of Luton , in birou la Charles Kirby, partenerul meu de pescuit , cu Eric Humphreys care este membru in comitetul executiv al CIPS si care nu are nici o cunostinta despre vreo adresa din partea MTS .

Eu cred ca greseala este a tuturor celor ce stau la discutii cu un schizoid pentru ca i-i dau apa la moara . Asta este de fapt jocul lui , sa fie in centrul atentiei indiferent prin ce mijloace , la fel ca toate analfabetele care starnesc tot felul de scandaluri media sa i-si faca popularitate

Daca are cineva o curiozitate sa arate unui psihiatru imaginile din interviul de la pvtv in care apare popescu va avea surpriza sa constate ca a ilustrul presedinte ( sunt multi Napoleoni prin ospicii ) nu este altceva decat un psihopat cu profil maniacal scuturat de un puternic sindron Tourette , asa ca prieteni nu va mai pierdeti vremea cu ratatul asta si lasati-l sa i-si ia medicamentele

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 07 Mai 2013, 21:51

Adevarat a inviat!... Tataie
intra mai des pe aici,cand am pomenit de "noaptea mintii",a sarit in sus de parca ziceam de sarmana MAMA
Sper ca esti bine ,sanatos

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 07 Mai 2013, 23:37

@ bogdanpescar

Te salut cu drag ! Sunt mai mult decat bine dar mi-e tare dor de delta :D . Am gasit si aici cateva locatii unde sa starnesc apetitul " dintoaselor " :wink:
Daca te tenteaza vreodata un pescuit in Anglia esti invitatul meu

fire intinse tuturor !!

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 08 Mai 2013, 08:42

Cristi Y scrie:@ Vali Vesa

Hristos a Inviat Vali si salutari din UK !
Te salut Cristi. Adevarat a inviat.
Parerile noastre exprimate pe forumuri, chiar daca sunt adevarate, nu au nici o putere atata timp cat raman aici. Ai PM.

Scrie răspuns