Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de razvan m. » 06 Mai 2013, 10:37

Gata, te-ai retras ? Asa picioare scurte avu minciuna cu notificarea ? :oops: :oops: :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Mai 2013, 12:12

razvan m. scrie:
apsalba scrie:mihuta, daca nu ai avea capul asa mic si in care creierul iti sta lejer, ai fi stiut ca CIS-urile trebuie modificate in conformitate cu actuala forma de organizare a ministerului. Stai linistit, nu te mai agita. Agitat ar fi trebuit sa fiu eu, dar nu am motive.
Autorizatia pentru afiliere este prevazuta ca obligatorie prin art. 19 al Regulamentului de aplicare al Legii69/2000 si nu are legatura cu ce crezi tu. Ea se elibereaza in baza unei documentatii prevazute de lege. CIPS a fost notificat asupra faptului ca printre membri acestui organism sportiv figureaza Romania, iar autoritatile statului nu au autorizat AGVPSR sa o reprezinte.
PS Tu ai citit respectivul inscris? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma indoiesc ca exista o astfel de notificare. Posteaz-o aici sa o vada toata lumea, daca sustii ca ai spus adevarul.
Sunt convins ca vei incepe sa o dai din nou pe dupa cires, pentru ca nu poti avea un astfel de document aberant !
Intreaba la MTS. :lol: :lol: :lol: :lol: Stiu ca acest document oficial a fost trimis. Nu pot sa oblig autoritatile sa imi dea corespondenta oficiala. Dar acest lucru a fost confirmat de secretarul de stat Carmen Tocala secretarului general al federatiei, dl. avocat Grasu Marius. Mai doresti amanunte?
PS Ce vezi aberant in a fi informate autoritatile statului de cine le reprezinta la CIPS? Nu uita ca a mai fost o corespondenta ANTS-CIPS prin care ANST a cerut CIPS documentele de afiliere ale AGVPSR la care nici acum nu s-a raspuns pentru simplul motiv ca aceste documente nu exista. Tu ce crezi, legile din Romania trebuie respectate de AGVPSR? Da sau nu!

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 06 Mai 2013, 13:49

Pe 18 mai 2013 FEDERATIA a anuntat mare sedinta mare,Cu aceasta ocazie se va hotara calendarul competitional pe 2013 si pe 2014????
M-am tot uitat prin saitul ffff si tot nu ma prind cine organizeaza la propriu(nume de oameni)diferitele discipline si cine propune pistele de concurs SI REGULAMENTUL SPECIFIC fiecarei competitii,ca de decis ce si cum, stiu,nea Fanel (comisia centrala federala etc)....dar cine face munca de jos nu-mi dau seama
Noi am discutat toata iarna pana am ajuns la un compromis in legatura cu locatiile si datele de concurs (si parca tot nu e perfect),mai mult ,am mai modificat usor si regulamentul tehnic de desfasurare al competitiilor,acum in cateva ore se face calendarul competitional pe doi ani?...si de CINE?....CA NU AM VAZUT NICI O DEZBATERE PUBLICA PE UNDEVA,si inca ceva unde sunt concurentii???....e ca la fotbal,avem arbitrii,teren,galerie,ffff,program,asistenta medicala,pompieri,parca zicea si de premii...dar nu avem JUCATORI(facem transferuri din china?)
parca e NOAPTEA MINTII....

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Mai 2013, 14:08

bogdanpesc,
Ce treaba ai tu cu calendarul FRPS?
Ai aici ceva informatii despre cum se organizeaza competitiile FRPS. Comisia este constituita si functioneaza.
Pistele de competitii vor fi si ele publicate in curand. Ca sa te linistesc, la stationar sunt 3 piste stabilite. Canalul Bega in Timisoara (in colaborare cu primaria), Faleza Dunarii din Galati si Lacul Morii din Bucuresti.
Te intereseaza concurentii? Aici nu se fac inscrieri individuale. Cluburile membre inscriu echipe (pe model CIPS-FIPS) deci acolo te poti adresa.
Noaptea mintii este in capul tau. Tu chiar nu ai inteles ca nu ai calitatea de pescar sportiv?

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 06 Mai 2013, 14:38

vorbeste frumos ca inca nu -m-am luat de tine :evil:
ai pana acum vre-un pescar sportiv legitimat si recunoscut (de cine?) ?
de unde stii ce calitate am eu ,ca pescar sportiv/nesportiv?
de unde stii ce treba am sau nu am cu calendarul federatiei?
e fix numai treaba mea!!
vezi ca pistele sunt destul de incerte....pe Dunare ,depinde de cota ei...pe Bega ,daca ploua un picut adio concurs...si pe lacul Morii trebuie populat cu cateva zeci de tone de pesti,spre bucuria braconierilor
Mai incearca

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Mai 2013, 14:52

Stai să te lămuresc, nu sări în sus. Iată ce condiții trebuie să îndeplinească o persoană pentru a fi considerată sportiv de performanță:
Legea 69/2000
Art. 13
(1) Prin sportul de performanta se urmareste valorificarea aptitudinilor individului într-un sistem organizat de selectie, pregatire si competitie, avand ca scop ameliorarea rezultatelor sportive, realizarea de recorduri si obtinerea victoriei.
(2) Sportivii de performanta sunt persoanele care practica sistematic si organizat sportul si participa in competitii cu scopul de a obtine victoria asupra partenerului, pentru autodepasire sau record.
(3) Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
(4) Evidenta legitimarii si transferarea sportivilor sunt in competenta federatiilor sportive nationale, a ligilor profesioniste si a asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, potrivit statutelor si regulamentelor federatiilor sportive nationale.
(5) Sistemul competitiilor sportive oficiale pe ramuri de sport este elaborat si organizat de federatiile sportive nationale, potrivit statutelor si regulamentelor acestora.
PS Fii convins că perioadele alese pentru competiții au fost stabilite și în funcție de perioadele în care aceste fenomene meteorologice sunt puține.
PPS Am aflat că AGVPSR a trimis deja listele cu pescarii sportivi de competiție la CIPS, fără ca măcar să-i întrebe pe aceștia dacă participă. Chiar acum am primit informația că CIPS a răspuns scrisorii MTS prin care i s-a comunicat că pescuitul sportiv are alt for de organizare și reprezentare și că o asemenea scrisoare a fost trimisă și către AGVPSR. Ar fi oportun să cunoașteți conținutul acestei epistole, nu de alta, dar cei care vor participa la competiții oficiale internaționale riscă să dea de belea, datorită ignoranței de care dau dovadă.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Mai 2013, 14:59

Si ca să nu crezi că vorbesc în vânt, iată și în ce condiții pot participa sportivii români la competițiile sportive oficiale internaționale:
HG 884/2001
ART. 20
Ministerul Tineretului şi Sportului autorizează participarea reprezentativelor naţionale la campionatele mondiale, europene şi regionale în baza cererii scrise a federaţiei sportive naţionale, care va cuprinde:
a) locul şi data desfăşurării acţiunii;
b) obiectivele de performanţă;
c) componenţa nominală şi calitatea oficială a fiecărui membru în delegaţie.
Ți-am subliniat ca să vezi că membri delegației au calitate oficială. Știi cât se dă pentru uzurparea acestei calități? Intre 6 luni și 3 ani. Art. 240 Cod Penal!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Mai 2013, 16:13

Doamne da,sa ajungi la competitii internationale..
O sa ma cracanez da ris si o sa ma tin da splina cind o sa le povestesti alora de cips,cum craparii federali fac 'antrenamente'cu masina de pompieri in stare de ..alarma,si cum spiningarii tai sint cei mai bine antrenati din lume,pe clenutii adusi anul trecut de pasarile de apa,prin balastierele tale...
Cred ca din start o sa primesti podiumul,nici nu mai are rost competitia in sine.. :lol: :lol: :lol:

Desi sint sigur ca schimbatorii de macaz ,stau cu urechile ciulite,altfel nu ai asa de sigur pe tine..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Mai 2013, 16:57

gigi,
Ce se intampla daca la Corbu anul trecut se facea un control antidoping, asa cum au facut cehii la competitiile organizate de federatia lor? Sau cum fac alte federatii sportive nationale? Pe forumul craparilor cica unele rezultate ar fi fost pozitive.

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 06 Mai 2013, 17:15

Nu sunt schimbatori de macaz de valoare
-Fetele...NU
-U22...NU
-Seniori de valoare ....prea putini....sunt cativa care stau intre ape :)
-Echipe de valoare NU
-Crapari de certa valoare...NU
-Nu stiu la rapiciosi si muscari :lol: :lol: :lol:

Ia incercat cu telefonul pe mai multi...unii au dat NU politicos,altii au injurat direct,iar altii sunt evazivi(asteapta sa vada cum se limpezeste apa).....asta ca tot zicea ca EL nu se adreseaza direct pescarilor ci numai cluburilor afiliate
Ce e adevarat (asa intr-o mana) e un sponsor important,care nu mai vrea ca numele lui sa fie legat de un ajvps.....asteapta sa aibe clubul lui recunoscut(de cine ???..mai vedem)

Eu astept momentul cand va participa la mondiale cu loturile care se hotarasc acuma si or sa iasa pe ultimul loc pe toate planurile....atunci sa vezi performanta federala si scuze si acuze.....in alte sporturi federale zboara demisiile ca samburii din lubenita....aici sunt convins ca toata lumea e de vine in afara de EL

ps nu e bine sa te bucuri de raul altuia ,dar prea si-o cauta

Scrie răspuns