Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
WBF
senior
senior

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de WBF » 09 Apr 2014, 21:05

apsalba scrie:Nu va pleca niciun lot LRS în Bulgaria. Să intre bine în cap. Cât despre pasiunea ta, mă doare în cot de ea. Consideră activitatea ta în pescuitul de competiție încheiată. Și pentru ce ați făcut contra federației, o să primiți binemeritatul șut. Tu și cei ca tine.
Cuaie tu te auzi?
Daca te auzi, cam ce dreaq ai in cap de te agiti la modul asta jenant?
Uneori castigi alteori pierzi.
Toti stiam ca nu pupi la afiliere anul asta, era clar si logic, numai cineva fumat maxim putea sa creada ca o pupi.
Trebuia sa o tii pe aia cu calea de mijloc nu sa te scuipi cu toti. Si poate, dar POATE, iesea bine. Cu rabdare.
Dar tu nu, Batman, Batman.
Azi ai pierdut, fa si tu ca si mine, cand m-am gandit ca poate fi un potential in misculatia ta si m-am inselat, mi-am luat o lunga perioada de pauza, mi-am dat cu tesla in cuiae si asta este, toti mai facem alegeri gresite.
Asta ca sa te lamuresti de ce esti pe shitlist in telefonul meu si de ce prefer sa sponsorizez braile.

Cristi Y scrie:[
ia mai bine povesteste cum ti-a inchis PR-ul tau gura vre-o luna si te-a pus pe tusa ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ala cine era?

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 09 Apr 2014, 22:55

Hmmm', si eu care am crezut ca si-a uitat parola la contul asta :oops:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Apr 2014, 23:08

apsalba scrie:Nu va pleca niciun lot LRS în Bulgaria. Să intre bine în cap. Cât despre pasiunea ta, mă doare în cot de ea. Consideră activitatea ta în pescuitul de competiție încheiată. Și pentru ce ați făcut contra federației, o să primiți binemeritatul șut. Tu și cei ca tine.
Ahahaha...asta e celebra deja...o repeta de cativa ani..se schimba doar locatia unde se deplaseaza lotul :lol: :lol:
Si o mai are pe aia cu concursurile pe care le tot organizeaza pe hartie :lol: :lol: :lol:
Singura teama ar fi existenta altor prosti la nivel inalt sa il asculte...dar la cum umbla DGA-ul in ultima vreme ma indoiesc
Ia zai Popica .. vrei procesele la Alba ca sa le manipulezi ca prefectul de Mehedinti :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Apr 2014, 01:58

Pai daca Harsan nu mai e si il lasa si baietii de la timisoara nici concursul ala de feeder nu il mai face...ala de la kktoare. :-)
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 10 Apr 2014, 05:42

WBF scrie:... fa si tu ca si mine, cand m-am gandit ca poate fi un potential in misculatia ta si m-am inselat, mi-am luat o lunga perioada de pauza, mi-am dat cu tesla in cuiae si asta este, toti mai facem alegeri gresite.
Deci e ca mine ?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Apr 2014, 11:00

Cu una din asta pastrata la dosaru tau s-ar putea sa lingi pe unde scuipi chiar daca iti iese federatia ipotetica , nu-i poti lua dreptu de a participa in competii , chiar daca ii urasti mai mult ca orice pe lumea asta.Asa intelegi tu sa fi presedinte .
Un handicapat crede ca poate fi presedinte si sa reprezinte tara , tu chiar nu te uiti in oglinda .
Bine mai erau cativa care te vedeau bine , Vladeanu , Malin , Stratonov , Cristian Serb si Val. Oare inca mai cred in federatie , adica in tine , ca ii clar ca tu esti federatia !?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Apr 2014, 20:41

am si eu o intrebare la cei care tot se contreaza si tot il "baga" in seama pe nevertebratul de la Alba:
- mah, voua va place si va plictisiti sau sunteti masochisti?!!
pentru ca la cat de rau si la cat rau o sa va mai faca aratarea aia, nu inteleg de ce naiba nu isi prinde cineva mintea cu el si ii inchide gura aia plina de laturi si venin.
chiar daca vine pastele si este crestineste sa ierti sau sa intorci celalat obraz cand esti lovit (tampita logica de tip sclavagist :twisted: ), faceti-va un pustiu de bine si incercati sa rezolvati problema BARBATESTE si cu simt de raspundere, odata pt totdeauna - altfel la fel veti plange si la anul pe forumuri si atuncea nu mai putem spune decat ca va meritati soarta.
scuze daca am deranjat prin comentariul meu, dar m-am saturat de situatiile absurde si impardonabile pe care le creati si le mentineti cu buna stiinta. :?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 10 Apr 2014, 21:02

adiwolf scrie:... incercati sa rezolvati problema BARBATESTE si cu simt de raspundere ...
Nu ai cu cine! Daca il scuipi pe zaludul asta intri la lovituri cauzatoare de moarte! Eu unul sunt salut de barbati de net de care fug zmeii si dupa ce ii dai o palma dai cu subsemnatul al politie. Nu asa merge! Trebuie sa il faci sa se omoare singur! Sa isi doreasca cu adevarat acest lucru ... oricum mai e putin si se trage si apa!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Apr 2014, 23:50

adiwolf scrie:am si eu o intrebare la cei care tot se contreaza si tot il "baga" in seama pe nevertebratul de la Alba:
- mah, voua va place si va plictisiti sau sunteti masochisti?!!
pentru ca la cat de rau si la cat rau o sa va mai faca aratarea aia, nu inteleg de ce naiba nu isi prinde cineva mintea cu el si ii inchide gura aia plina de laturi si venin.
chiar daca vine pastele si este crestineste sa ierti sau sa intorci celalat obraz cand esti lovit (tampita logica de tip sclavagist :twisted: ), faceti-va un pustiu de bine si incercati sa rezolvati problema BARBATESTE si cu simt de raspundere, odata pt totdeauna - altfel la fel veti plange si la anul pe forumuri si atuncea nu mai putem spune decat ca va meritati soarta.
scuze daca am deranjat prin comentariul meu, dar m-am saturat de situatiile absurde si impardonabile pe care le creati si le mentineti cu buna stiinta. :?
Pt ca traim in alta epoca si nu il putem provoca la duel...facem si noi ce putem, mai punem o poza suparatoare, mai spunem un adevar deranjant, mai scuturam copacul sa cada caprele, deh de astea marunte, dar care uite chiar conteaza si il impiedica pe neputincios sa isi atinga scopul: incasarea permiselor la nivel national si atribuirea unui salariu urias din care sa isi permita saptamanal sa mearga la masaj erotic. ;-) Musiu' adio masaj, cu reuma la cap te ingroapa popa! :-) )))))
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 11 Apr 2014, 12:02

A aparut primul numar din revista "pescuitul cooperatist " editata de infama cooperativa :lol: :lol: :lol:

Din sumar

- Un interviu incendiar cu seful cooperativei depre marea afiliere ratata
- Un reportaj de la adevaratele campionate nationale, legale si oficiale , desfaurate pe pistele omologate ale cooperativei
- La rubrica trucuri si sfaturi : Azi va prezentam o schema de pescuit in balastiere inventata si brevetata de infama cooperativa
- Diverse

:lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Scrie răspuns