Singurul impostor esti tu! Dovedit!apsalba scrie:Eu vreau să gonesc impostorii din pescuitul sportiv. Și voi reuși, indiferent cât va dura. Părerea mea este că nu va mai dura mult.
Si ne face greata de cate ori ti-ai propus tu ceva si ai esuat!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Singurul impostor esti tu! Dovedit!apsalba scrie:Eu vreau să gonesc impostorii din pescuitul sportiv. Și voi reuși, indiferent cât va dura. Părerea mea este că nu va mai dura mult.
Auzi! Cam ce ar trebui sa faci tu pentru a declara public si mai ales a accepta ca esti un ratat ?StefanDinu scrie:Singurul impostor esti tu! Dovedit!apsalba scrie:Eu vreau să gonesc impostorii din pescuitul sportiv. Și voi reuși, indiferent cât va dura. Părerea mea este că nu va mai dura mult.
Si ne face greata de cate ori ti-ai propus tu ceva si ai esuat!
apsalba scrie:Nu va pleca niciun lot LRS în Bulgaria. Să intre bine în cap. Cât despre pasiunea ta, mă doare în cot de ea. Consideră activitatea ta în pescuitul de competiție încheiată. Și pentru ce ați făcut contra federației, o să primiți binemeritatul șut. Tu și cei ca tine.
apsalba scrie:Și pentru ce ați făcut contra federației, o să primiți binemeritatul șut.
Vezi asemanarea?apsalba scrie:Și pentru ce ați făcut contra federației, o să primiți binemeritatul șut.
fanica sa tii minte ce-ai scris aici, da?apsalba scrie:Nu va pleca niciun lot LRS în Bulgaria. Să intre bine în cap.
Mitomane , numai atat a putut sa scoata foamea din creierul tau ?Nu va pleca niciun lot LRS în Bulgaria. Să intre bine în cap. Cât despre pasiunea ta, mă doare în cot de ea. Consideră activitatea ta în pescuitul de competiție încheiată. Și pentru ce ați făcut contra federației, o să primiți binemeritatul șut. Tu și cei ca tine.