Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Un paranoic nu va recunoaste niciodată înfrângerea. Amintiti-va de Gerula si concursul de la Rogojesti, unde m-a provocat la concurs asa intre noi, barbateste...si când a iesit la mijlocul plutonului a justificat ca de fapt a iesit bine, ca nu e rău pt prima participare, ca daca ar fi avut sonar era altceva si oricum a iesit bine in raport cu Vali Stratonov. Apoi cu forumul la fel, desi era mort in papusoi el avea de fapt cel mai mare trafic...deci nu e nimic anormal ce se întâmplă cu musiu', boala isi face treaba si îl scoate învingător.apsalba scrie: Cine a fost înfrânt în toată tevatura asta? Dacă crezi că înfrântă a fost federația, te înșeli.
apsalba scrie: Dacă crezi că înfrântă a fost federația, te înșeli.
Nu îți este clar ca tu ești ala? Nu înțeleg cum tu ai pretenția ca ești altfel decât cu ochii umflați, capul spart, **** in kur si cu banii luați !apsalba scrie:Cine a fost înfrânt în toată tevatura asta? Dacă crezi că înfrântă a fost federația, te înșeli.
Nu te mai f.u.t.e. pe tine grija ... nu esti pescar si te doare pe tine in putulica de pescuit si pescari. Banul e problema ta. Mult si facil!apsalba scrie:Înfrânt este pescuitul sportiv eventual, datorită unor impostori care cred că vor putea continua să susțină un ...
Iar o luam cu AGVPS-ul ? Stiu ca asta este obsesia si frustrarea ta. Dar nu ma intereseaza. Tu ai incercat sa iti bagi picioarele jegoase in pasiunea mea. Este motivul pentru care am facut toate eforturile sa esuezi. Stiu ca esti obisnuit cu ratarea. Dar de data asta a fost din partea noastra. Si nu o sa ne oprim!apsalba scrie:... cadavru comunist, aflat acum în putrefacție.
Cand nu s-a pregatit Razvan? Zi tu o data când ai câștigat împotriva lui si a lui Costică ... chiar si cu Manevra Popescu? Ce draci crezi tu ca o sa se întâmple acum ca luat si un sut in bot de la federația internațională? Serios? Ce crezi ca o sa se întâmple ?apsalba scrie:Tu pregătește-te pentru întâlnirea de la București! Lasă gargara!
Sa mori tu! La fel cum in emisiune nici nu voiai sa discuti de neafilierea la FIPS. Dar tu fa-ti curaj. Suie-te sus de tot! O sa iti fac vant! De data asta o sa mori!apsalba scrie:Nu va pleca niciun lot LRS în Bulgaria. Să intre bine în cap. Cât despre pasiunea ta, mă doare în cot de ea. Consideră activitatea ta în pescuitul de competiție încheiată. Și pentru ce ați făcut contra federației, o să primiți binemeritatul șut. Tu și cei ca tine.