Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 09 Apr 2014, 16:00

Mitomane , sa ne "ca cadem" pe tine toti ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Apr 2014, 16:02

apsalba scrie: Cine a fost înfrânt în toată tevatura asta? Dacă crezi că înfrântă a fost federația, te înșeli.
Un paranoic nu va recunoaste niciodată înfrângerea. Amintiti-va de Gerula si concursul de la Rogojesti, unde m-a provocat la concurs asa intre noi, barbateste...si când a iesit la mijlocul plutonului a justificat ca de fapt a iesit bine, ca nu e rău pt prima participare, ca daca ar fi avut sonar era altceva si oricum a iesit bine in raport cu Vali Stratonov. Apoi cu forumul la fel, desi era mort in papusoi el avea de fapt cel mai mare trafic...deci nu e nimic anormal ce se întâmplă cu musiu', boala isi face treaba si îl scoate învingător.
Bravo musiu', felicitari pt intrarea in FIPS!!! Băietii astia de carcotesc p-aci e invidiosi rău, nu-i baga in seama! :-) ))))))
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 09 Apr 2014, 16:10

apsalba scrie: Dacă crezi că înfrântă a fost federația, te înșeli.
Imagine

Si Rambo renaste din propria cenusa cu lovitura perversa pe dupa copac !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Apr 2014, 16:12

:lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 09 Apr 2014, 16:21

http://www.topgear.ro/forum/index.php?topic=1066.0;wap2

De azi înainte nu se mai fac bancuri cu Chuck Norris...e cineva la Alba mult mai tare!
WSB CLUB

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 09 Apr 2014, 16:24

fanica, ti-a mai spus si Razvan si ti-o mai spun si eu, deschide procese dupa procese si ai succesul asigurat... asigurat falimentul.

Era sa uit, ti-a mai sugerat cineva sa vinzi federatia si n-ai ascultat, in curand ai sa pui lacatul pe usa si o sa te usture curu de n-ai sa mai poti.

mananca un mar... daca mai poti :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 09 Apr 2014, 16:25

apsalba scrie:Cine a fost înfrânt în toată tevatura asta? Dacă crezi că înfrântă a fost federația, te înșeli.
Nu îți este clar ca tu ești ala? Nu înțeleg cum tu ai pretenția ca ești altfel decât cu ochii umflați, capul spart, **** in kur si cu banii luați !
apsalba scrie:Înfrânt este pescuitul sportiv eventual, datorită unor impostori care cred că vor putea continua să susțină un ...
Nu te mai f.u.t.e. pe tine grija ... nu esti pescar si te doare pe tine in putulica de pescuit si pescari. Banul e problema ta. Mult si facil!

apsalba scrie:... cadavru comunist, aflat acum în putrefacție.
Iar o luam cu AGVPS-ul ? Stiu ca asta este obsesia si frustrarea ta. Dar nu ma intereseaza. Tu ai incercat sa iti bagi picioarele jegoase in pasiunea mea. Este motivul pentru care am facut toate eforturile sa esuezi. Stiu ca esti obisnuit cu ratarea. Dar de data asta a fost din partea noastra. Si nu o sa ne oprim!
apsalba scrie:Tu pregătește-te pentru întâlnirea de la București! Lasă gargara!
Cand nu s-a pregatit Razvan? Zi tu o data când ai câștigat împotriva lui si a lui Costică ... chiar si cu Manevra Popescu? Ce draci crezi tu ca o sa se întâmple acum ca luat si un sut in bot de la federația internațională? Serios? Ce crezi ca o sa se întâmple ?

Si iti pun și eu doua întrebări, ca vad ca ai iar chef de scandal:
1. pleacă sau nu lotul LRS la campionatul mondial din Bulgaria ?
2. crezi ca la următoarea solicitare de afiliere la FIPSed-CIPS îți mai răspunde cineva ?

PS: Manevra Popescu (varianta evaluata a Manevrei Maradona) - consta in linsul in kur a unei secretare/ grefiere bătrâne (eventual la si ajunse la pensi in scopul "ungerii anumitor mecanisme birocratice" si rezulta, in principal, in disparitia de documente oficiale din diferite dosare/ adrese etc sau dimpotrivă in apariția dubioasa de hartii cu continut indoielnic si care au fost semnate la ingramadeala prin mijlocirea aceleiasi secretare/ grefiere
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 09 Apr 2014, 16:45

Nu va pleca niciun lot LRS în Bulgaria. Să intre bine în cap. Cât despre pasiunea ta, mă doare în cot de ea. Consideră activitatea ta în pescuitul de competiție încheiată. Și pentru ce ați făcut contra federației, o să primiți binemeritatul șut. Tu și cei ca tine.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Apr 2014, 16:48

Pastileeeeee!!!!!!!! :lol1: q
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 09 Apr 2014, 17:01

apsalba scrie:Nu va pleca niciun lot LRS în Bulgaria. Să intre bine în cap. Cât despre pasiunea ta, mă doare în cot de ea. Consideră activitatea ta în pescuitul de competiție încheiată. Și pentru ce ați făcut contra federației, o să primiți binemeritatul șut. Tu și cei ca tine.
Sa mori tu! La fel cum in emisiune nici nu voiai sa discuti de neafilierea la FIPS. Dar tu fa-ti curaj. Suie-te sus de tot! O sa iti fac vant! De data asta o sa mori!
Iar eu ies din pescuit cu vreau eu nu cand vrea un dobitoc batran, ramolit, nebun, balos si cu spume la gura!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Scrie răspuns