Nicidecum !lazarini scrie: Suna cumva a resemnare, fata de ceea ce urmeaza a se intampla azi?
Este concentrarea de dinainte de trecerea la planul B !

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nicidecum !lazarini scrie: Suna cumva a resemnare, fata de ceea ce urmeaza a se intampla azi?
lazarini scrie:Suna cumva a resemnare, fata de ceea ce urmeaza a se intampla azi?apsalba scrie:Nu era cazul, gigi. Problemele federației nu sunt cu CIPS, ci cu impostorii din România. Și astea se rezolvă in România, nu la CIPS!
Stai calm, nu e nimic definitiv.... urmeaza recursul.... Tribunalul Sportiv de la Lausanne scrie pe ei si mai apoi desfiintarea....StefanDinu scrie:
AGVPS romane membru FIPSed!!!
Drept care M U I E POPESCU cu FEDERAȚIA LUI DE CARTON !!!
Ei na ! ... Ce surprizaaaaa !!! ... La asta chiar nu ma asteptam !StefanDinu scrie:
AGVPS romane membru FIPSed!!!
Drept care M U I E POPESCU cu FEDERAȚIA LUI DE CARTON !!!
SE GANDESTE DEJA PE CINE SA DEA IN JUDECATA ...steff scrie:Gata? piguliciu a adoptat pozitia strutului?
Eu tot prevad un final apoteotic in care nea fane cooperativa, cu un ultim si sublim efort, se va da singur in judecata.StefanDinu scrie:SE GANDESTE DEJA PE CINE SA DEA IN JUDECATA ...steff scrie:Gata? piguliciu a adoptat pozitia strutului?
Eu cred ca "l-a facut broscarul ala de Matteoli din vorbe". Desigur, din simpatie!razvan m. scrie:Eu zic sa citesti statutele celor doua organizatii, ca vad ca nu le prea stapanesti. Daca nu te descurci cu engleza sau franceza, apeleaza la un traducator. Altfel, lucrand dupa ureche, vei scoate mai multi bani din jeb decat te-ar fi costat traducatorul.
Vorba aceea, nu te scumpi la tarate !