Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de razvan m. » 04 Apr 2014, 19:44

Luni va vorbi din nou, caci nicio minune nu dureaza mai mult de trei zile ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 04 Apr 2014, 20:00

Sa ne reamintim de "profetia" implinita a impostorului mitoman
Ati facut vorbire despre Liga de spinning. Vreau sa va fac cateva precizari, pe care le-am facut si pe alte forumuri cu referire la Federatia Romana de pescuit sportiv despre care am spus ca s-a nascut moarta si am avut din pacate dreptate. Aceasta liga, care in acest moment are acelas statut ca si federatia romana de pescuit sportiv este o forma de asociere de prsoane juridice in speta cluburi sportive. Or vreau sa va amintesc faptul ca pescuitul nu este recunoscut ca sport si pentru a fi recunoscut trebuie sa functioneze (cluburile) cel putin trei ani si apoi se poate vorbi de Liga. Liga dobandeste personalitate juridica numai in baza unei sentinte judecatoresti, nu prin simpla declatie de intentie a unor oameni bine intentionati probabil, dar care nu au suficienta pregatire juridica in ceea ce priveste infiintarea persoanelor juridice.
Ce vreau sa va precizez este ca niciodata o federatie sportiva nu va fi afiliata la CIPS ( nici AGVPSR nu este federatie sportiva). La CIPS se afiliaza federatii de pescari sportivi. Ori federatiile se constituie conform art. 35 din OG 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii.
Punctul dumneavoastra de vedere cum ca LPS este mai serioasa decat FNPSR este unul incorect, intrucat nu ati avut ocazia sa cunoasteti ce reprezinta de fapt aceasta federatie decat din auzite si de multe ori nu ati auzit cele mai bune lucruri, fapt ce nu va dreptul sa ne judecati din auzite ci doar din ceea ce facem sau ne propunem sa facem. Stiu ca am facut deranj mare in pescuitul sportiv realizand infiinatrea acestei federatii cu sediul la Alba iulia si nu in Bucuresti si deranjand niste interese financiare mari pe piata pescuitului sportiv (vezi afacerile senzor si altele) care ne place sau nu a devenit o afacere manoasa. Noi ne propunem (si va garantez ca vom reusi) sa promovam cu adevarat pescuitul sportiv si pentru cei care acum cu talent dar fara putere finaciara nu se pot afirma.
Faptul ca afirmi ca Liga este recunoscuta de AGVPS este un afront pe care il aduci pescuitului sportiv asociindul cu o excrocherie care cat de curand va iesi la iveala."

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 04 Apr 2014, 20:31

razvan m. scrie:Luni va vorbi din nou, caci nicio minune nu dureaza mai mult de trei zile ! :lol:
Poate, intr-un exces de demnitate, si-a taiat venele. Din punctul de vedere al distractiei, ar fi rau,
Fara dl. presedinte Popescu, nu prea mai e distractie pe forum. :D :D :D :D :D :D
Pana la urma, domnia sa ramane un mare comic al pescuitului (federal).

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 04 Apr 2014, 20:42

gata , CIPS a pus capacul peste latrina de unde bolborosea oxiurul popescu :twisted: :twisted: :twisted:

bai fane balamuc , pe 19 mai , are loc la Ostende ( Belgia ) , campionatul european de fotbal al controlorilor de trafic aerian ( unde ma duc sa-mi sustin un prieten bun ) iar romanii au echipamente pe care scrie Romania !!!!! adica , mai pe intelesul tau si al mentorului tau juridic REPREZINTA ROMANIA !!!

oare crezi ( credeti ) ca federatia romana de fotbal le-a dat acordul pentru asta ?????

si inca una , asta ca argument la stereotipismul justificarilor ortacilor tai cum ca functionezi legal ..si OTV-ul a fost infiintat si a functionat legal pana la un moment dat , pana si-a dat in petec .... TINE MINTE ASTA !!!!

aaaaa , sa-ti reamintesc !!!!!!!

TI-A DAT CIPS-UL MU.......EEEEEEEE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 04 Apr 2014, 21:08

Din "perlele" mitomanului :lol: :lol: :lol:
Nu uitati ca locatia se va aproba dupa Congresul CIPS din aprilie cand federatia va deveni reprezentantul oficial al Romaniei la CIPS! Iar federatia va respecta legea, indiferent de ce crede X sau Y!

Și dacă federația va fi admisă ca membru CIPS și va organiza CM 2014 din România, ce se va întâmpla? O să vă băgați unghia în gât ca pițigoii? Ar fi bine să vă moderați tonul, întrucât eu nu apăr decât un drept pe care federația îl are prin lege și care nu-i poate fi încălcat!

Nu fiți supărat. Echipa națională a României va participa la campionatul Mondial, indiferent unde se va ține. Dar sunt convins că echipa AGVPSR nu va mai participa la nici o competiție oficială. Mai aveți tricoul de campion? Nu ar strica să citiți ce scrie pe el!

Tu consideri că anumite specimene care se produc pe aici sunt pescari? Dacă dorești să vezi pescari sportivi autentici, urmărește competițiile oficiale organizate de federație începând de anul viitor.
Și eu pot să spun despre mine că sunt cineva. Dar nu mă v-a crede nimeni. Așa și cu băieții ăștia. Toți cred că s-au născut pescari și cred că pescuitul sportiv începe și se termină cu ei. Cineva trebuia să-i trezească și să-i pună cu picioarele pe pământ.

PS Eu nu am stricat nimic. Incerc să repar ce s-a stricat în 23 de ani. Sau mai bine zis să fac ce nu s-a făcut în 23 de ani. Și cred că am reușit.

Îmi pare rău, dar pentru mine afilierea la CIPS nu este un vis, ci un lucru firesc. Și acesta se va realiza prin votul Congresului CIPS din 5 aprilie 2014.
PS Pentru mine afilierea la CIPS nu este o bucurie, ci o imensă responsabilitate pe care federația și-o asumă. Și nu fac infarct așa de ușor.
:lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 04 Apr 2014, 21:40

vad ca nu-l slabiti de loc :))
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 04 Apr 2014, 21:44

Noroc ca ai fost derobat de aceasta imensa responsabilitate, altfel nu stiu ce faceai. Iar cum pentru tine afilierea la CIPS nu ar fi fost prilej de bucurie, sper ca te bucuri acum cand ai scapat de ea ! :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Apr 2014, 22:08

Ati observat ca după fiecare " victorie " nea Popete intra in criza si isi inclesteaza dintii câteva zile?! Oare si acum o fi la fel?!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 04 Apr 2014, 22:37

mynu_cs scrie:vad ca nu-l slabiti de loc :))
Merita ?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 04 Apr 2014, 23:23

Si acum pentru cei care nu au avut ocazia sa asiste de la fata locului, va prezentam imagini in exclusivitate:

Matteoli citind cererea de afiliere a cooperativei:
http://www.youtube.com/watch?v=IH8K0bPc-BE

Se supune la vot:
http://www.youtube.com/watch?v=sap2hfA-pHg

Si in final, se comunica rezultatul votului:
http://www.youtube.com/watch?v=7BEsP2X1JD8

Scrie răspuns