Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Nooo, Federal pishwasser! Are si patalama de la OSIM!ULK scrie:Pishwasser?

apsalba scrie:Nici nu știi ce serviciu mi-ai făcut!![]()
![]()
ca orice escroc ai capacitati intuitive , dar nu te grabi , serviciul inca nu ti l-am facut , urmeaza ...

Mama, tu vorbesti!!!! Nici nu sti cat ma bucur, am crezut ca esti la pat...bine ca ti-ai dat drumu.apsalba scrie:Nici nu știi ce serviciu mi-ai făcut!![]()
![]()
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
fane balamuc , presedintele federatiei de pescuit in sweet water , bitter water , dirty water si sour water , asta-i cea de la TG Jiu

- StefanDinu
- veteran
Sa intelegem ca o sa ti-o iei ca Scufita Rosie peste tot ... dar ca ti-e iti place sa ti-o iei!apsalba scrie:Nici nu știi ce serviciu mi-ai făcut!![]()
![]()
-
- veteran
Asta-i ala care a preluat sub autoritatea sa tot pescuitul sportiv din România; agrement, recreere și competiție ???Cristi Y scrie:fane balamuc , presedintele federatiei de pescuit in sweet water , bitter water , dirty water si sour water , asta-i cea de la TG Jiu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Fica lui Eva, așteaptă și tu sedința de competiții a AGVPSR și să vezi pe unde ți-o iei! Ce zici, în ce pozitie îți vei poziționa rozeta față de cei pe care i-ai prostit că-i trimiți la CM de spinning de pe mal?StefanDinu scrie:Sa intelegem ca o sa ti-o iei ca Scufita Rosie peste tot ... dar ca ti-e iti place sa ti-o iei!apsalba scrie:Nici nu știi ce serviciu mi-ai făcut!![]()
![]()

- StefanDinu
- veteran
Păsărică pufoasă iar sari cu c u r u l înainte ??? Nu te mai mângâia lasciv pe mecla ca nu-i asa simplu cum crezi tu!
Știu! De asta nu te văd bine! Și f.tuti și cu banii luați, uni nu se vor simții prea bine! Cere la Cristi Y niste vaselină de la basculante!