Pai acum e federație? Pai ce facem? Alb când ne convine, negru când nu ne convine?Tavi scrie:La data aparitiei legii sportului exista totusi AGVPS.
Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Nu inteleg ce vrei sa zici.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Ca sa revenim la oile noastre, pana vine scrisoarea mult asteptata de la FIPS, cursurile scolii nationale de antrenori continua !
http://www.youtube.com/watch?v=7AuP186vvwo

http://www.youtube.com/watch?v=7AuP186vvwo

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
Dar legea asta mai este in vigoare sau pestii nu sunt considerati animale ?
Legea 205 / 2004 modificata si completata de legea 9 /2008
care spune asa
"Art. 6. - (1) In sensul prezentei legi, prin rau tratament se intelege comportamentul brutal, abuzul in utilizarea animalelor, supunerea animalelor la eforturi inutile, precum si neasigurarea conditiilor prevazute la art. 5 alin
(2) In sensul prezentei legi, prin cruzime fata de animale se intelege:
a) omorarea animalelor, cu intentie;
b) practicarea tirului pe animale domestice sau captive;
c) organizarea de lupte intre animale sau cu animale;
d) folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea;
e) folosirea de animale pentru expozitii, spectacole, publicitate, realizare de filme si in scopuri asemanatoare, daca aceste activitati le provoaca suferinte fizice si psihice, afectiuni sau raniri;
f) abandonarea si/sau alungarea unui animal a carui existenta depinde de ingrijirea omului;
g) administrarea de substante destinate stimularii capacitatilor fizice ale animalelor in timpul competitiilor sportive, sub forma dopajului;
h) maltratarea si schingiuirea animalelor;
i) interventiile chirurgicale destinate modificarii aspectului unui animal sau altor scopuri necurative, cum ar fi codomia, cuparea urechilor, sectionarea corzilor vocale, ablatia ghearelor, coltilotul ciocului si dintilor;
j) provocarea de suferinte fizice si psihice prin orice mijloace;
k) despartirea puilor de mama pana la varsta de minimum opt saptamani de viata;
l) capturarea animalelor prin alte metode decat cele prevazute de lege;
m) folosirea armelor cu tranchilizant in alte situatii decat pentru imobilizarea animalelor."
Intreb pentru ca vreau sa imi fac si eu o federatie de pescuit artistic si nu vreau sa incalc legislatia in vigoare

Legea 205 / 2004 modificata si completata de legea 9 /2008
care spune asa
"Art. 6. - (1) In sensul prezentei legi, prin rau tratament se intelege comportamentul brutal, abuzul in utilizarea animalelor, supunerea animalelor la eforturi inutile, precum si neasigurarea conditiilor prevazute la art. 5 alin
(2) In sensul prezentei legi, prin cruzime fata de animale se intelege:
a) omorarea animalelor, cu intentie;
b) practicarea tirului pe animale domestice sau captive;
c) organizarea de lupte intre animale sau cu animale;
d) folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea;
e) folosirea de animale pentru expozitii, spectacole, publicitate, realizare de filme si in scopuri asemanatoare, daca aceste activitati le provoaca suferinte fizice si psihice, afectiuni sau raniri;
f) abandonarea si/sau alungarea unui animal a carui existenta depinde de ingrijirea omului;
g) administrarea de substante destinate stimularii capacitatilor fizice ale animalelor in timpul competitiilor sportive, sub forma dopajului;
h) maltratarea si schingiuirea animalelor;
i) interventiile chirurgicale destinate modificarii aspectului unui animal sau altor scopuri necurative, cum ar fi codomia, cuparea urechilor, sectionarea corzilor vocale, ablatia ghearelor, coltilotul ciocului si dintilor;
j) provocarea de suferinte fizice si psihice prin orice mijloace;
k) despartirea puilor de mama pana la varsta de minimum opt saptamani de viata;
l) capturarea animalelor prin alte metode decat cele prevazute de lege;
m) folosirea armelor cu tranchilizant in alte situatii decat pentru imobilizarea animalelor."
Intreb pentru ca vreau sa imi fac si eu o federatie de pescuit artistic si nu vreau sa incalc legislatia in vigoare

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
- veteran
Zavera ,( ca tot esti in sistemApropo, FRPS a preluat sub autoritatea sa tot pescuitul sportiv din România; agrement, recreere și competiție. Nu știai? Afli acum!

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Corect, uite si dovada:StefanDinu scrie: 3. Toate disciplinele de pescuit sportiv pe care FRPS (recte Popescu) doreste sa le organizeze sunt proprietatea AGVPS si sunt înregistrate la OSIM. Cu acte!
?
http://www.inregistrare-marci.ro/marci/ ... &tr=197144
ASOCIATIA GENERALA A VANATORILOR SI PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMANIA - CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV IN APA DULCE PESCUIT SPORTIV LA CRAP
ASOCIATIA GENERALA A VANATORILOR SI PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMANIA CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV IN APA DULCE PESCUIT SPORTIV STATIONAR
ASOCIATIA GENERALA A VANATORILOR SI PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMANIA CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV IN APA DULCE PESCUIT SPORTIV CU NALUCI DE PE MAL
ASOCIATIA GENERALA A VANATORILOR SI PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMANIA CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT SPORTIV IN APA DULCE PESCUIT SPORTIV CU NALUCI DIN BARCA
Mai sunt si altele.
Asa ca, daca FRPS foloseste denumirea atunci AGVPS cere interzicere sau drepturi de autor! Dar cred ca FRPS o sa dea in judecata OSIM sa le retraga dreptul AGVPS la denumiri!
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Dupa ce in urma cu ceva vreme un nebun din Timisoara a dat in judecata pe Dumnezeu cred ca nea fane cooperativa va inregistra o noua premiera in justitia romaneasca: se va da singur in judecata, pe motiv ca nu a fost in stare sa realizeze nimic din obiectivele propuseGyorg scrie:Dar cred ca FRPS o sa dea in judecata OSIM sa le retraga dreptul AGVPS la denumiri!

Poata asa va castiga si el un proces.
lazarini , uite iti confirm eu ca ce ai spus tu mi se pare foarte corect ....lazarini scrie:Inca astept momentul in care oricare din participantii activi ai sistemului competional sa vina aici si sa spuna ca activitatea competionala nu are nimic cu cea recreativa, ca i se pare firesc ca federatia sau orice alta forma de organizare care sa reuneasca cluburile axate pe competitie sa-si asigure singura bugetul necesar desfasurarii activitatii, ca nu este normal ca recreativii sa finanteze activitati complet in afara sferei lor de interese.
E cel mai usor si comod dar si riscant sa bagi toata suflarea competitionala in aceeasi oala indiferent la ce idee o raportezi .
La subiect : activitatea competitionala nu are nimic de a face cu recreativii dpdv al banilor
Activitatea competitionala trebuie sa se sustina singura prin mecanismele economice ale celor care activeaza in industria asta ....
Ei trebuie sa fie interesati sa sponsorizeze si sa investeasca in competitii pt ca ele sunt varful de lance al promovarii produselor lor si deci al unor vanzari mai mari
Nu se intampla asta pentru ca
-NU AVEM PESTE , iar ei nu inteleg ca daca nu se organizeaza in privinta asta n-o sa vanda decat marginal prin prisma virusului cumparaturilor de care sufera multi pescari , dar asa nu se fac volume ….si atunci se inchide cercul ca sponsorizarile nu isi ating scopul economic
- pt ca promovarea de produse prin sponsorizare nu a ajuns la maturitatea necesara sa inteleaga ca nu poti castiga pe termen lung promovand trompete si pocnitori ….
Cat despre recreativi , ei nu vor decat sa plateasca 20 de lei pe an si sa bage tot ce prind la sacosa….
Ei ar trebui sa dea banii la AJVPS ( ne place sau nu e singurul capabil la ora asta sa gospodareasca niste ape ) dar sa ceara socoteala pentru cum cheltuieste AJVPS banii …..banii aia sa nu se mai duca in sustinerea cheltuilelior curente ale ajpvs ci sa se intoarca in peste , daca nu integral macar o importanta parte
Remember NU AVEM PESTE …..asta e principala problema nu FEDERATIA …..popescu sau ajvps –ul…..
Readuc in atentie intreabrea neraspunsa : DE CE AVEM NEVOIE DE FEDEERATIE ?
Ce initiative demna de luat in seama la ora asta in pescuit nu se poate face pentru ca ….NU AVEM DOMLE O FEDERATIE ….?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Ei dau banii la AJVPS dar acesta nu este in stare sa gospodareasca resursa piscicola pe care o au in administrare.Sorin scrie: Ei ar trebui sa dea banii la AJVPS ( ne place sau nu e singurul capabil la ora asta sa gospodareasca niste ape ) dar sa ceara socoteala pentru cum cheltuieste AJVPS banii …..banii aia sa nu se mai duca in sustinerea cheltuilelior curente ale ajpvs ci sa se intoarca in peste , daca nu integral macar o importanta parte
Dovada este faptul ca numeroase postari sesizeaza faptele de braconaj tocmai pe apele administrate de AJVPS-uri.
Hai sa nu exageram !
Cu sigurante eu nu exagerez cu nimicrcorbu scrie:Ei dau banii la AJVPS dar acesta nu este in stare sa gospodareasca resursa piscicola pe care o au in administrare.Sorin scrie: Ei ar trebui sa dea banii la AJVPS ( ne place sau nu e singurul capabil la ora asta sa gospodareasca niste ape ) dar sa ceara socoteala pentru cum cheltuieste AJVPS banii …..banii aia sa nu se mai duca in sustinerea cheltuilelior curente ale ajpvs ci sa se intoarca in peste , daca nu integral macar o importanta parte
Dovada este faptul ca numeroase postari sesizeaza faptele de braconaj tocmai pe apele administrate de AJVPS-uri.
Hai sa nu exageram !
Avand in vedere ca ceea ce spui nu se regaseste in afirmatiile mele , cred ca nu ai inteles foarte bine ce am vrut sa zic
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va