razvan m. scrie:
Un om cu scaun la cap, un jurnalist cu state vechi, cum e Malin, nu cred ca poate lua de buna gogoasa asta fara sa se documenteze putin. Si atunci de ce ne-o flutura pe la nas pe post de sperietoare ?! O face pentru ca a lasat independenta de mult in urma si s-a inhamat fatis la scoaterea carutei popesciene din mocirla. Din pacate pentru el, lipsa de impartialitate de care a dat dovada in ultima vreme ii va aduce deserioase deservicii de imagine...
Il respect foarte mult pentru ce a scris si pentru ce a facut pentru spinningul din Romania. Insa drumul pe care a apucat-o imi aminteste tot mai mult de un alt corifeu al pescuitului la rapitori, care din pacate a ajuns sa dezamageasca pe cei care au crezut candva in el: Victor Tarus...
Eu nu vad treaba chiar asa . Nu o facut mai mult pentru spinningu din Romania decat forumu asta , apareau aici unele discutii si dupa aia in revista

, pe deasupra isi castiga banii din asta .
Consider ca o fost impreuna cu cativa colegi de revista , printre primii care au promovat serios, excesiv, cultura pescuitului pe balti private, sau cu plata cum se spune , cand puteau apara , din pozitia care o aveau acum 7-8 ani , chiar mai multi ,pescuitu pe natural, insa nu ar fi obtinut nici un avantaj laudand gratis o palma de rau , minim niste scule daca se intampla .
Consider ca daca cei care au fost in pozitia de a face ceva ar fi actuat intr-o maniera diferita , si mai apropiata unei realitati necesare , azi am avea ceva mai mult peste in ape .
Rezultatul unei culturi pescaresti sanatoase ii prezenta pestelui , fara de care nu existam , degeaba cunoastem ultimile tehnici si dispunem de ultimile materiale , si oricum , de cand internetu , ii usor de obtinut informatiile necesare , nu trebuie sa platesti o revista ca sa citesti o noutate sau sa afli ceva balta , la urma urmei buna parte din cei care scriu se inspira sanatos din internet , mai ales acum 8-9 ani , inainte de pescari erau scriitori .
Prin urmare nu cred ca o insemnat chiar atata pentru spinningu romanesc .