Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miyagi
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de miyagi » 26 Noi 2013, 21:58

Mister Fisherman scrie: ............banana split asta-i place mitomanului cel mai mult :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Re: B.i.g F.i.s.h Pike Trophy, 23-24.11.2013, Uzlina, Cormor

Mesaj de Adelin » 26 Noi 2013, 22:03

apsalba scrie:Abelim,
Ce se intampla aici? Se da in LRS sau mi se pare mie? Pai asta este rezultatul eforturilor voastre organizatorice? Meseriasilor. La furat!
PS Si Dinu care-mi propunea sa fac un protocol cu LRS pentru a organiza in cadrul federatiei Competitiile oficiale de spinning. Ptiu, drace! Asa rau sa fi ajuns federatia incat sa puna la organizare un oligofren?
Tu oricum nu intelegi nimic, deci nu o sa ma pun sa iti traduc ce s-a intamplat acolo. Tu ai vazut ca s-au prins 5 pesti, te-ai uitat ca prostu la integrala si ai inceput sa razi :lol: ... :shock: ce pot io sa-ti mai zic?! :roll: Mananca-ti borcanul de ciocolata pana nu se raceste si baga nasul in mustatza, ca tu inca n-ai voie sa vorbesti de competitii :| ...tu mai ai inca razboaie in instanta, alea, alea. 8)
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 26 Noi 2013, 22:11

Chiar nu vrea nimeni sa-i de lucru la o "banana split" ...sa nu se mai bage-n sema pe aici ? :lol: :lol: :lol:

Mitomane , vezi ca ti-a ramas "frisca" pe mustata de la "savarina" ! :lol: :lol: :lol: Ce-ti ma place 'frisca" lichida si "cicolata" la borcan ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 26 Noi 2013, 22:15

Mister Fisherman scrie:Chiar nu vrea nimeni sa-i de lucru la o "banana split" ...sa nu se mai bage-n sema pe aici ? :lol: :lol: :lol:

Mitomane , vezi ca ti-a ramas "frisca" pe mustata de la "savarina" ! :lol: :lol: :lol: Ce-ti ma place 'frisca" lichida si "cicolata" la borcan ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Cine sa se strice cu perversul? A corupt cativa care s-au dat la fund (al cui nu stiu?) si acum plang ca sa se reabiliteze. Cu asta-i doar "one way stright an` never back".

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Noi 2013, 22:41

Adelin scrie:
Ce se intampla aici? Se da in LRS sau mi se pare mie? Pai asta este rezultatul eforturilor voastre organizatorice? Meseriasilor. La furat!
PS Si Dinu care-mi propunea sa fac un protocol cu LRS pentru a organiza in cadrul federatiei Competitiile oficiale de spinning. Ptiu, drace! Asa rau sa fi ajuns federatia incat sa puna la organizare un oligofren?
Tu oricum nu intelegi nimic, deci nu o sa ma pun sa iti traduc ce s-a intamplat acolo. Tu ai vazut ca s-au prins 5 pesti, te-ai uitat ca prostu la integrala si ai inceput sa razi :lol: ... :shock: ce pot io sa-ti mai zic?! :roll: Mananca-ti borcanul de ciocolata pana nu se raceste si baga nasul in mustatza, ca tu inca n-ai voie sa vorbesti de competitii :| ...tu mai ai inca razboaie in instanta, alea, alea. 8)
Nici nu trebuie! L-au tradus pe Laurentiu Andronic. Omul a renuntat la competitii din cauza unui dobitoc! Ca tine. Va puteti lua de mana. Tu si cu Dinu. Sunteti cuplul perfect. Lolek si Bolek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Noi 2013, 22:51

apsalba scrie: Nici nu trebuie! L-au tradus pe Laurentiu Andronic. Omul a renuntat la competitii din cauza unui dobitoc! :lol: :lol: :lol: :lol:
Cum nu mai poti tu dintr-o data ca Laurentiu se lasa de competitii, cum te framanti tu si te strofoci :wallbash: ...vezi sa nu iti dauneze grija asta la sanatate. :wallbash: Sti ca nevroza trebuie luata in serios si mai ales la o varsta inaintata ca a matale. :fluch Pai nu spuneai dumneata ca te doare-n cot de sportivii de la Liga?! :elkgrin: Cum dintr-o data devi nostagic si ingrijorat?! :( Nu ti-e rusine sa te prefaci, om batran si fara obraz?! :oops: ...si toate astea ca sa-l adememnesti in vizuina ta putreda si hodorogita! :twisted:
Rusine Prostescule! Huuuuo! :censored: :fluch :fluch
WSB CLUB

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 26 Noi 2013, 22:54

Fane

Am incercat si la crapari sa- ti sugerez politicos, ca, cata vreme ai dat dovada de impotenta competitionala ,din august si pana in noiembrie ar trebui sa nu te zmeiesti. Finut ar fi un ciocu mic si praf de mers.
Uite, si eu m-am dus sa vad un master al LRS si nu am fost dat pe spate. Ba m-am trezit si perorand pe aici.
Stii ce? Patzasti, cu bune cu rele ei se organizeaza.
Pe langa tine astia-s stelari. Galactici. Centauri de-a dreptul.
Asta pentru ca ei fac ceva. Chiar fac. Pe apa. Nu ca tine in tribunale si pe forumuri.
Fane, eu stiu ca pescuitul se face pe apa nu pe forumuri sau prin instante.

In loc sa faci pe zmeul pe aici vezi ca ai un cal troian in ograda. Errr , doi. Patzasti :P
Eu zic sa-ti bati presul de sub picioare un cuie. Multe cuie. Ca sa fie greu sa te trezesti cu el tras de sub picioare.
Oricum tot acolo ajungi dar barem o mai intinzi. O vreme.
Da un search si vezi ca ziceam asta acum jumatate de an.

PS: nu stiu cine e in poza cu savarina dar jur ca seamana leit cu Fane
No offence Fane dar undeva ai o sosie.

Fire intinse la toata lumea, m-am tirat la ultima ieseala in Delta si la pus salupa la iernat.
Bafta Fane

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 26 Noi 2013, 23:01

WBF scrie:........ nu stiu cine e in poza cu savarina dar jur ca seamana leit cu Fane
Fane e. I-au spart baietii calculatorul si au pus poza si aici 8)

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Noi 2013, 23:15

miyagi scrie:
WBF scrie:........ nu stiu cine e in poza cu savarina dar jur ca seamana leit cu Fane
Fane e. I-au spart baietii calculatorul si au pus poza si aici 8)
Da mai, dar e mai de mult, cand inca mai putea da limbi...acuma saracu' nici asta nu mai poate. El o arde pe la tribunal :elkgrin: si doamna la cabinet. :lol:
WSB CLUB

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 26 Noi 2013, 23:22

Cornele

Fane are un laptop old school. Ala nu se sparge, se caseaza.
Trust me, been there, seen that :P

Sa incercam sa ramanem totusi intr-un registru serios (cu toate ca dupa poza aia e greu al naibiii)
Aici pe forumul plimbatorilor de table, gume si lemne prin apa de ce nu primeste Fane un topic numai al lui?
Omul chiar ar aprecia, la cat timp o freaca pe forumuri ar fi o lipsa crasa de respect sa nu aiba si el sandbox-ul lui.
Cata rautate puteti avea in voi daca-i dati un topic care incepe cu " concursuri organizate de.."
Sincer, atata lipsa de empatie n-am vazut de mult

Fane, sa-ti traduc ca sa nu ai vreo nelamurire lingvistica, sandbox e o cutie cu nisip.
Pisicile o folosesc in scop igienic, umanii vin cu lopatica si galetusa de acasa. Umanii fiind aia mici.
In IT sandbox e un mediu controlat, in care poti sa-ti faci de cap fara sa strici nimic. Un fel de lume paralela numai pentru tine

Scrie răspuns