Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: B.i.g F.i.s.h Pike Trophy, 23-24.11.2013, Uzlina, Cormor

Mesaj de apsalba » 25 Noi 2013, 18:02

Nu miza pe asta. La unii mizeriile se baga rapid sub preș!

viorel.
veteran
veteran

Mesaj de viorel. » 25 Noi 2013, 18:06

Dom popica lasa-i pe cei abilitati sa comenteze. Iar o arzi aiurea
La concursul asta au fost prezenti 62 de pescari . Au mai fost pe lista de asteptare peste 20 !
Cand dracu o sa strangi tu atatia competitori la o bascalie de concurs organizata de matale?
pescar particular

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Noi 2013, 18:10

viorel. scrie:Dom popica lasa-i pe cei abilitati sa comenteze. Iar o arzi aiurea
La concursul asta au fost prezenti 62 de pescari . Au mai fost pe lista de asteptare peste 20 !
Cand dracu o sa strangi tu atatia competitori la o bascalie de concurs organizata de matale?
Cât de curând. Te grăbești?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 25 Noi 2013, 18:44

Eu nu inteleg cum ditamai presedintele ditamai federatiei nationale are timp sa comenteze de pe margine un concurs PRIVAT.
Deci nu national, nu oficial, nu. etc.
Un modest concurs privat, total neinsemnat comparativ cu maretele, perfectele, ireprosabilele sublimele si un pic inexistentele concursuri federale.
Nea Fane, nu inteleg cum de ai timp de asa ceva...si mai ales de ce te-ar interesa pe matale?
Ca doar nu ti-o fi FRICA de aceste neinsemnate concursuri...si incerci si matale sa le DISCREDITEZI...dand cu periuta pe un campion ...poate poate sare in barca matale ...
Jenant nea Fane. :oops:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Noi 2013, 19:56

Popescule, decat sa te faci de ras cu astfel de remarci infantile, mai bine ai deschide si tu un topic pentru pescarii de spinning, asa cum a facut pentru pescarii de crap colegul tau, domnul selectioner Andrei Vladeanu pe forumul crapmania ( http://www.crapmania.ro/forum/campionat ... 27244.html ).
Baga si tu oferte pentru sportivii pe care ii astepti in Federatie pe partea de pescuit la rapitori, intreaba-i ce doleante au, supraliciteaza cu oferte etc. Doar te pricepi bine la dintr-astea, nu trebuie sa te invat eu...

Vezi bine ca pe partea de crap, dl.selectioner n-a prea avut succes, poate ai tu mai mult, alfel ramaneti tot cu casa goala, fara competitii oficiale si in anul ce vine...

Sau inca mai ne astepti cu caciula in mana la poarta federatiei... si in 2014 ???
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Noi 2013, 20:03

Uite cu cata diplomatie le zice domnul selectioner:

de ce voi cei implicati in fenomen (cluburi cu cis, fara cis, asociatii, grupuri de prieteni, etc, care pot intra f usor in legalitate), anume cei care faceti an de an competitia nationala de crap, nu va ganditi la o serie de revendicari?

anume cum v-ar conveni sa stea lucrurile din punct de vedere organizatoric (gen - cn moca, buget pt lot, sprijin pentru cluburi, competitie nationala pentru tineret, pe loturi sau la individual, modul de alegerea al arbitrilor, al conducatorilor, al comisiilor, INDEPENDENTA pe partea de competitie, etc, etc,)

acestea pot fi centralizate si se poate ajunge la un numitor comun. daca va este rusine sau teama mi le puteti da pe privat.

apoi, ramane de vazut daca federatia, prin persoana presedintelui, se obliga sa le onoreze. prin contract ferm si angajamente scrise si de o parte si de cealalta.

nerespectarea obligatiilor, de partea cluburilor ar atrage dupa sine suspendari, iar din partea presedintelui, SCAUNUL.

repet, este o tema pentru cazul in care CIPS zice in aprilie - MTS & federatie.

ps din punctul meu de vedere asa ar trebui sa stea lucrurile si dincolo, la agvps, la lucrarile de care zice vladut. ”

http://www.crapmania.ro/forum/campionat ... 4-150.html

Tu de ce nu poti fi asa de cumsecade ? :(
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Noi 2013, 21:01

razvan m. scrie:Uite cu cata diplomatie le zice domnul selectioner:

acestea pot fi centralizate si se poate ajunge la un numitor comun. daca va este rusine sau teama mi le puteti da pe privat.

apoi, ramane de vazut daca federatia, prin persoana presedintelui, se obliga sa le onoreze. prin contract ferm si angajamente scrise si de o parte si de cealalta.

nerespectarea obligatiilor, de partea cluburilor ar atrage dupa sine suspendari, iar din partea presedintelui, SCAUNUL.

repet, este o tema pentru cazul in care CIPS zice in aprilie - MTS & federatie. ”

http://www.crapmania.ro/forum/campionat ... 4-150.html :(
Am eu impresia, sau Vladeanu ii lustruieste topoganul presedintelui sa nu isi rupa cumva pantalonii in c.ur cand il va impinge la vale. Zicea bine cine zicea de calul troian...nu am crezut, dar acu' incep sa le leg. :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Noi 2013, 21:12

apsalba scrie:Abelim,
Ce zici de punctul de vedere al unui fost campion și medaliat la Jocurile mondiale de pescuit sportiv? Participant la această parodie organizată de un oligofren. Hai, mă?
Felicitări!
Nu stiu ce probleme au fost la concursul organizat de Stefan Dinu, dar matale nu ai voie sa deschizi pliscu'! Ai uitat atat de repede cum strigau concurentii dupa tine sa le dai premiile?! Eu nu am uitat si probabil ca nici alti pescari care au vazut de cata nesimtire ai dat dovada.
Asa ca mucles, tu mai ai inca de halit din rahatul asta! Atunci sa deschizi gura si sa critici pe altii cand borcanul asta va fi luna si bec! Intaleji ma?! Imagine
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Noi 2013, 10:58

Nu asta este trist în toată povestea asta, ci faptul că unii din colegii tăi (probabil și „prieteni”) ți-au cerut excluderea din competiție. Halal. Probabil că au reușit să te excludă definitiv!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Noi 2013, 11:52

O să țin cont de asta! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu o să vă dau motive de supărare! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns