Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miyagi
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de miyagi » 23 Noi 2013, 23:53

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 24 Noi 2013, 00:33

Adelin scrie:
apsalba scrie:
razvan m. scrie:Se pare ca Rambo a plecat din nou la bai ! :lol:
Nu mihuță, am fost un pic până la Szeged la o conferință regională pe tema pescuitului sportiv in arcul carpatic, unde au participat reprezentanți ai guvernelor din România, Ungaria, Ucraina și Serbia, precum și președinții federațiilor sportive naționale din cele 4 țări. Cu această ocazie s-a semnat și un parteneriat între asociațiile vecine din Ungaria, Romania și Serbia, pentru proiecte comune privind proiecte de dezvoltare transfrontalieră a pescuitului sportiv. E drept, aici participă cine are ce spune, nu niște copii cretini.
Si, i-ai facut la buzunar pe invitati?!Uite a pus cineva o poza din pauza sedintei congresului:
Imagine
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Pana la urma ce ai cautat acolo? Ce ai semnat?????????? Au semnat asocitatiiile asai? Nici o federatie lu'peste ..doar tu cu punga de Billa si nu te-au bagat in seama.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Noi 2013, 11:05

Nu-l intrebati ce s-a discutat si semnat la congres...el a fost decat la jetoane. :elkgrin:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 24 Noi 2013, 19:55

Se pare ca iar a plecat pana la Szeged :lol:.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Noi 2013, 21:03

apsalba scrie:
Nu mihuță, am fost un pic până la Szeged la o conferință regională pe tema pescuitului sportiv in arcul carpatic, unde au participat reprezentanți ai guvernelor din România, Ungaria, Ucraina și Serbia, precum și președinții federațiilor sportive naționale din cele 4 țări. Cu această ocazie s-a semnat și un parteneriat între asociațiile vecine din Ungaria, Romania și Serbia, pentru proiecte comune privind proiecte de dezvoltare transfrontalieră a pescuitului sportiv. E drept, aici participă cine are ce spune, nu niște copii cretini.

Asculta batran cretin , ce mama dracului poti tu vorbi despre pescuit ca daca te intreaba careva in direct la tv care-s speciile de pesti intalnite in tara noastra o sa fie ca aici :lol: :lol:

http://www.metacafe.com/watch/2202007/i ... gi_becali/

Si asta o vrut sa fie presedinte :lol: , studiaza cazu :lol: :lol:

ps. din pacate pentru tine , tu nu ai banii , asa ca o sa mai freci punga aia de Bila pana dai in boala , si pana se duce scrisu de pe punga :lol: :lol:
as zice sa incerci un medic , ai pierdut prea multe procese si ai acumulat frustrari nu gluma , chiar , s-ar putea aduna toate meciurile sa vedem ce palmares ai :lol: :lol:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 24 Noi 2013, 22:44

Prostanacule unde-ti sunt federalii?

http://www.matchfishing.it/wp-content/u ... vidual.pdf

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Noi 2013, 08:11

Eu am vrut să-i trimit, dat Matteoli a zis că anul ăsta îi trimite AGVPSR. M-am uitat și eu, dar am văzut că România lipsește. Așa că ai greșit adresantul!

PS Prostănac este fiul doamnei Serban!

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 25 Noi 2013, 08:51

apsalba scrie:Eu am vrut să-i trimit, dat Matteoli a zis...
Ce sa trimiti tu mai mafoamea?
Cu ce si in ce calitate sa trimiti tu? :lol:
Spre deosebire de tine, Matteoli este presedinte, pe cand tu... stim cu toti ce esti. Vezi vreo diferenta?
apsalba scrie:... că anul ăsta îi trimite AGVPSR.
Pai mai pigulici, nu AGVPSR a organizat miuta intre doar doua concurente si a scos o campioana si o vicecampioana... iarasi nu vezi diferenta, nu-i asa? :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Noi 2013, 09:28

Evident, inca o cacialma popesciana. Nu e atat de prost incat sa nu stie ca daca nu esti membru al FIPS, nu poti participa la competitiile FIPS.
Dar prin manevra asta le-a inchis gura si concurentilor care au participat la braila de pe Bega, a aratat si la minister ca vrea dar nu este lasat de AGVPS si le-a atras atentia si celor de la FIPS ca exista ca pretendent, in conditiile in care AGVPS nu a inscris un lot la aceasta competitie.

De fapt asta e alba-neagra, arta de a prosti pe prosti !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 25 Noi 2013, 09:53

apsalba scrie:
Dar cu marea delegatie chineza, condusa de premierul acestei tari, nu aveti prograqmata nici o intalnire?
China este o destinatie extraordinara pentru pescuit, iar daca reusiti un parteneriat, cu recunoasterea reciprocitatii pe apele publice, ati castiga multi suporteri.
Iar daca federatia ar deconta si transportul pana in CHINA, ar fi perfect!

Scrie răspuns