Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Adelin scrie:Si, i-ai facut la buzunar pe invitati?!Uite a pus cineva o poza din pauza sedintei congresului:apsalba scrie:Nu mihuță, am fost un pic până la Szeged la o conferință regională pe tema pescuitului sportiv in arcul carpatic, unde au participat reprezentanți ai guvernelor din România, Ungaria, Ucraina și Serbia, precum și președinții federațiilor sportive naționale din cele 4 țări. Cu această ocazie s-a semnat și un parteneriat între asociațiile vecine din Ungaria, Romania și Serbia, pentru proiecte comune privind proiecte de dezvoltare transfrontalieră a pescuitului sportiv. E drept, aici participă cine are ce spune, nu niște copii cretini.razvan m. scrie:Se pare ca Rambo a plecat din nou la bai !
apsalba scrie:Nu mihuță, am fost un pic până la Szeged la o conferință regională pe tema pescuitului sportiv in arcul carpatic, unde au participat reprezentanți ai guvernelor din România, Ungaria, Ucraina și Serbia, precum și președinții federațiilor sportive naționale din cele 4 țări. Cu această ocazie s-a semnat și un parteneriat între asociațiile vecine din Ungaria, Romania și Serbia, pentru proiecte comune privind proiecte de dezvoltare transfrontalieră a pescuitului sportiv. E drept, aici participă cine are ce spune, nu niște copii cretini.razvan m. scrie:Se pare ca Rambo a plecat din nou la bai !
Ce sa trimiti tu mai mafoamea?apsalba scrie:Eu am vrut să-i trimit, dat Matteoli a zis...
Pai mai pigulici, nu AGVPSR a organizat miuta intre doar doua concurente si a scos o campioana si o vicecampioana... iarasi nu vezi diferenta, nu-i asa?apsalba scrie:... că anul ăsta îi trimite AGVPSR.
Dar cu marea delegatie chineza, condusa de premierul acestei tari, nu aveti prograqmata nici o intalnire?apsalba scrie:Nu mihuță, am fost un pic până la Szeged la o conferință regională pe tema pescuitului sportiv in arcul carpatic, unde au participat reprezentanți ai guvernelor din România, Ungaria, Ucraina și Serbia, precum și președinții federațiilor sportive naționale din cele 4 țări. Cu această ocazie s-a semnat și un parteneriat între asociațiile vecine din Ungaria, Romania și Serbia, pentru proiecte comune privind proiecte de dezvoltare transfrontalieră a pescuitului sportiv. E drept, aici participă cine are ce spune, nu niște copii cretini.razvan m. scrie:Se pare ca Rambo a plecat din nou la bai !