Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Adelin » 26 Noi 2013, 23:33

WBF scrie: Sa incercam sa ramanem totusi intr-un registru serios (cu toate ca dupa poza aia e greu al naibiii)
Am imbatranit putin poza ca sa semene si mai mult cu personajul...se pare ca mi-a iesit de minune! :lol: :lol: :lol: :lol:
Imagine

....insa acum am o mare dilema:"musiu' e cu nasul la pasarica sau e cu castravetele-n gat?!" Ca dupa ochi, nu stiu ce sa zic...
Cine raspunde corect are asigurat un loc caldut in staff-ul federal 2014.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 26 Noi 2013, 23:37

Trebuie pusa si cealalta a lui de buletin, sau ce era, langa asta ca sa se vada asemanarile in clar.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 26 Noi 2013, 23:38

Ce uachi sinceri are?! :|

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 26 Noi 2013, 23:48

Sau poate muntele impadurit nu e a lui Venus, ci al grasutului de la mare ?! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 26 Noi 2013, 23:51

A lu` Traian :wink: .

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 27 Noi 2013, 00:00

IMHO

Marlanelile de genul asta nu ne aduc servicii, din contra.
Stiu, cam peste tot e pulit Fane in registru grav. Normal la cum se manifesta....dar.
Dar ca aici niciunde.
Vreti, nu vreti, Fane e in ecuatie. Deal with it si cu aia care l-au lasat sa intre in ecuatie.
Izolat mediatic omul va incepe sa faca ca Flipper Delfinul. Si depinde de voi asta...
Nu e greu, un " Topicul lui Popes Cutzu dat MOKA" ca la crapari pare sa functioneze.
Stiu... Mistouri si ciuca bataii.
Macerat de la zero rezultate anul asta si corelat cu calutii troieni din ograda poate fi usor.

IMHO

PS : Fane eu raman convins ca ai o sosie.
Si dau o sticla de Jack perseverentului care a scobit prin internet pana ti-a gasit sosia. Word

razvan m.
veteran
veteran

Re: B.i.g F.i.s.h Pike Trophy, 23-24.11.2013, Uzlina, Cormor

Mesaj de razvan m. » 27 Noi 2013, 00:06

apsalba scrie: Ce se intampla aici? Se da in LRS sau mi se pare mie? Pai asta este rezultatul eforturilor voastre organizatorice? Meseriasilor. La furat!
Bre Popescule, ce are LRS-ul cu „B.i.g F.i.s.h Pike Trophy, 23-24.11.2013, Uzlina, Cormoran” ???

Cele 3 campionate nationale organizate de LRS in 2013 s-au incheiat ! Clasamentele pe 2013 sunt incheiate, campionii nationali stabiliti, loturile nationale care vor participa la competitiile internaionale ale FIPSed in 2014 au fost si ele stabilite.

Tu, in incompetenta ta, nu ai aflat ca asta e un concurs independent, care nu are absolut nimic de a face cu LRS ?!
Sau vrei cu tot dinadinsul sa demonstrezi ca esti total pe langa fenomenul pescaresc ?!! :oops:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Noi 2013, 08:20

razvan m. scrie:
apsalba scrie: Ce se intampla aici? Se da in LRS sau mi se pare mie? Pai asta este rezultatul eforturilor voastre organizatorice? Meseriasilor. La furat!
Bre Popescule, ce are LRS-ul cu „B.i.g F.i.s.h Pike Trophy, 23-24.11.2013, Uzlina, Cormoran” ???

Cele 3 campionate nationale organizate de LRS in 2013 s-au incheiat ! Clasamentele pe 2013 sunt incheiate, campionii nationali stabiliti, loturile nationale care vor participa la competitiile internaionale ale FIPSed in 2014 au fost si ele stabilite.

Tu, in incompetenta ta, nu ai aflat ca asta e un concurs independent, care nu are absolut nimic de a face cu LRS ?!
Sau vrei cu tot dinadinsul sa demonstrezi ca esti total pe langa fenomenul pescaresc ?!! :oops:
măi, avocat de doi lei, te-am avertizat și pe tine și pe alții, să scoți din vocabular expresia „Campion Național”. Poți folosi expresia Campion LRS, sau AGVPSR. Știi tu de ce! Și nu încerca să mă superi cu aceste lucruri cu care eu nu glumesc.
Ce are legătură LRS cu acest eveniment? Un singur lucru; un oligofren care se numește Dinu Ștefan. Laurențiu Andronic își desființează clubul și se retrage din competiții datorită acestui individ. Poți să-l întrebi.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 27 Noi 2013, 09:07

Mitomane , vezi-ti de infama cooperativa si nu te mai fu.te grija de LRS si AGVPS ca ...sunt "niste unii" care iti pregatesc o AROGANTA ...de-o sa ramai multiplu "campion mondial" la banane :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Noi 2013, 10:20

Te pomenesti ca ai pus tu, Popescule monopol pe cuvantul national !!! :roll:

Vezi ca iarasi esti pe aratura, ca si atunci cand aberai ca nimeni nu mai poate organiza concursuri de pescuit fara sa iti ceara tie voie, ca atunci cand aberai ca si concursurile private trebuie organizate dupa regulile federale, ca atunci cand aberai ca cluburile de pescuit sportiv se pot asocia doar in cadrul structurilor sportive si nu in alte forme de asociere recunoscute de lege, ca atunci cand notificai si dadeai in judecata diverse persoane juridice sa isi inceteze activitatea "ilicita" etc etc
Sa-ti mai dau exemple de tampenii scoase de pe gura de cand a inceput sa te fu.ta grija de pescuitul de competitie ? N-are sens sa imi pierd vremea, ca lumea stie cu cine are de a face...

Scrie răspuns