Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 06 Noi 2013, 11:25

Mișto chestia aia că pescuitul sportiv are organizații care se ocupă de competiții. Fiule, orice ramură sportivă are reglementată prin lege organizarea competițiilor.
Ia uite ce zice aici:
Art. 24
.....
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.

Organizațiile de care vorbești tu, sunt făcute pentru a se afla în treabă, nu conform legii. Continuați să vă faceți treaba, dar scoateți din vocabular competițiile oficiale. Și nu mai prostiți pescarii sportivi și cluburile pentru că nu voi veți regreta, ci acestea.
PS Anul viitor cât este taxa de participare la brăilele ALRS? Dacă va mai exista! :lol: :lol: :lol: :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 06 Noi 2013, 11:29

iarăși minți!
La obținerea CIS nici un club nu duce lista sportivilor legitimați. Asa ca ANS nu avea de un sti câți sportivi are CPR (deci acum avem CIS ?). In schimb tu ai venit cu listele de sportivi pe care ei le-a verificat doar la CNP. Unde s-or fi evaporat sutele de sportivi de nu poti face tu un
Obținerea CIS s-a făcut si prin incompetenta personalului ANS si as putea spune chiar prin complicitate. Sunt aceiași omeni care au dat peste cap automobilismul si artele martiale. Si noi care credeam in lege am uitat ca tot funcționarul roman coruptibil, ineficient și miserupist face legea. Ei țin Registrul Sportiv pe un Excel asa ca nu mai mira nimic pe nimeni.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 06 Noi 2013, 11:34

apsalba scrie:Organizațiile de care vorbești tu, sunt făcute pentru a se afla în treabă, nu conform legii. Continuați să vă faceți treaba, dar scoateți din vocabular competițiile oficiale. Și nu mai prostiți pescarii sportivi și cluburile pentru că nu voi veți regreta, ci acestea.
PS Anul viitor cât este taxa de participare la brăilele ALRS? Dacă va mai exista! :lol: :lol: :lol: :lol:
Sunt conform legii. Nu te mai da destept tu. Iar pescarii nu sunt niste tampiti. Ca altfel punea botul la cardeala ta.
Iar LRS va mai exista si se va pisa pe tine si pe federatia ta de apartament ... si in anul care vine. Si vom aduce noi medalii ... pe care ne doare la mataranga daca le recunoaste federatia sau incompetentul de stat roman.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Noi 2013, 11:37

Iar ești aerian. Cluburile sportive legitimează sportivii, iar federația ține evidența lor, a contractelor sportive și a transferurilor. Fiind cantonat numai pe spinning, scapi din vedere esențialul. Pescuitul sportiv are vreo 17 probe sportive. Federația a organizat doar 2 finale anul acesta. De anul viitor vor fi organizate competiții oficiale la toate probele și o să ai ocazia să numeri sportivii. Și așa nu o să mai ai ce face. :lol: :lol: :lol: :lol:
Am înțeles că prietenii tăi din LRS au aceeași părere despre tine cum o am și eu!
Vezi că începem din iarnă cu pescuitul la copcă. Și o să avem și aici un campion national.
PS Ai probleme cu rinichii sau așa ai fost educat?
Aștept să zică liga așa ceva printr-o persoană abilitată. Văd că-ți place să fi șef. Vezi că ai fost schimbat cu ceva timp în urmă! :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Noi 2013, 11:41

Organizații conform legii, dar nerecunoscute de MTS! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L386PV.pdf
Și de asta ce zici?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Noi 2013, 11:45

Când le văd aici, povestim!
http://mts.ro/federatii-sportive/page/3/
Te roade și te doare?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Noi 2013, 11:50

Zici de funcționari corupți? S-ar putea să ai dreptate. Am fost obligat să dau MTS în judecată pentru a ne recunoaște. Oare cine a copupt și pe cine? Nu dai și niște nume?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 06 Noi 2013, 11:53

apsalba scrie:Iar ești aerian. Cluburile sportive legitimează sportivii, iar federația ține evidența lor, a contractelor sportive și a transferurilor. Fiind cantonat numai pe spinning, scapi din vedere esențialul. Pescuitul sportiv are vreo 17 probe sportive. Federația a organizat doar 2 finale anul acesta. De anul viitor vor fi organizate competiții oficiale la toate probele și o să ai ocazia să numeri sportivii. Și așa nu o să mai ai ce face. :lol: :lol: :lol: :lol:
Am înțeles că prietenii tăi din LRS au aceeași părere despre tine cum o am și eu!
Vezi că începem din iarnă cu pescuitul la copcă. Și o să avem și aici un campion national.
PS Ai probleme cu rinichii sau așa ai fost educat?
Aștept să zică liga așa ceva printr-o persoană abilitată. Văd că-ți place să fi șef. Vezi că ai fost schimbat cu ceva timp în urmă! :lol: :lol: :lol:
Am o problema cu rinichii când vad un rahat vorbind !!!
Prietenii mei din LRS nu au părea asta despre mine ... doar anumite persoane cu caractere îndoielnice.
Si nu am fost schimbat. M-am retras eu.
Problema ta nu ar trebui sa fie părerea tuturor păcălicilor despre mine. Ci părerea tuturor despre tine.
Poți face campioni naționali câți vrei! Toti or sa aibă aceeași eticheta: lingăii naționali ai lui Popescu. Or sa te alerge sa iti dea medaliile înapoi când or înțelege in ce au intrat. Dar doar aia de caracter.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 06 Noi 2013, 11:59

apsalba scrie:... te doare?
Ma doare ... ma doare-n C_U_R !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Noi 2013, 12:00

Ai hemoroizi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns