Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de apsalba » 06 Noi 2013, 11:25

Mi?to chestia aia c? pescuitul sportiv are organiza?ii care se ocup? de competi?ii. Fiule, orice ramur? sportiv? are reglementat? prin lege organizarea competi?iilor.
Ia uite ce zice aici:
Art. 24
.....
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.

Organiza?iile de care vorbe?ti tu, sunt f?cute pentru a se afla în treab?, nu conform legii. Continua?i s? v? face?i treaba, dar scoate?i din vocabular competi?iile oficiale. ?i nu mai prosti?i pescarii sportivi ?i cluburile pentru c? nu voi ve?i regreta, ci acestea.
PS Anul viitor cât este taxa de participare la br?ilele ALRS? Dac? va mai exista! :lol: :lol: :lol: :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 06 Noi 2013, 11:29

iar??i min?i!
La ob?inerea CIS nici un club nu duce lista sportivilor legitima?i. Asa ca ANS nu avea de un sti câ?i sportivi are CPR (deci acum avem CIS ?). In schimb tu ai venit cu listele de sportivi pe care ei le-a verificat doar la CNP. Unde s-or fi evaporat sutele de sportivi de nu poti face tu un
Ob?inerea CIS s-a f?cut si prin incompetenta personalului ANS si as putea spune chiar prin complicitate. Sunt aceia?i omeni care au dat peste cap automobilismul si artele martiale. Si noi care credeam in lege am uitat ca tot func?ionarul roman coruptibil, ineficient ?i miserupist face legea. Ei ?in Registrul Sportiv pe un Excel asa ca nu mai mira nimic pe nimeni.
?tefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 06 Noi 2013, 11:34

apsalba scrie:Organiza?iile de care vorbe?ti tu, sunt f?cute pentru a se afla în treab?, nu conform legii. Continua?i s? v? face?i treaba, dar scoate?i din vocabular competi?iile oficiale. ?i nu mai prosti?i pescarii sportivi ?i cluburile pentru c? nu voi ve?i regreta, ci acestea.
PS Anul viitor cât este taxa de participare la br?ilele ALRS? Dac? va mai exista! :lol: :lol: :lol: :lol:
Sunt conform legii. Nu te mai da destept tu. Iar pescarii nu sunt niste tampiti. Ca altfel punea botul la cardeala ta.
Iar LRS va mai exista si se va pisa pe tine si pe federatia ta de apartament ... si in anul care vine. Si vom aduce noi medalii ... pe care ne doare la mataranga daca le recunoaste federatia sau incompetentul de stat roman.
?tefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Noi 2013, 11:37

Iar e?ti aerian. Cluburile sportive legitimeaz? sportivii, iar federa?ia ?ine eviden?a lor, a contractelor sportive ?i a transferurilor. Fiind cantonat numai pe spinning, scapi din vedere esen?ialul. Pescuitul sportiv are vreo 17 probe sportive. Federa?ia a organizat doar 2 finale anul acesta. De anul viitor vor fi organizate competi?ii oficiale la toate probele ?i o s? ai ocazia s? numeri sportivii. ?i a?a nu o s? mai ai ce face. :lol: :lol: :lol: :lol:
Am în?eles c? prietenii t?i din LRS au aceea?i p?rere despre tine cum o am ?i eu!
Vezi c? începem din iarn? cu pescuitul la copc?. ?i o s? avem ?i aici un campion national.
PS Ai probleme cu rinichii sau a?a ai fost educat?
A?tept s? zic? liga a?a ceva printr-o persoan? abilitat?. V?d c?-?i place s? fi ?ef. Vezi c? ai fost schimbat cu ceva timp în urm?! :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Noi 2013, 11:41

Organiza?ii conform legii, dar nerecunoscute de MTS! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L386PV.pdf
?i de asta ce zici?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Noi 2013, 11:45

Când le v?d aici, povestim!
http://mts.ro/federatii-sportive/page/3/
Te roade ?i te doare?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Noi 2013, 11:50

Zici de func?ionari corup?i? S-ar putea s? ai dreptate. Am fost obligat s? dau MTS în judecat? pentru a ne recunoa?te. Oare cine a copupt ?i pe cine? Nu dai ?i ni?te nume?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 06 Noi 2013, 11:53

apsalba scrie:Iar e?ti aerian. Cluburile sportive legitimeaz? sportivii, iar federa?ia ?ine eviden?a lor, a contractelor sportive ?i a transferurilor. Fiind cantonat numai pe spinning, scapi din vedere esen?ialul. Pescuitul sportiv are vreo 17 probe sportive. Federa?ia a organizat doar 2 finale anul acesta. De anul viitor vor fi organizate competi?ii oficiale la toate probele ?i o s? ai ocazia s? numeri sportivii. ?i a?a nu o s? mai ai ce face. :lol: :lol: :lol: :lol:
Am în?eles c? prietenii t?i din LRS au aceea?i p?rere despre tine cum o am ?i eu!
Vezi c? începem din iarn? cu pescuitul la copc?. ?i o s? avem ?i aici un campion national.
PS Ai probleme cu rinichii sau a?a ai fost educat?
A?tept s? zic? liga a?a ceva printr-o persoan? abilitat?. V?d c?-?i place s? fi ?ef. Vezi c? ai fost schimbat cu ceva timp în urm?! :lol: :lol: :lol:
Am o problema cu rinichii când vad un rahat vorbind !!!
Prietenii mei din LRS nu au p?rea asta despre mine ... doar anumite persoane cu caractere îndoielnice.
Si nu am fost schimbat. M-am retras eu.
Problema ta nu ar trebui sa fie p?rerea tuturor p?c?licilor despre mine. Ci p?rerea tuturor despre tine.
Po?i face campioni na?ionali câ?i vrei! Toti or sa aib? aceea?i eticheta: ling?ii na?ionali ai lui Popescu. Or sa te alerge sa iti dea medaliile înapoi când or în?elege in ce au intrat. Dar doar aia de caracter.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 06 Noi 2013, 11:59

apsalba scrie:... te doare?
Ma doare ... ma doare-n C_U_R !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Noi 2013, 12:00

Ai hemoroizi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns