Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Nu stiu limba rusa , si nici engleza ,dar in ceva franceza ma descurc . Franceza, o limba a diplomatiei
. Totusi mie imi plac limbile la()tine.

mai citeste o data adresa prin care CIPS ti-a dat carnitza si vei vedea !!apsalba scrie:Unde scrie, că eu nu am văzut
vad ca o sucesti iar ca un sobolan
daca vrei sa dovedesti ca nu esti un mincinos ordinar , arata legalizarea traducerii in limba engleza
daca vrei sa dovedesti ca nu esti un mincinos ordinar , arata legalizarea traducerii in limba engleza
Aștept să te produci, dacă îți plac limbile la mine!nucus scrie:Nu stiu limba rusa , si nici engleza ,dar in ceva franceza ma descurc . Franceza, o limba a diplomatiei. Totusi mie imi plac limbile la()tine.

A folosit un traducator autorizat de federatie ! Acelasi !
http://www.fips-ed.com/calandrier_me_eng.htmCristi Y scrie:mai citeste o data adresa prin care CIPS ti-a dat carnitza si vei vedea !!apsalba scrie:Unde scrie, că eu nu am văzut
Nu știi să citești?
nu eschiva intrebarea vagabond batran , uite-o aici ca sa nu o uiti :
apsalba scrie:http://www.fips-ed.com/calandrier_me_eng.htmNu știi să citești?
ba da , chiar foarte bine , daca vrei iti si traduc .... corect !!
Dear President,
Following up your letters dated October the 2nd 2013 and October the 11th 2013, we inform you that for the year 2013, the Federation recognized by CIPS, thus by FIPSed as well, is the AGVPS, Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania - Calea Mosilor 128 - 020882 - Bucuresti - Sector 2 (Romania). This Federation regularly paid its membership fee for the current year. Thus, it is not possible for us to accept your bid of participation at the Feeder Fishing World Championship, programmed to be held in South Africa next November.
As far as the organization of the Carp Fishing World Championship 2014 is concerned, which is already officially devoted to the AGVPS, we could take a final resolution only after that the CIPS Congress, convened to be held on April the 5th 2014 in San Marino, decides which among the two associations, actually established in Romania, might continue to be entitled to be admitted to CIPS.
President of FIPSed
Ugo Matteoli
Il Presidente
L.69/2000
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
............................................................
f) organizeaza sau tuteleaza competitiile oficiale cu caracter international care au loc pe teritoriul Romaniei, cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului;
Statut FRPS
7.3. În vederea realizării obiectivelor sale FRPS exercită următoarele atribuţii principale:
............................
h) organizează sau tutelează competiţiile de pescuit sportiv oficiale cu caracter internaţional care au loc pe teritoriul României, cu avizul ANTS;
Statut AGVPSR
Art. 4
...................................
h)organizează şi dezvoltă activităţi competiţionale de pescuit sportiv, de tir vânătoresc şi de chinologie vânătorească;
Sesizezi diferența? Între competiții oficiale și activități competiționale? Și pentru a face competiții sportive trebuie să te înregistrezi ca structură sportivă. Pricepi?
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
............................................................
f) organizeaza sau tuteleaza competitiile oficiale cu caracter international care au loc pe teritoriul Romaniei, cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului;
Statut FRPS
7.3. În vederea realizării obiectivelor sale FRPS exercită următoarele atribuţii principale:
............................
h) organizează sau tutelează competiţiile de pescuit sportiv oficiale cu caracter internaţional care au loc pe teritoriul României, cu avizul ANTS;
Statut AGVPSR
Art. 4
...................................
h)organizează şi dezvoltă activităţi competiţionale de pescuit sportiv, de tir vânătoresc şi de chinologie vânătorească;
Sesizezi diferența? Între competiții oficiale și activități competiționale? Și pentru a face competiții sportive trebuie să te înregistrezi ca structură sportivă. Pricepi?
Hai, zi-o pe aia că pe CIPS nu-i interesează Legile din Romțnia!