Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Cristi Y
senior
senior

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Cristi Y » 06 Noi 2013, 08:45

Cristi Y scrie:nu eschiva intrebarea vagabond batran , uite-o aici ca sa nu o uiti :

daca vrei sa dovedesti ca nu esti un mincinos ordinar , arata legalizarea traducerii in limba engleza

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Noi 2013, 08:48

Cristi Y scrie:
Cristi Y scrie:nu eschiva intrebarea vagabond batran , uite-o aici ca sa nu o uiti :

daca vrei sa dovedesti ca nu esti un mincinos ordinar , arata legalizarea traducerii in limba engleza
Ți-am sugerat să-l întrebi pe Matteoli. Documentele originale le-am trimis prin poștă!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Noi 2013, 09:15

Aceeasi Alba-Neagra de mahala cu care ne-ai obisnuit deja. Mai schimba naibi schema sau jetoanele daca tot incerci sa ne faci, ca ne-am prins deja toti de fenta. Fane, esti depasit, atat moral cat si fizic. :-)
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 06 Noi 2013, 09:18

apsalba scrie:Ți-am sugerat să-l întrebi pe Matteoli. Documentele originale le-am trimis prin poștă!

esti un micinos de ultima speta , patetic si meschin , trebuie sa ma spal pe maini dupa ce tastez postari care-ti sunt adresate

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 06 Noi 2013, 09:31

mitomanul scrie:Statut AGVPSR
Art. 4
...................................
h)organizează şi dezvoltă activităţi competiţionale de pescuit sportiv, de tir vânătoresc şi de chinologie vânătorească;
Ba , jegule ordinar , de ce minti lumea ?

In statut scrie ca :

Art, 3 A.G.V.P.S este afiliata la Consiliul International al Vanatorii sio al Protectiei Vanatului (C.I.C) , la Confederatia Internationala de Pescuit Sportiv ( C.I.P.S) si la Federatia Asociatiilor de Vanatoare si Conservare a Faunei Salbatice (F.AC.E)

ART.4 A.G.V.P.S are urmatoarele atributii

f) organizeaza reuniuni , conferinte , simpozioane, expozitii , competitii sportive in profil si alte manifestari cinegetice si de pescuit sportiv si participa la astfel de activitati in tara si in stainatate
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Noi 2013, 09:36

Cristi Y scrie:
apsalba scrie:Ți-am sugerat să-l întrebi pe Matteoli. Documentele originale le-am trimis prin poștă!

esti un micinos de ultima speta , patetic si meschin , trebuie sa ma spal pe maini dupa ce tastez postari care-ti sunt adresate
Dacă vrei, îți redirecționez mail-ul. Am mai făcut-o!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Noi 2013, 09:44

Un mincinos adevarat nu se da prins niciodata, el intotdeauna are o minciuna pregatita in caz ca este in corzi. Hai musiu ca te credem pe cuvant...zau, nu te mai obosi, ca ne-am saturat sa ne-nvarti ca pe flasneta. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 06 Noi 2013, 10:26

Imagine
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 06 Noi 2013, 10:44

Cred ca ne depărtăm de adevărata problema: FRPS a fost făcută plecându-se de la fals (minimum 10 cluburi sportive care să aibă minimum 200 de membri practicanţi), este o federație fantoma care nu reușește sa adune concurenți nici măcar de un podium (deși concursul a fost moka si s-a promis decontarea cheltuielilor ... :lol: ) dar care are pretenția sa elimine din fenomenul competițional organizații care se ocupa de acest lucru din timpuri când actualul președinte era, încă, "doar un protector al naturii"
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Noi 2013, 11:15

Eu ți-am spus că ai probleme de înțelegere, dar cred că poți fi recuperat.
Măi nene, la momentul când s-a constituit federatia erau peste 70 de cluburi sportive cu secții de pescuit sportiv. Dar, tu nu ai de unde să știi că evidența cluburilor sportive o tine MTS, nu federația. federația tine evidența membrilor afiliați, nu a tuturor cluburilor cu secții de pescuit.
Să-ți răspund băbește:
Regulamentul de aplicare a Legii nr. 69/2000 prevede:
ART. 28
Condiţiile necesare pentru înfiinţarea unei federaţii sportive naţionale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfăşoară în minimum 5 judeţe;
b) la data constituirii să existe minimum 10 cluburi sportive care să aibă minimum 200
de membri practicanţi;

Ai reținut? OK

Mai departe:
Legea 69/2000
Art. 23
Toate structurile sportive, indiferent de scopul lor specific si de forma juridica, se inscriu in Registrul sportiv. Procedurile de inregistrare si de atribuire a Certificatului de identitate sportiva si a numarului de identificare se stabilesc prin regulamentul de aplicare a prezentei legi.

Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.

Te-ai prins?

Și acum să vedem cum se constituie federația:
Art. 35
(1) Federatiile sportive nationale sunt structuri sportive de interes national, constituite prin asocierea cluburilor sportive si asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport.
(2) Potrivit prezentei legi federatiile sportive nationale sunt persoane juridice de drept privat, de utilitate publica, autonome, neguvernamentale, apolitice si fara scop lucrativ.
(3) Dobandirea personalitatii juridice se face in conditiile legii.

Ia să vedem dacă te prinzi. Legea 69/2000 nu specifică alte condiții de constituire ale federațiilor sportive. Dar ma are o prevedere:
Art. 95
Dispozitiile prezentei legi se completeaza cu prevederile Ordonantei Guvernului nr.26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, cu modificarile si completarile ulterioare, ale Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si ale Decretului nr.31/1954 privind persoanele fizice si persoanele juridice.
Te-ai prins care este actul normativ pentru dobândirea presonalității juridice? OG 26/2000.
Ia să vedem ce prevede OG 26/2000 cu privire la federații:
Art. 35
(1) Două sau mai multe asociaţii sau fundaţii se pot constitui în federaţie.
(2) Federaţiile dobândesc personalitate juridică proprie şi funcţionează în condiţiile prevăzute de prezenta ordonanţa pentru asociaţiile fără scop patrimonial, condiţii care li se aplică în mod corespunzător, cu excepţiile stabilite în prezentul capitol.
(3) Cererea de înscriere se soluţionează de tribunalul în circumscripţia căruia federaţia urmează să îşi aibă sediul.
Ai auzit?
Deci federația se poate constitui și din 2 cluburi, nu din 10. Legea spune că trebuie să existe, nu să fie membre fondatoare ale federației. Dacă mintea nu-ți joacă feste, atunci când ai înregistrat CPR, ai dus și lista cu membrii sau cu sportivii legitimați.
Verificarea actelor de constituire o face MTS, după care se emite Avizul de conformitate pentru dobândirea personalității juridice. Las-o mai moale cu falsurile că nu ține. Știu că toate actele federației au fost verificate ulterior și la virgule, dar tot nu au găsit nimic care să fie reproșat constituirii. Și înființarea s-a făcut prin hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă.

Scrie răspuns