Fac bine, multumesc.WBF scrie:Sers Fane, ce mai faci?
Inteleg ca dupa 5 luni in care eu nu am servit forum& shit, pentru ca, pescuit, ai reusit performanta sa faci niste rahaturi bici.
Bravo.
Un"concurs" federal la rosioara si platica (specii de mare angajament), ai infrant inca una cu 2 concurenti pe 3 locuri, pacaliciul cu Vladeanu nu te-a ajutat la mai nimic, craparii inca-ti dau mouie si te alinta "pigulici" si astia de la rapitori inca sunt refractari la personlitatea ta de zmeu de internet
Nasol
Cred ca o sa ai un succes maxim la FIPSED. Sau nu
Eu zic sa te bucuri cat mai poti.
Nu, nu o sa ajungi la resursele alea de care-mi povesteai live.
Decat in vise umede.
O sa primesti un multumesc si o sa ramai fara jucarii in max 4-5 luni.
Nu incerca sa ma pulesti cumva gratuit, pentru binele tau.
Din 4-5 luni pot face 2-3.
Zmeule, mi-am pierdut timp sa te vad pe viu si esti asa o prada usoara, ca astia de combat cu tine online habar nu au.

E parerea ta ca am facut biciul respectiv, intrucat tu doar pescuiesti, nu te ocupi cuorganizarea unei structuri sportive si e scuzabil ca nu stii ce inseamna.
Apropo, de chestia cu rosioarele, nu stiu daca stii, dar un CM in Polonia s-a castigat cu obleti, iar la CM de crap din Portugalia au punctat pe toate sectoarele doar trei echipe. Ar fi inutil sa-ti spun ca CIPS recomanda pentru competitii oficiale de regula apele naturale, nu amenajarile piscicole.
Poti fi sigur ca la CIPS federaatia va avea succes, atata timp cat insusi primul ministru scrie negru pe alb intr-un act oficial ca AGVPSR nu este strutura sportiva si FRPS este forul de reprezentare al pescuitului sportiv.
Sa stii ca ma bucur de ce am realizat. Pentru ca este foarte bine facut, iar agitatia care i-a cuprins pe unii si care sfideaza ridicolul o confirma.
PS Daca tot crezi ca sunt o prada usoara, de ce nu am fost doborat pana acum? Desi s-a incercat la greu!
PPS Ma doare in cot de ce vroiesc craparii. Ei sunt la al n-ulea nou inceput. Niste copii nematurizati, la fel ca cei care ma balacaresc pe acest forum. Sa stii ca sunt mai greu de inghitit decat crezi!
Salutare!