Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Adelin » 25 Oct 2013, 10:37

apsalba scrie:Cluburile sportive de pescuit sportiv, recunoscute ca structuri sportive și înregistrate ca atare în Registru sportiv din subordinea Ministerului Tineretului și Sportului și care doresc să participe la Competițiile oficiale naționale și internaționale organizate de Federația Română de Pescuit Sportiv, pot solicita afilierea la federație până la data de 1 Decembrie 2013.

Pe lângă documentele de afiliere prevăzute de Statutul federației și de Regulamentul de practicare a pescuitului sportiv din România, cluburile solicitante vor depune și următoarele documente:

- listele sportivilor legitimați pe probe sportive;

- contractele sportive ale sportivilor legitimați

- 2 poze format 3/4 ale acestora;

- copii după actele de identitate ale sportivilor.

Solicitarea pentru afiliere, după data de 1 Decembrie 2013, duce la imposibilitatea cuprinderii loturilor de sportivi în programul competițional oficial 2014.

Pescarii sportivi care doresc să participe la competițiile oficiale organizate de Federația Română de Pescuit Sportiv, se pot legitima la oricare Club sportiv afiliat federației.

Președinte FRPS – Ștefan Popescu
...iar daca nu va supuneti pana la data mai sus mentionata, domn' presedinte o sa va.....o sa va....
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
....pupe-n in fund pe toti, fara exceptie! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol1:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Oct 2013, 11:07

StefanDinu scrie:
apsalba scrie:Am onorat insa aceste evnimente oficiale organizate de federatie cu prezenta mea
Hai mă! Serios? Câtă onoare pe oamenii aia! Or fi luat o piatra in gura ? Oricum bine ca te-au văzut ... si i-ai onorat. O sa vina un timp când or sa te caute ei pe tine ...
Vezi că pe www.agvps.ro/comisii te-au botezat Gheorghe Dinu, așa cum și ești de fapt!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 25 Oct 2013, 11:16

apsalba scrie:Vezi că pe http://www.agvps.ro/comisii te-au botezat Gheorghe Dinu, așa cum și ești de fapt!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mare Bula ești ... chiar este unul Gheorghe Dinu!
Lumea spune ca s-a **** pe el si el zice ca porti plarie in casa!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Oct 2013, 11:33

http://agvps.ro/despre/organe-de-conducere/
Gheorghe Dinu - subcomisia de spinning! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 25 Oct 2013, 12:51

Este plina infama cooperativa de nevertebrate fara pic de creier pentru care toate ineptiile mitomanulu sunt litera de lege , numai astfel de specimene puteau ajunge acolo :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 25 Oct 2013, 16:53

uitasem de cateva chestii/
apsalba scrie:Sunt dispus sa accept situatia in care Romania sa nu aiba cativa ani rezultate notabile in competitiile internationale, dar va rog sa ma credeti ca sunt in stare, ca, in cativa ani, sa construiesc o noua generatie de pescari sportivi.
Dar cine te crezi tu de poti lua decizii de genul asta? Sau cine te-a rugat?
In ceea ce priveste constructia unei generatii sa stii ca nu e ca federatia. Nu merge cu facaturi din pix si liste fictive de sportivi. La primul CM dau aia de toti peretii cu campionii tai fabricati. Ai nevoie de competitii interne puternice. Nu de simulacre cu 2 sportivi si 3 medalii de dat,
La fel si pistele de concurs pe care le tot construiesti.
apsalba scrie:Precum ati vazut, ce-mi propun si realizez. Cu toate piedicile care mi se pun.
Nu m-as lauda cu asta ... du-te la un psihiatru sa iti explice diferenta intre manie si tenacitate.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Oct 2013, 17:10

StefanDinu scrie:uitasem de cateva chestii/
apsalba scrie:Sunt dispus sa accept situatia in care Romania sa nu aiba cativa ani rezultate notabile in competitiile internationale, dar va rog sa ma credeti ca sunt in stare, ca, in cativa ani, sa construiesc o noua generatie de pescari sportivi.
Dar cine te crezi tu de poti lua decizii de genul asta? Sau cine te-a rugat?
In ceea ce priveste constructia unei generatii sa stii ca nu e ca federatia. Nu merge cu facaturi din pix si liste fictive de sportivi. La primul CM dau aia de toti peretii cu campionii tai fabricati. Ai nevoie de competitii interne puternice. Nu de simulacre cu 2 sportivi si 3 medalii de dat,
La fel si pistele de concurs pe care le tot construiesti.
apsalba scrie:Precum ati vazut, ce-mi propun si realizez. Cu toate piedicile care mi se pun.
Nu m-as lauda cu asta ... du-te la un psihiatru sa iti explice diferenta intre manie si tenacitate.
1. Nu ma cred nimeni altcineva decat ceea ce sunt. Stii ce functie am. Si nu trebuie sa ma roage nimeni sa fac ceea ce statutul imi permite. Cu atat mai putin tu.
2. Niciun pescar sportiv din Romania nu s-a nascut campion. Campionii se formeaza greu, prin munca, sacrificii si talent. Si nu s-au terminat cei care vor sa faca performanta in pescuitul sportiv odata cu ingroparea LRS sau AGVPSR. Dimpotriva. Si asa randurile LRS s-au rarit in asa hal incat trebuie eforturi uriase pentru a strange o mana de oameni ca sa faci o amarata de etapa. Lasand la o parte luptele intestine dintre indivizi dornici de sefie. Dar tu esti prea mandru ca sa recunosti un esec pe care eu vi l-am anuntat demult. Ia zi, cand faceti AG? Inainte sau dupa Congresul CIPS? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Oct 2013, 17:15

Ia citeste ce scrie pe forumul pe care il cenzurezi:
http://lrs.ro/forum/viewtopic.php?f=29& ... 579916406a

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 25 Oct 2013, 19:20

apsalba scrie:[...]
Ia zi, cand faceti AG? Inainte sau dupa Congresul CIPS?
Dar tu pigulici cand ai sa accepti ca esti un mare mare ratat? inainte sau dupa congresul CIPS?

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 25 Oct 2013, 20:21

Nu ai nici o șansă sa te faci bine ... de fapt ți-ai face un bine dacă te-ai interna! Definitiv!
LRS un eșec? Ai vrea sa ai și tu asa eșec! La ultima etapa (Atenție! O etapa din 5 ... nu un amarat de concurs ... sunteți ridicoli cu pretențiile voastre de a stabili un campion după numai un concurs ... dar asa este când se apuca de lucruri de astea toți vânătorii de vânt) au fost mai multi decât ai avut tu la tot concursul ... pe doua probe! Dar stai liniștit ... nu mor caii când vor câinii!
Eu sunt mândru ... dar tu nu ești Nostradamus ... iar inteligenta necesara sa faci predicții îți lipsește.
Vrei o predicție: în cel mai bun caz o sa ramai cu federația ta de apartament. Nefinanțată și nebăgată în seama. Apoi oamenii care se uita la tine ca la gardianul FRPS o sa te întrebe ce și cum. Tu o sa spui ca o faci ca ai niște proiecte și niște planuri. Ei o sa te facă bocceluță și o sa te trimită la tine la tara. Apoi o sa te dea în judecata sa te întrebe unde sunt banii. Tu o sa dai in judecata pe toata lumea ca nu te-a lasat sa aduci pescuitul sportiv unde ai vrut tu: in pom!

Scrie răspuns