Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
E mare agresivitatea apei in zona si manca betonul...Poate fundatiile proaspat turnate or tine mai mult. Io apreciez spiritul gospodaresc al prezidentului, dar daca toarna fundatiile in alta locatie, ca e batran si nu mai tine minte exact unde era sapatura.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Mitomanul sef... de la infama cooperativa sustinea sus si tare ca, pescuitul este gratuit si pescarii nu trebuie sa aiba grija banilor ... Acum foamea de bani care il chinuie de ceva timp l-a determinat sa puna in vanzare abonamente de pescuit la 100 lei/an

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Dupa 100 de pagini inca nu am vazut un concurs organizat de musiu...hai ca s-a mai racorit afara, sa vedem organizare si totul pe gratis, fara lovele, ca asa e promisiunea lu' musiu.
WSB CLUB
WSB CLUB
Ar fi in stare sa sustina ca nu el a promis, ci fostul vicepresedinte.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
O să ai ocazia să vezi de acum încolo! Numai că tu nu o să ai loc prin ele.Adelin scrie:Dupa 100 de pagini inca nu am vazut un concurs organizat de musiu...hai ca s-a mai racorit afara, sa vedem organizare si totul pe gratis, fara lovele, ca asa e promisiunea lu' musiu.

- semlecangheorghe
- veteran
Tot in ''viitor'' ai ramas??
Si tot eviti sa-mi spui despre fundatii??Ce sa intimplat de alea de acum 2 ani??
Si tot eviti sa-mi spui despre fundatii??Ce sa intimplat de alea de acum 2 ani??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Sunt bine mersi.
- semlecangheorghe
- veteran
Adica au ramas tot in stadiul de acum 2 ani??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Poate nu m-ai intrebat daca o sa si vreau sa particip la tiganiile matale...dar de fapt cum naiba sa particip la ceva ce nu se va intampla?!...deci mosiu, ai dreptate intr-un fel, cum naiba sa participi la ceva ce se intampla permanent in viitor?!!!apsalba scrie:O să ai ocazia să vezi de acum încolo! Numai că tu nu o să ai loc prin ele.Adelin scrie:Dupa 100 de pagini inca nu am vazut un concurs organizat de musiu...hai ca s-a mai racorit afara, sa vedem organizare si totul pe gratis, fara lovele, ca asa e promisiunea lu' musiu.![]()
![]()
![]()
![]()

WSB CLUB
WSB CLUB
...inseamna ca faci suprafundare....s-a lasat terenul intre timp?!apsalba scrie:Sunt bine mersi.

WSB CLUB
WSB CLUB