Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Eu zic sa o cumparam ! Poate asa trece si Popescu "pe incasari" si isi mai onoreaza din promisiuni...

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Îmi cer scuze că nu pot să v-o mai trag așa de des. Am început construcțiile la Orăștie și intru mai rar pe net. Mihuța, nu vii și tu la o patriotică? Pescarii din zonă au dat și ei o mână de ajutor. Se descarcă saci de ciment, urmează montarea stâlpilor de curent, turmarea fundațiilor la căsuțe, etc.
Dar astea nu fac parte (pentru tine) din activitățile de pescuit sportiv. Sunt destinate copiilor care vor să învețe să pescuiască. Tu ești deja un campion, dobitocule!
PS Dacă tot vrei să cumperi ceva, vezi că pun în vânzare abonamente de pescuit sportiv pe balta de la Orăștie pentru anul viitor. Ieftine. 100 lei/an!

Dar astea nu fac parte (pentru tine) din activitățile de pescuit sportiv. Sunt destinate copiilor care vor să învețe să pescuiască. Tu ești deja un campion, dobitocule!
PS Dacă tot vrei să cumperi ceva, vezi că pun în vânzare abonamente de pescuit sportiv pe balta de la Orăștie pentru anul viitor. Ieftine. 100 lei/an!

Iar ai avut vise umede...
Dobitocule ??!!! Vai, tu nu mi-ai vorbit niciodata atat de urat, musiu Popesco !
Ce s-a intamplat ??? Te-ai schimbat !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Nu mihuță, nu m-am schimbat, dar toate au o limită. Și cu dobitocii (mai ales ăia cu pretenții) trebuie să te comporți ca atare!razvan m. scrie:Dobitocule ??!!! Vai, tu nu mi-ai vorbit niciodata atat de urat, musiu Popesco !
pigulici, tu ai treaba la balastiere si noi te retinem... hai, praf de mers.
bine mai fanele , lasa ca-i bine si asa mai rar , dar sa ne-o tragi usor cu buzele fara sa pui dintii ca zgarii si fara manute , asa cu talent cum iti place tieapsalba scrie:Îmi cer scuze că nu pot să v-o mai trag așa de des

Imi cer scuze, nu am fost disponibil o buna bucata de vreme.
Am deja semnata delegatie pentru Alba Iulia. Vad ca FFFF se face ca lucreaza si nu mai are timp sa ne minta.
O sa verific la fata locului ce si cum! Stati pe aproape!

Am deja semnata delegatie pentru Alba Iulia. Vad ca FFFF se face ca lucreaza si nu mai are timp sa ne minta.
O sa verific la fata locului ce si cum! Stati pe aproape!

- semlecangheorghe
- veteran
apsalba scrie:Îmi cer scuze că nu pot să v-o mai trag așa de des. Am început construcțiile la Orăștie și intru mai rar pe net. Mihuța, nu vii și tu la o patriotică? Pescarii din zonă au dat și ei o mână de ajutor. Se descarcă saci de ciment, urmează montarea stâlpilor de curent, turmarea fundațiilor la căsuțe, etc.
PS Dacă tot vrei să cumperi ceva, vezi că pun în vânzare abonamente de pescuit sportiv pe balta de la Orăștie pentru anul viitor. Ieftine. 100 lei/an!![]()
![]()
![]()
![]()
Sa-mi f.....trag,una...
Iar turnati fundatii??
Pai alea de acum doi ani??Ce sa ales de ele..??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.