Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS
Din curiozitateam intrat pe siteul federatiei
Omul nu e nebun, e nebun de dus la Socola
Abereaza grav rau . Si mai grav e ca pe la ministere sunt unii care il cred.
Are niste vise... phoa .
Omul nu e nebun, e nebun de dus la Socola
Abereaza grav rau . Si mai grav e ca pe la ministere sunt unii care il cred.
Are niste vise... phoa .
pescar particular
-
- veteran
Pescarii care refuza sa fie "umpluti de bani" de catre infama cooperativa ,atunci cand acesta v-a trece pe "incasari" , vor fi declarati pe loc "persona non grata"Adelin scrie:Va inselati voi in privinta mosneagului, el nu vrea bani pt el, vrea sa ii imparta, ba chiar sa ii dea toti lor ce il slugaresc si mai vrea sa fie bine, ca sa nu fie rau...toate pt viitorul pescuitului de competitie romanesc.

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Adevaratul scop al infamei cooperativa a fost recunoscut acum , e drept ca mai voalat , de catre "antrenorul federal" pe Crapmania

sireferindu-ma strict la competitia de crap, este greu de crezut ca daca federatia ar incasa banii pe permisele de pescuit i-ar fura popescu pe toti.
dar si daca s-ar intampla asa, nu ar fi mai rau ca acum.
Gura celui care n-a refuzat sa fie "umplut de bani" de catre infama cooperativa ... adevar graieste !o singura observatie.
din punctul meu de vedere (subiectiv, desigur) prefer ca banii pe permise se se duca la o federatie sportiva de pescuit si nu in alta parte.
deoarece, sub o forma sau alta, federatia - prin statut - trebuie sa sustina activitatea sportiva.
in acest moment banii pe permise nu stiu unde se duc, dar la competitia de crap (d'aia ziceam ca sunt subiectiv) nu ajunge nimic.

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
acelasi "antrenor federal" , manat de un constiincios devotament fata de mana din care spera sa ciuguleasca face urmatoarea afirmatie , tot pe crapmania :
am sa trimit o scrisoare congresului cips semnata de un pescar de 5 ori nr.1 in Romania (ca sa nu zic campion national) si participant la 7 campionate mondiale.
in care am sa explic grija pe care agvps o poarta competitiei crapiste din tara asta.
am sa pun in plic si copii dupa extrasele de cont din care rezulta ca au existat ani in care taxa pt CM a fost platita direct de APCR, ba chiar intr-un an am platit si cotizatia anuala cips pentru ca altfel nu intram in concurs. nu are rost sa-ti mai spun ca banii nu s-au mai recuperat niciodata.
la 4 dintre acele campionate mondiale am participat si eu dar nu i-mi aduc aminte ca " revolutionarul " av sa-si fi exteriorizat aceste nemultumiri fata de agvps
de ce nu a trimis aceasta scrisoare in 7 ani ????????????????????
mirosul banilor facea un zambet multumitor pe fata lui

am sa trimit o scrisoare congresului cips semnata de un pescar de 5 ori nr.1 in Romania (ca sa nu zic campion national) si participant la 7 campionate mondiale.
in care am sa explic grija pe care agvps o poarta competitiei crapiste din tara asta.
am sa pun in plic si copii dupa extrasele de cont din care rezulta ca au existat ani in care taxa pt CM a fost platita direct de APCR, ba chiar intr-un an am platit si cotizatia anuala cips pentru ca altfel nu intram in concurs. nu are rost sa-ti mai spun ca banii nu s-au mai recuperat niciodata.
la 4 dintre acele campionate mondiale am participat si eu dar nu i-mi aduc aminte ca " revolutionarul " av sa-si fi exteriorizat aceste nemultumiri fata de agvps

de ce nu a trimis aceasta scrisoare in 7 ani ????????????????????

mirosul banilor facea un zambet multumitor pe fata lui

prostitutia, in toate formele ei, ramane o meserie foarte banoasa... 

Obsesia popesciana e veche, de pe vremea cand declara fara perdea ca nu il intereseaza pescuitul sportiv. De exploatarea durabila a resursei acvatice il fu.tea pe el grija pe vremea FNPSR. Si ca sa aibe grija de resursa, fraierii pescari ar fi trebuit sa cotizeze la el...Mister Fisherman scrie:Adevaratul scop al infamei cooperativa a fost recunoscut acum , e drept ca mai voalat , de catre "antrenorul federal" pe Crapmania ....
Daca a vazut ca pe partea aia nu merge sa puna gheara pe taxa platita de pescarul amarat ca sa dea si el cu bata in balta, a trecut pe pescuitul de competitie. Insa obsesiile vechi se vindeca greu, de aceea inca viseaza ca pescarul din Romania sa nu mai plateasca impozit la stat, ci la el, la privat.
Cu asta a spalat creierul multora pe care i-am crezut cu scaun la cap. "Bai fraierilor, de ce sa bagati mana in jeb ca sa pescuiti in competitii, cand asta se poate face pe banii "recreativilor" ?! Unii s-au dezmeticit de la o vreme, altii inca mai pun botul...
Tot asa vede Popescu si cluburile sportive federale: multi membrii "recreativi", care cotizeaza pentru ca o mana de alesi sa se joace de-a competitia pe banii lor. Astea sunt cluburile puternice visate de Popescu !
Cred ca cei 3 ani care au trecut de la infiintarea Federatiei de Carton o demonstreaza cu prisosinta. Fara vanzare de permise, Federatia nu are dupa ce bea apa, d-apai sa mai si organizeze 6 campionate nationale....
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
De la Mihai Viteazu in coace nu putem spune ca neam ca am dus lipsa de tradatori...in toate domeniile tradarea si marsavia e in tara ei.
Dar unde o fi Rambo? O fi plecat in vacanta pe banii cu care trebuia sa achite taxa pt concursul craparilor?!
Alo, domnu' de la trestie, sunteti bine?!
Dar unde o fi Rambo? O fi plecat in vacanta pe banii cu care trebuia sa achite taxa pt concursul craparilor?!
Alo, domnu' de la trestie, sunteti bine?!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Va mai amintiti de megaescrocheria Caritas ??? Ce pei care i-a prins Revolutia cu buletin de identitate sigur isi amintesc.
"Caritas, prima escrocherie dintr-un lung sir de escrocherii
Caritas ramane un episod de referinta in istoria post-revolutionara a Romaniei. El a deschis seria escrocheriilor financiare de la noi din tara, desfasurate fie tot sub forma unor jocuri de intrajutorare (Gerald, Philadelphia, Mondoprosper, Tamina, Fulger etc.), fie in forme mai spalate, ca fonduri de investitii, dar croite pe acelasi calapod (SAFI, FNI). Despre acestea vom vorbi intr-o analiza viitoare.
Dimensiunile fenomenului Caritas nu se cunosc nici acum foarte bine. Unii vorbesc de 400.000 de oameni care au jucat, altii de cateva milioane, iar bancherul Dan Pascariu estima atunci ca 35%-50% din familiile din Romania au participat la acest joc. Referitor la suma rulata, nici asta nu se cunoaste cu precizie, deoarece dupa prabusire s-a descoperit ca nu exista niciun fel de situatie financiar-contabila a firmei, intreaga evidenta tinandu-se pe niste calculatoare si pe mai multe dischete. Se vehiculeaza suma de 1 miliard de dolari.
Oricum, putem spune cu certitudine ca atunci, in 1992-1993, o suma imensa a fost colectata de la populatie si redistribuita atat catre deponenti norocosi care au avut inspiratia sa se opreasca la timp, cat si catre personaje influente ale vremii, care au beneficiat de plati peste rand.
Pe intreaga perioada cat jocul a functionat, Ioan Stoica a declarat de multe ori ca acesta are un secret. Nimeni nu a aflat vreodata in ce consta acest secret, dar acum, dupa aproape 20 de ani, este evident ca aceasta escrocherie s-a bazat pe doua lucruri: lacomia oamenilor si sprijinul consistent al mass-media si al autoritatilor. "
http://www.manager.ro/articole/analize/ ... -9457.html
Cam asa e si cu secretul lui "Popescu", singurul care detine cheia functionarii Federatiei de Pescuit Sportiv, de pe urma careia toti vor avea de castigat.
Veniti, inscrieti-va, depuneti banii si ii veti capata de 8 ori inapoi !!!
De ce n-ar merge ??? Oamenii sunt in continuare lacomi si dornici de castig nemuncit, autoritatile (infrante in procese simulate) sprijina in sfarsit sandramaua, presa se invarte si ea prin preajma, dind din coada la mirosul de carnuri fripte de pe tejghea...
De ce n-ar mai merge inca o data si cu FRPS, daca au mers atat de bine Caritasul, Gerald, Philadelphia, Mondoprosper, Tamina, Fulger, Delphin, SAFI, FNI ?!!!!
"Caritas, prima escrocherie dintr-un lung sir de escrocherii
Caritas ramane un episod de referinta in istoria post-revolutionara a Romaniei. El a deschis seria escrocheriilor financiare de la noi din tara, desfasurate fie tot sub forma unor jocuri de intrajutorare (Gerald, Philadelphia, Mondoprosper, Tamina, Fulger etc.), fie in forme mai spalate, ca fonduri de investitii, dar croite pe acelasi calapod (SAFI, FNI). Despre acestea vom vorbi intr-o analiza viitoare.
Dimensiunile fenomenului Caritas nu se cunosc nici acum foarte bine. Unii vorbesc de 400.000 de oameni care au jucat, altii de cateva milioane, iar bancherul Dan Pascariu estima atunci ca 35%-50% din familiile din Romania au participat la acest joc. Referitor la suma rulata, nici asta nu se cunoaste cu precizie, deoarece dupa prabusire s-a descoperit ca nu exista niciun fel de situatie financiar-contabila a firmei, intreaga evidenta tinandu-se pe niste calculatoare si pe mai multe dischete. Se vehiculeaza suma de 1 miliard de dolari.
Oricum, putem spune cu certitudine ca atunci, in 1992-1993, o suma imensa a fost colectata de la populatie si redistribuita atat catre deponenti norocosi care au avut inspiratia sa se opreasca la timp, cat si catre personaje influente ale vremii, care au beneficiat de plati peste rand.
Pe intreaga perioada cat jocul a functionat, Ioan Stoica a declarat de multe ori ca acesta are un secret. Nimeni nu a aflat vreodata in ce consta acest secret, dar acum, dupa aproape 20 de ani, este evident ca aceasta escrocherie s-a bazat pe doua lucruri: lacomia oamenilor si sprijinul consistent al mass-media si al autoritatilor. "
http://www.manager.ro/articole/analize/ ... -9457.html
Cam asa e si cu secretul lui "Popescu", singurul care detine cheia functionarii Federatiei de Pescuit Sportiv, de pe urma careia toti vor avea de castigat.
Veniti, inscrieti-va, depuneti banii si ii veti capata de 8 ori inapoi !!!
De ce n-ar merge ??? Oamenii sunt in continuare lacomi si dornici de castig nemuncit, autoritatile (infrante in procese simulate) sprijina in sfarsit sandramaua, presa se invarte si ea prin preajma, dind din coada la mirosul de carnuri fripte de pe tejghea...
De ce n-ar mai merge inca o data si cu FRPS, daca au mers atat de bine Caritasul, Gerald, Philadelphia, Mondoprosper, Tamina, Fulger, Delphin, SAFI, FNI ?!!!!
Sud-Est, Romania undeva in Balcani