Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Cristi Y
senior
senior

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Cristi Y » 23 Aug 2013, 14:13

apsalba scrie:Cât despre bani, să ai parte de atâția cât am câștigat eu din pescuitul sportiv
pai nu ai castigat ca ai reusit sa prostesti decat cativa papagali , nevertebrate ca si tine

nu ai o para chioara in buzunar limax nespalat si mitoman ce esti

p.s. PROGRAMUL COMPETITIONAL MULT LATRAT DE FEDERATIA LIMBRICULUI DE ALBA :

12 septembrie - campionatul national de pescuit la crap

25 septembrie - participarea lotului Romaniei ( frps ) la campionatul mondial CIPS din Portugalia

25 septembrie - deplasare lot suporteri la campionatul mondial din Portugalia ( pe banii federatiei )

hai sa te vedem vierme nespalat , urla la luna si aduna-ti ostile de sportivi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 23 Aug 2013, 18:15

Ba "nespalatule", de la APSAlba ai furat pana si logistica, ai "casat" tot si executorul nu a mai gasit nimic.
Iar vrei sa repet, proiecte ,intabulari, consultanta, bani de la Cugir pe permise, banii de la italieni pe balast, ai marit cotizatia de la 30 lei la 50 lei, UNILATERAL, ca nu va mai ajungeau banii, tie, lui Lungu, la contabil(numai prostii te-a invatat si ala) si inca vreo doi(unu a murit saracu, dator). Vezi ca sunt in judetul tau si in timpul liber mai culeg date de la "prietenii tai". :|

O sa ma intalnesc si cu parlamentarii(cei doi) care au fost fondatori la as. faliment, dar si cu primaru de la Vint, ca doar astia te-au prins cu banii pe balast de la balta din Aiud.
De acolo ti s-a tras pieirea si te-au dovedit mincinos. Nu mai vorbesc de "fostii" tai colegi liberali, care mereu imi spun ca esti un..."lucru slab facut la norma" :| :| :| .

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 23 Aug 2013, 19:14

Mitomanule cu foamea-n glanda , poti sa-si bagi cis-ul ala direct in anus ...cu tot cu cooperativa :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 24 Aug 2013, 07:51

popoescu inmaneaza banii suporterilor pentru deplasarea la campionatul mondial din Portugalia...

Imagine

si pentru cei care cred ca popoescu nu are banii pentru participarea lotului Romaniei (frps cartonat) la campionatul mondial din Portugalia, Poftiti de luati luminaaaaaa... :lol: :lol: :lol:

Imagine

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Aug 2013, 09:38

http://frpsc.ro/frps-a-fost-recunoscuta ... -sportiva/
Peste puțin timp, va fi postată și autorizația de participare la CM din Irlanda!

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 25 Aug 2013, 09:50

apsalba scrie:Peste puțin timp, va fi postată și autorizația de participare la CM din Irlanda!
dar cips-ul te-a autorizat sa participi in competitia lor bai mitomane ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Aug 2013, 12:21

Măi trogloditule, CIPS nu autorizează pe nimeni. LA CIPS o națiune își desemnează (autorizează) un reprezentant. Ai priceput? Și reprezentanții națiunilor înscriu echipele reprezentative. Ai priceput, creier mic?

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 25 Aug 2013, 13:22

Cu parere de rau va anunt ca AG federala nu s-a tinut sambata 24 Aug 2013.
Am trect pe acolo, goga 7 si la poarta era un Ford de B... si in curtea federala ca de obicei mult gainat :| in casa nu am fost :|
In rest nimic deosebit.
Am vizitat CETATEA, multe pavaje, betoane, aer cald irespirabil. Cineva zicea ca nu sunt pavaje ci sunt "havele", asta e!!!!

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 25 Aug 2013, 13:24

Ah, era sa uit!!!! Am primit autorizatie sa particip si EU la CM din Irlanda!!!! :|

Cristi Y
senior
senior

Mesaj de Cristi Y » 25 Aug 2013, 13:50

apsalba scrie:Măi trogloditule, CIPS nu autorizează pe nimeni. LA CIPS o națiune își desemnează (autorizează) un reprezentant. Ai priceput? Și reprezentanții națiunilor înscriu echipele reprezentative. Ai priceput, creier mic?

ai ramas fara argumente mai ..., presedintele pu..ii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce ai organizat tu impreuna cu federatia ta pana acum bai limbric onanist ???

du-te si te spala ca pute si cand scrii jegosule !!!

Scrie răspuns