concurs pescuit salau - lacul Fantanele Dolj 14 noiembrie
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
gabi udila
- senior

Parerea mea in calitate de concurent
Bune:
Organizare excelenta si super premii pentru toti participantii. Distractie si atmosfera placuta. Nota 10. Mancarea excelenta si hotelul de pe malul lacului superb.
Rele.
S-au prins 2 pesti, unul de 3,5 kg si unul ~2 kg. Bineinteles pe structuri.
Dand dovada de fler in localizarea salaului pe respectivele structuri
Andrei Popa reuseste sa ocupe locul doi cu cel de 2 kg.
Acum serios, se putea usor scapa de salaul din balta daca doi prinsi nu erau eliberati.
Cheers
Bune:
Organizare excelenta si super premii pentru toti participantii. Distractie si atmosfera placuta. Nota 10. Mancarea excelenta si hotelul de pe malul lacului superb.
Rele.
S-au prins 2 pesti, unul de 3,5 kg si unul ~2 kg. Bineinteles pe structuri.
Dand dovada de fler in localizarea salaului pe respectivele structuri
Acum serios, se putea usor scapa de salaul din balta daca doi prinsi nu erau eliberati.
Cheers
2 pesti? hmmm!:roll:
ce premii au fost? cati concurenti au fost pan' la coada?
ce premii au fost? cati concurenti au fost pan' la coada?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Re: concurs pescuit salau - lacul Fantanele Dolj 14 noiembri
Muica ce noroc avui ca statui acasa!andriipopa75 scrie:Este prima data (si speram ca nu si ultima) dupa 7-8 ani cand se poate pescui la salau pe acest lac, asa ca e o ocazie deosebita, mai ales ca in lac sunt foarte multi dintosi mari.
Si-alta data ... si-alta data ...
Asa cum am spus si in topicurile anterioare, balta e o oala. M-am plimbat 3 ore pe toata balta, am consumat 2 baterii: nu ca nu am gasit nici o structura, dar nu am gasit 1 prag, o schimbare de nivel mai brusca, de macar 1 feet.
In schimb lumea s-a distrat ca la balamuc cu chinezii. A fost spectacol.
Avand in vedere ca s-au prins 2 pesti, inseamna ca toata lumea a iesit pe podium, noi acordandu-le diplome cu locul III celorlalti.
In total au fost 15 concurenti din barca si un ajutor de arbitru care a pescuit la chinez de pe mal dar nu aveam cum sa-l descalificam
Premii au fost considerabile si le multumim pentru acest lucru lui Energofish, Berti, Drill, Abrevis, Telyaxu, Casa Pescarului, Elpreco si Vodafone, in ce ordine doriti dvs.
In schimb lumea s-a distrat ca la balamuc cu chinezii. A fost spectacol.
Avand in vedere ca s-au prins 2 pesti, inseamna ca toata lumea a iesit pe podium, noi acordandu-le diplome cu locul III celorlalti.
In total au fost 15 concurenti din barca si un ajutor de arbitru care a pescuit la chinez de pe mal dar nu aveam cum sa-l descalificam
Premii au fost considerabile si le multumim pentru acest lucru lui Energofish, Berti, Drill, Abrevis, Telyaxu, Casa Pescarului, Elpreco si Vodafone, in ce ordine doriti dvs.