concurs pescuit salau - lacul Fantanele Dolj 14 noiembrie

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 16 Noi 2009, 16:04

daca dl Tulitu a venit la noi sa facem un concurs, sa promoveze balta, ca e salau? Asta e. Bine ca nu s-a luat lumea dupa andriipopa.

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Re: concurs cu urs,,

Mesaj de mihaip » 16 Noi 2009, 16:18

PREDATOR scrie::shock: 2 pesti ,nu pot sa cred,,,cum sa putut organiza concurs la salau pe o asemenea balta
s-au mai organizat concursuri de genul asta gherlesc, stai linistit.

Ma si gandeam sa fi venit Stratonov. Cre' ca ce biza ne luam! :)

Leba
veteran
veteran

Re: concurs cu urs,,

Mesaj de Leba » 16 Noi 2009, 16:38

mihaip scrie: s-au mai organizat concursuri de genul asta gherlesc, stai linistit.

Ma si gandeam sa fi venit Stratonov. Cre' ca ce biza ne luam! :)
:D :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 16 Noi 2009, 17:14

Daca balta a fost conceputa pentru a fi crescatorie , era evident ca nu prea incapeau in ecuatie structurile. Tocmai asta a si fost motivul pentru care nu am vrut sa pun oamenii pe drumuri, si am vrut sa fac ceva local , mai mult la rugamintea patronului baltii si a patronului magazinului "Casa Pescarului". Le multumesc celor care au venit si nu s-au speriat de motoarele si sonarele noastre. Gratie prietenilor care la nevoie nu te lasa, toata lumea a plecat multumita, cu premii, diplome si dupa o masa bogata "ca la olteni". Era de datoria mea sa intru si sa dau explicatii , la fel cum era si de datoria acestui Forrest Gump al pescuitului craiovean care s-a bagat singur in seama si acum nu are taria de caracter necesara pentru a mai scrie ceva aici.
P.S.
O sa intru mai rar pe acest forum , deoarece nu imi pot consuma energia enervindu-ma la postarile unor agramati curajosi din tastatura ce se ascund in spatele unor nickuri fioroase si jignesc concurentii .

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 16 Noi 2009, 17:58

concursul a fost sub orice asteptari din partea mea, mai ales ca nr. al pestilor prinsi.
Poate a fost de vina apa (f. tulbure, mult namol), poate ora concursului (s-a inceput pescuitul la 9 pe un soare orbitor , cum ii place salaului) poate s-a speriat de barci, motoare, sonare sau poate nu este asa mult peste.
Oricum ideea de a pescui intr-o crescatorie de unde se recolteaza zilnic pestele (de 2 ori s-a intamplat si in timpul concursului) se pare ca nu este prea inspirata.

Imi cer scuze ca am sperat la mult mai bine si am popularizat concursul, dar in conditiile in care se prezinta balta acum, chiar daca are salau mare in ea, nu se preteaza la concursuri de spinning, cel putin nu din barca atat timp cat pestii acolo se prind de obicei langa dig.

Cu privire la premii, avand in vedere relatiile de amicitie cu cei de la Spinning Squad Craiova si faptul ca au fost strict secrete, am crezut ca o sa primesc doar diploma, dar am mai primit o cana, un pix cu agenda, o cartela de vodafone , un evantai, 2 sepci , 3 shaduri si o vesta .
:P

Ospitalitatea a fost la cota ridicata, intretinuta si de replicile amabile ale lui GOD-ila, cu bruma de energie ramasa, dar toti participantii au primit premii si mai ales au iesit pe podium.

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 16 Noi 2009, 18:19

andriipopa75 scrie:Cu privire la premii, avand in vedere relatiile de amicitie cu cei de la Spinning Squad Craiova si faptul ca au fost strict secrete, am crezut ca o sa primesc doar diploma, dar am mai primit o cana, un pix cu agenda, o cartela de vodafone , un evantai, 2 sepci , 3 shaduri si o vesta .
:P
iar spui din casa?

nu ti-ai dat seama ca atunci cand am vazut ca ai iesit pe 2, ti-am umblat la punga :D

Serios acum, sa-l intrebi pe chilafu cat costa vesta aia ca de la el am luat-o.
Evantaiul a venit de la Elpreco si ce puteam sa zicem: ne doare in plua ca a doua firma ca marime din Dolj vine sa dea cate ceva maruntis la concurs(cana, agenda, pixul si evantaiul?!? asa pentru inceput. Noi nu acceptam decat de la Java Hard in sus.
Trebuia sa-mi dai mail pe privat sa ne spui ce sa-ti cumparam.

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 16 Noi 2009, 18:23

andriipopa75 scrie:concursul a fost sub orice asteptari din partea mea, mai ales ca nr. al pestilor prinsi.
Poate a fost de vina apa (f. tulbure, mult namol), poate ora concursului (s-a inceput pescuitul la 9 pe un soare orbitor , cum ii place salaului) poate s-a speriat de barci, motoare, sonare sau poate nu este asa mult peste.
Oricum ideea de a pescui intr-o crescatorie de unde se recolteaza zilnic pestele (de 2 ori s-a intamplat si in timpul concursului) se pare ca nu este prea inspirata.
Pai n-ai spus tu cu dintosii, cu balta nepescuita, cu structurile si alea, alea.
Acu'???

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 16 Noi 2009, 18:25

ca sa vina lumea, ca le platesti tu taxa, ca le gasesti cazare.....
de unde stiai tu de structuri, cand eu ti-am spus ca am fost anul trecut si e deranj mare? Ideea, asa cum am scris intr-un post anterior a fost a patronului.

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 16 Noi 2009, 18:26

ca sa fii multumit de premii trebuia sa iesi pe locul I sau pe III.
sau sa nu vii :D .

andriipopa75
veteran
veteran

nu inteleg frustratii.

Mesaj de andriipopa75 » 16 Noi 2009, 19:40

a gresi e omeneste, a persevera in greseala e prostie

am defecte si calitati ca orice om.
o calitate ar fi ca nu inteleg invidia, dar defectul corespondent este ca nu inteleg frustratii.

Inteleg ca trebuia sa castige altcineva, dar nu credeam ca se va ajunge sa va insusiti voi o parte din premii.

Inteleg ca e o umilinta sa pescuiesti in locuri cunoscute sau dupa antrenamente neoficiale si sa nu prinzi nimic, dar daca taceai filozof ramaneai.
Nu am comentat inainte de concurs ca sa nu ii speri si pe putinii inscrisi. Se pare ca nici acum nu va reveniti, cum sa prinda peste un crapar si "Forrest Gump al pescuitului craiovean" ?

Nu inteleg cum de exista atata ura si dezbinare intre oameni care au o pasiune comuna, un hobby. Probabil tot de la defectul sus amintit.
Poate exista urme de inteligenta dar la capitolul bun simt e criza mare.
Poate ati supt de la tata cand erati mici sau ati crescut la orfelinat.Pacat.

PS.
Vand bat prost , facut de Gabie, pe blanc de SCII.
E facut dupa mana lui, nu prinde nici un peste
pret 1 leu.

Avand in vedere ca este topicul deschis de mine si concursul s-a terminat, balacarelile se pot face in alt topic, rog admin-ul sa inchida acest topic

Scrie răspuns