concurs pescuit salau - lacul Fantanele Dolj 14 noiembrie

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Re: nu inteleg frustratii.

Mesaj de mihaip » 16 Noi 2009, 20:02

andriipopa75 scrie:Inteleg ca e o umilinta sa pescuiesti in locuri cunoscute sau dupa antrenamente neoficiale si sa nu prinzi nimic, dar daca taceai filozof ramaneai. PS. Vand bat prost , facut de Gabie, pe blanc de SCII.
E facut dupa mana lui, nu prinde nici un peste
pret 1 leu.
:D :D

:P Vere, esti nebun, pe bune.

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 16 Noi 2009, 20:04

andriipopa75 scrie:Inteleg ca trebuia sa castige altcineva, dar nu credeam ca se va ajunge sa va insusiti voi o parte din premii.
mai era un Megabass de la Abrevis dar dau eu cu el acum.

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 16 Noi 2009, 20:05

andriipopa75 scrie:a gresi e omeneste, a persevera in greseala e prostie
Sa gresesti pe timpul si pe banii tai de acum incolo.

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 16 Noi 2009, 20:07

andriipopa75 scrie:PS.
Vand bat prost , facut de Gabie, pe blanc de SCII.
E facut dupa mana lui, nu prinde nici un peste
pret 1 leu.
Blankul a fost la locul I, din pacate pentru tine.

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 16 Noi 2009, 20:11

andriipopa75 scrie:Inteleg ca e o umilinta sa pescuiesti in locuri cunoscute sau dupa antrenamente neoficiale si sa nu prinzi nimic, dar daca taceai filozof ramaneai.
Am pescuit 3 zile de antrenament la Lugas si nu am prins nimic si nu a fost o umilinta. Am fost week-end-uri pe piste de concurs si dupa aia nu am prins. Si nu a fost o umilinta, prietene
Am fost noi la antrenamente pe lac, jura-te!

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 16 Noi 2009, 20:25

andriipopa75 scrie:Poate ati supt de la tata cand erati mici sau ati crescut la orfelinat.Pacat.
replica asta nu merita raspuns, imi pare rau.

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 16 Noi 2009, 20:33

mihaip scrie: "Se spune" ca balta ar tine salau (mare, mic, microscopic, nu se stie - decat ce s-a vazut prin plase si ce a mai parcat Todi). Nu stim nimic concret despre cat peste este in lac si de aceea ne-am gandit sa facem un concurs local/amical pentru a vedea bonitatea baltii.

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 16 Noi 2009, 20:47

si de pe lrs.ro:
"Asa! Iacata ce s-a intamplat: La recomandarea de pe net a lui andriipopa, am pescuit la inceputul mansei un pic langa dig, ca toti ceilalti concurenti dupa care am plecat sa caut locul unde se tin "dintosii" in perioada asta, respectiv "structurile". M-am plimbat 3 ore pe toata balta, am consumat 2 baterii: nu ca nu am gasit nici o structura, dar nu am gasit 1 prag, o schimbare de nivel mai brusca, de macar 1 feet. Am traversat de 3 ori balta sa caut vechiul curs. Nimic. Colmatata grav. Au fost 5 barci cu sonar care au bantuit pe toata balta.
In schimb lumea s-a distrat ca la balamuc cu chinezii. A fost spectacol.
Avand in vedere ca s-au prins 2 salai(3,5 kg si 2 kg), inseamna ca: 1. toata lumea a iesit pe podium, noi acordandu-le diplome cu locul III celorlalti si 2. avand in vedere ca a fost un concurs Catch&Release, mai exista cel putin 2 salai punctabili in balta. Restul cred ca il puteti gasi daca veniti in zona pe la Metro.
Bineinteles ca andriipopa a insistat si a gasit o structura dovada fiind ca s-a situat pe locul 2 cu salaul de 2 kg, pentru care il felicit.
In total au fost 15 concurenti din barca(deci in craiova sunt mai mult de 10 oameni care au barca si agrafe ) si un ajutor de arbitru(Fane de la mine de la firma) care a pescuit la chinez de pe mal dar nu prea aveam cum sa-l descalificam . Nici unul din cei care au avut motoare sau sonar nu a punctat.
Dupa aceea am mancat. Bine si mult. Toti participantii au primit premii.
Acestea au fost considerabile si le multumim pentru acest lucru lui Energofish, Berti, Drill, Abrevis, Telyaxu, Elpreco si Vodafone, in ce ordine doriti dvs."

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 16 Noi 2009, 20:49

mihaip scrie: Toti participantii au primit premii.
Acestea au fost considerabile si le multumim pentru acest lucru lui Energofish, Berti, Drill, Abrevis, Telyaxu, Elpreco si Vodafone, in ce ordine doriti dvs."
In afara de ce mi-am luat eu si Udila :D

Mama, in ce forma sunt!

Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 16 Noi 2009, 20:51

Andrei, sunt confuz cand citesc mesajul tau.
Vad atatata rautate si inversunare fata de baietiii de la SSC, incat ma face sa cred ca te contrazici in tot ce scrii, numai ca sa-i denigrezi cat mai mult.
Eu am mers 500 de kilometri in acest week-end sa ma intalnesc cu niste prieteni pe care ii am la inima. Alti 12 craioveni au venit si, poate, au plecat dezamagiti. Dar nu dezgustati.

E trist sa pui atata interes in promovarea unui concurs, apoi sa-ti ceri scuze pentru asta. Si e si mai trist ca lehamitea ta apare aici, fara sa scoti o vorba acolo.

Si poate cel mai urat lucru este acela ca multi dintre cei care au mai contribuit la acest eveniment, vor spune 'nu multumesc' pe viitor, pentru ca te-ai hotarat tu sa-l manjesti aici.

Am fost la multe concursuri, dar la niciunul n-am vazut premiantii enumerandu-si premiile pe forumuri, strigand c-au fost furati.
Felicitari pentru locul ocupat, regrete pentru asemenea caracter.

andriipopa75 scrie:concursul a fost sub orice asteptari din partea mea, mai ales ca nr. al pestilor prinsi.
Poate a fost de vina apa (f. tulbure, mult namol), poate ora concursului (s-a inceput pescuitul la 9 pe un soare orbitor , cum ii place salaului) poate s-a speriat de barci, motoare, sonare sau poate nu este asa mult peste.
Oricum ideea de a pescui intr-o crescatorie de unde se recolteaza zilnic pestele (de 2 ori s-a intamplat si in timpul concursului) se pare ca nu este prea inspirata.

Imi cer scuze ca am sperat la mult mai bine si am popularizat concursul, dar in conditiile in care se prezinta balta acum, chiar daca are salau mare in ea, nu se preteaza la concursuri de spinning, cel putin nu din barca atat timp cat pestii acolo se prind de obicei langa dig.

Cu privire la premii, avand in vedere relatiile de amicitie cu cei de la Spinning Squad Craiova si faptul ca au fost strict secrete, am crezut ca o sa primesc doar diploma, dar am mai primit o cana, un pix cu agenda, o cartela de vodafone , un evantai, 2 sepci , 3 shaduri si o vesta .
:P

Ospitalitatea a fost la cota ridicata, intretinuta si de replicile amabile ale lui GOD-ila, cu bruma de energie ramasa, dar toti participantii au primit premii si mai ales au iesit pe podium.

Scrie răspuns