Andrei, sunt confuz cand citesc mesajul tau.
Vad atatata rautate si inversunare fata de
baietiii de la SSC, incat ma face sa cred ca te contrazici in tot ce scrii, numai ca sa-i denigrezi cat mai mult.
Eu am mers 500 de kilometri in acest week-end sa ma intalnesc cu niste prieteni pe care ii am la inima. Alti 12 craioveni au venit si, poate, au plecat dezamagiti. Dar nu dezgustati.
E trist sa pui atata interes in promovarea unui concurs, apoi sa-ti ceri scuze pentru asta. Si e si mai trist ca lehamitea ta apare aici, fara sa scoti o vorba acolo.
Si poate cel mai urat lucru este acela ca multi dintre cei care au mai contribuit la acest eveniment, vor spune 'nu multumesc' pe viitor, pentru ca te-ai hotarat tu sa-l manjesti aici.
Am fost la multe concursuri, dar la niciunul n-am vazut premiantii enumerandu-si premiile pe forumuri, strigand c-au fost furati.
Felicitari pentru locul ocupat, regrete pentru asemenea caracter.
andriipopa75 scrie:concursul a fost sub orice asteptari din partea mea, mai ales ca nr. al pestilor prinsi.
Poate a fost de vina apa (f. tulbure, mult namol), poate ora concursului (s-a inceput pescuitul la 9 pe un soare orbitor , cum ii place salaului) poate s-a speriat de barci, motoare, sonare sau poate nu este asa mult peste.
Oricum ideea de a pescui intr-o crescatorie de unde se recolteaza zilnic pestele (de 2 ori s-a intamplat si in timpul concursului) se pare ca nu este prea inspirata.
Imi cer scuze ca am sperat la mult mai bine si am popularizat concursul, dar in conditiile in care se prezinta balta acum, chiar daca are salau mare in ea, nu se preteaza la concursuri de spinning, cel putin nu din barca atat timp cat pestii acolo se prind de obicei langa dig.
Cu privire la premii, avand in vedere relatiile de amicitie cu cei de la Spinning Squad Craiova si faptul ca au fost strict secrete, am crezut ca o sa primesc doar diploma, dar am mai primit o cana, un pix cu agenda, o cartela de vodafone ,
un evantai, 2 sepci , 3 shaduri si o vesta .
Ospitalitatea a fost la cota ridicata, intretinuta si de replicile amabile ale lui GOD-ila, cu bruma de energie ramasa, dar toti participantii au primit premii si mai ales au iesit pe podium.