Nemernic scrie:danielcocea scrie:am sa te bat cu salau' ala sarit de "100cm records" , pana zici PIUA.....Nemernic scrie: Adica e deschis concursul si la caras palmas ?![]()
![]()
......deja ...ATENTIE......mai " e " 3 zile si deja ma doare burta......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ioane, te rog un lucru..... sambata, 29.10.2011,la ora 9:47....sa fie prezenta o ambulanta ptr d-ul Daniel...ptr a i se acorda PRIMUL AJUTOR pentru diferite fracturi NAZALE, survenite in urma unei coleziuni FRONTALE cu un salau OVER 100 cm.
Multumesc !
Concurs Lacul Pantelimon
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- danielcocea
- veteran

ai sa razi... e unu si mai masiv decat masivupikeman scrie:unu mai masiv? nu mi frica de iel, chiar astept sa mai stam la o tacla ca n-am mai taclait de la un belis sau colibita nu mai stiu ce iera acu 3 aniNemernic scrie:pikeman scrie:primit, multam,
aleauuu neamuleeee, sa-mi moara bateria pana in partea ailalta a lacului....vezi ca va fi UNU' si MARE...care va fi la.......vasle
...dar sa ne fereasca D-zeu....sa-l ia p'ala MARE
.....ca o sa dea pe noi grav
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- danielcocea
- veteran

beeiiii....cine e "masivu" asta....ca oricine ar fi e pistol cu apa,......omu e un MARE MASIV...ATENTIE...!!!!!Nemernic scrie:ai sa razi... e unu si mai masiv decat masivupikeman scrie:unu mai masiv? nu mi frica de iel, chiar astept sa mai stam la o tacla ca n-am mai taclait de la un belis sau colibita nu mai stiu ce iera acu 3 aniNemernic scrie:....vezi ca va fi UNU' si MARE...care va fi la.......vasle
...dar sa ne fereasca D-zeu....sa-l ia p'ala MARE
.....ca o sa dea pe noi grav
.....stie el care e
- crystianoo
- veteran

bah, atat v-ati agitat aici, ca parca vad ca dati niste gherle de toata frumusetea
in alta ordine de idei, desi am promis ca vin la jpritz, sunt toate sansele sa nu ajung, sambata dim la prima ora ma duc la pitesti la armurier ca mi-a venit o arma, iar dupa masa tai motzul la copil ( asta e ad hoc, organizata pe nestiute de nevasta-mea) ....
deci slabe sanse
oricum, decat sa ma simt umilit de 110 + a lui nemernic, mai bine nu vin

in alta ordine de idei, desi am promis ca vin la jpritz, sunt toate sansele sa nu ajung, sambata dim la prima ora ma duc la pitesti la armurier ca mi-a venit o arma, iar dupa masa tai motzul la copil ( asta e ad hoc, organizata pe nestiute de nevasta-mea) ....
deci slabe sanse
oricum, decat sa ma simt umilit de 110 + a lui nemernic, mai bine nu vin
- danielcocea
- veteran

lasa ca mai e o zi si duminica.....agitati sau nu , gherle nu avem cum fi , in nici un caz.....bine eu vorbesc in numele meu , nu stiu altii.....toni f scrie:bah, atat v-ati agitat aici, ca parca vad ca dati niste gherle de toata frumusetea![]()
![]()
![]()
deci slabe sanse![]()
![]()
![]()
oricum, decat sa ma simt umilit de 110 + a lui nemernic, mai bine nu vin![]()
![]()
p.s.- "pikeman" sa nu uiti strunele acasa si viermusii...cica merge obletele GRAV.....
Lasa...obletele..... Iti dau un PONT mai puternic, Pikeman..... cica o ia carasu' palmas.....intr-un mare stil. Asa ca.....nu-ti uita rameledanielcocea scrie:p.s.- "pikeman" sa nu uiti strunele acasa si viermusii...cica merge obletele GRAV.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...