Concurs Lacul Pantelimon

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 25 Oct 2011, 15:38

Nemernic scrie:
danielcocea scrie:
Nemernic scrie: Adica e deschis concursul si la caras palmas ? :shock:
am sa te bat cu salau' ala sarit de "100cm records" , pana zici PIUA..... :lol: :lol: :lol: ......deja ...ATENTIE......mai " e " 3 zile si deja ma doare burta...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol1: :lol1:
Ioane, te rog un lucru..... sambata, 29.10.2011,la ora 9:47....sa fie prezenta o ambulanta ptr d-ul Daniel...ptr a i se acorda PRIMUL AJUTOR pentru diferite fracturi NAZALE, survenite in urma unei coleziuni FRONTALE cu un salau OVER 100 cm.
Multumesc ! :shock:
:roll: :roll: :roll: ....la ora 09.47 deja o sa ai ochii umflati de atata bataie....deci 09.47 e tarziu !!!!!!!...ai sa razi..... :wink:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2011, 15:58

pikeman scrie:
Nemernic scrie:
pikeman scrie:primit, multam,

aleauuu neamuleeee, sa-mi moara bateria pana in partea ailalta a lacului :shock:
:lol1: ....vezi ca va fi UNU' si MARE...care va fi la.......vasle :shock: ...dar sa ne fereasca D-zeu....sa-l ia p'ala MARE :shock: .....ca o sa dea pe noi grav :lol:
unu mai masiv? nu mi frica de iel, chiar astept sa mai stam la o tacla ca n-am mai taclait de la un belis sau colibita nu mai stiu ce iera acu 3 ani :lol:
ai sa razi... e unu si mai masiv decat masivu :shock: .....stie el care e :roll:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 25 Oct 2011, 16:30

Nemernic scrie:
pikeman scrie:
Nemernic scrie: :lol1: ....vezi ca va fi UNU' si MARE...care va fi la.......vasle :shock: ...dar sa ne fereasca D-zeu....sa-l ia p'ala MARE :shock: .....ca o sa dea pe noi grav :lol:
unu mai masiv? nu mi frica de iel, chiar astept sa mai stam la o tacla ca n-am mai taclait de la un belis sau colibita nu mai stiu ce iera acu 3 ani :lol:
ai sa razi... e unu si mai masiv decat masivu :shock: .....stie el care e :roll:
beeiiii....cine e "masivu" asta....ca oricine ar fi e pistol cu apa,......omu e un MARE MASIV...ATENTIE...!!!!! :lol: :lol: :lol: ....omu baga la intuneric el , n ati inteles.....mare frumuseteee... :lol:

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 25 Oct 2011, 21:54

of,of,of...ce va fac eu voua...auzi mai masiv ca Masivu' :lol: :lol: :lol: :lol:
pai ce ma ca voi sa zica lumea ca am fugit de la Antipa,las ca vedeti voi salai peste ochi :shock: :shock: :shock:
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2011, 22:30

crystianoo scrie:of,of,of...ce va fac eu voua...
las ca vedeti voi salai peste ochi :shock: :shock: :shock:
:? :help:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 26 Oct 2011, 07:14

bah, atat v-ati agitat aici, ca parca vad ca dati niste gherle de toata frumusetea :twisted: :twisted: :twisted:

in alta ordine de idei, desi am promis ca vin la jpritz, sunt toate sansele sa nu ajung, sambata dim la prima ora ma duc la pitesti la armurier ca mi-a venit o arma, iar dupa masa tai motzul la copil ( asta e ad hoc, organizata pe nestiute de nevasta-mea) ....

deci slabe sanse :oops: :oops: :oops:

oricum, decat sa ma simt umilit de 110 + a lui nemernic, mai bine nu vin :twisted: :twisted: :twisted:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Oct 2011, 07:51

N-are, bre, nimic..... s-au mai luat gherle.... unii sunt obisnuiti cu ele
:twisted: ..... pffff.... a iesit si cu rima.... :lol: :lol:

Maine e deja ...joi :roll: si deja simt cum se lipeste salaul de spatele vostru :shock:

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 26 Oct 2011, 08:11

toni f scrie:bah, atat v-ati agitat aici, ca parca vad ca dati niste gherle de toata frumusetea :twisted: :twisted: :twisted:

in alta ordine de idei, desi am promis ca vin la jpritz, sunt toate sansele sa nu ajung, sambata dim la prima ora ma duc la pitesti la armurier ca mi-a venit o arma, iar dupa masa tai motzul la copil ( asta e ad hoc, organizata pe nestiute de nevasta-mea) ....

deci slabe sanse :oops: :oops: :oops:

oricum, decat sa ma simt umilit de 110 + a lui nemernic, mai bine nu vin :twisted: :twisted: :twisted:
lasa ca mai e o zi si duminica.....agitati sau nu , gherle nu avem cum fi , in nici un caz.....bine eu vorbesc in numele meu , nu stiu altii..... :lol: :lol: :lol: ...si oricum cu caterincha la cote MAXIME deja nu mai suntem gherle....

p.s.- "pikeman" sa nu uiti strunele acasa si viermusii...cica merge obletele GRAV..... :shock:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Oct 2011, 08:15

danielcocea scrie:p.s.- "pikeman" sa nu uiti strunele acasa si viermusii...cica merge obletele GRAV..... :shock:
Lasa...obletele..... Iti dau un PONT mai puternic, Pikeman..... cica o ia carasu' palmas.....intr-un mare stil. Asa ca.....nu-ti uita ramele :shock: si cocoloshu' de mamaliga :elkgrin:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 26 Oct 2011, 08:22

danielcocea scrie: ..cica merge obletele GRAV...
Nemernic scrie:...cica o ia carasu' palmas.....intr-un mare stil.

Urgent! Cumpar prostovol cu ochiuri mici! Ofer pretul pietei! Rog seriozitate maxima!

:lol: :lol:

Scrie răspuns