Concurs Lacul Pantelimon

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 25 Oct 2011, 08:24

danielcocea scrie:
Ranga scrie:bre...geanta! ai mai adus? mai vreau una.

auzi, da din astia gura casca...primesti? as da o fuga de dimineata sa le urez bafta. :elkgrin:
cica primeste.....da sa vii cu o baterie la tine.....apropo care aveti o baterie pt. doua zile..promit ca am grija de ea...si o pun la incarcat intre manse..... :P
am rezolvat o ....... dau pe voi cu 100 de amperi..... :lol: :lol: :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2011, 08:53

danielcocea scrie:am rezolvat o ....... dau pe voi cu 100 de amperi..... :lol: :lol: :lol:
:x
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Oct 2011, 09:22

auzi, da din astia gura casca...primesti? as da o fuga de dimineata sa le urez bafta. :elkgrin:
daca ii numa bafta si fara succes tot dejeaba :lol: numa ai di grija unde meri porma la pescuit ca nu se stie :lol: tu zici bafta la 12 insi dar 12 insi iti zic tie bafta, deci pleci mai incarcat :lol:

ba, tu ala, cu 100A, bine ca ai facut rost, fiindca ai cea mai tare baterie ai castigat premiul de "tractorist", drept urmare va trebui sa ne tractezi pe toti la start :lol: :lol: :lol:

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 25 Oct 2011, 09:26

pikeman scrie:

daca ii numa bafta si fara succes tot dejeaba :lol: numa ai di grija unde meri porma la pescuit ca nu se stie :lol: tu zici bafta la 12 insi dar 12 insi iti zic tie bafta, deci pleci mai incarcat :lol:

ba, tu ala, cu 100A, bine ca ai facut rost, fiindca ai cea mai tare baterie ai castigat premiul de "tractorist", drept urmare va trebui sa ne tractezi pe toti la start :lol: :lol: :lol:
"pikeman".... :lol: :lol: :lol: ....asta e un concurs de pescuit SALAU....la start avem cu ce ne da....cica avem termic....abia astept sa dau pe voi....cu mici si mustar pe la coltul gurii.... :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Oct 2011, 09:30

am auzit ca vrei sa umbli cu cioara voxita si sa pescui la baboi cu pluta de COCEAn , o sa fim cu ochii pe tine...wash out :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 25 Oct 2011, 09:34

pikeman scrie:am auzit ca vrei sa umbli cu cioara voxita si sa pescui la baboi cu pluta de COCEAn ,
asta numai daca prinde Nemernicul ceva cu prostovolul. :lol: daca nu....asta e, cumpara din piata. :lol:

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 25 Oct 2011, 09:39

pikeman scrie:am auzit ca vrei sa umbli cu cioara voxita si sa pescui la baboi cu pluta de COCEAn , o sa fim cu ochii pe tine...wash out :lol: :lol: :lol:
N ai inteles nimic...am 100 de amperi ...si aparat din ala ...stii tu.... :lol: :lol: :lol: ....pt baboi.....tre sa mai fac rost de niste strune..... :shock:

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 25 Oct 2011, 09:49

pikeman scrie:am auzit ca vrei sa umbli cu cioara voxita si sa pescui la baboi cu pluta de COCEAn , o sa fim cu ochii pe tine...wash out :lol: :lol: :lol:
"pikeman"....numa arunca zvonuri d astea...ca poate aude "domnu' " director ( organizator ) de concurs si ne descalifica.... :shock:

:lol:

Aualeuuu......cat dau pe voi..... :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2011, 09:51

pikeman scrie:sa ne tractezi
pikeman scrie:o sa fim
Sa inteleg...ca o sa avem un... novice ?! :shock: printre noi :lol: :lol: :lol: :lol:
danielcocea scrie:am rezolvat o ....... dau pe voi cu 100 de amperi
Ptiuuu, drace..... asta o sa dea la ...curent :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 25 Oct 2011, 10:01

Nemernic scrie: Ptiuuu, drace..... asta o sa dea la ...curent :shock:

da ma... o sa bage aia 100 de amperi in chilotz... sa-si gadile sufletul poa se trezeste la viata... sti cum ii vorba asa intre pescari... cum ii pestele asa si .... sufletul :lol: sigur urmareste cea mai mare captura :twisted:

Scrie răspuns