Concurs Lacul Pantelimon

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Oct 2011, 15:31

Nemernic scrie: tu vino la concurs.... si ai sa intelegi ce inseamna "poveste la un pahar" si caterinca maxima..... pana atunci :lol: :lol: :lol: sunt si alte balti.... nu doar Milotina
p.s.: daca vrei sa mai discutam, discutam pe alte topicuri ce-si au ca obiect sau subiect.....discutii libere :P :P :P
sunt destui care pot confirma ca ma descurc "binishor" la caterinca maxima cu sau fara pahar :lol: :lol: :lol:
si da, mai sunt si alte balti decat Ghilotina, doar ca aici erau mai multe trofee pe m2 pentru fuduli :lol: si stai tu linistit ca daca popularizam alta balta , tot darapanatura ajunge intr-un final :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 24 Oct 2011, 15:34

pikeman scrie:
Nemernic scrie: tu vino la concurs.... si ai sa intelegi ce inseamna "poveste la un pahar" si caterinca maxima..... pana atunci :lol: :lol: :lol: sunt si alte balti.... nu doar Milotina
p.s.: daca vrei sa mai discutam, discutam pe alte topicuri ce-si au ca obiect sau subiect.....discutii libere :P :P :P
sunt destui care pot confirma ca ma descurc "binishor" la caterinca maxima cu sau fara pahar :lol: :lol: :lol:
si da, mai sunt si alte balti decat Ghilotina, doar ca aici erau mai multe trofee pe m2 pentru fuduli :lol: si stai tu linistit ca daca popularizam alta balta , tot darapanatura ajunge intr-un final :lol:
ajunge....sigur ca ajunge.....dar cel putin..... nu este asa mediatizata..... Exact despre acele trofee pe m2, vorbeam si eu...... ;)
totusi, vi sau ce kkt faci pana la urma ? :lol: :lol: :lol: ... n-auzi ? se lasa cu mici si mustar scurs pe noi :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Oct 2011, 15:38

cica maine la orele 17-18 primesc raspuns, nu depinde de mine ca io n-am masina :( altfel eu as veni, adica aranjamentele au fost facute(eliberat uichendul si cazare) , ar fi pacat sa ratez micii aia :oops: si sa las mustaru sa se scurga pe langa mine

cine stie, poate la ziua concursului vor fi mai multi :D

p.s. da ba, io vreau diploma, ce concurs ii asta fara diploma, macar o bucat de hartie igienica pe care sa scrie ca am participat...de semnatura ma ocup eu :lol: :lol: :lol: :twisted:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 24 Oct 2011, 15:42

pikeman scrie:cica maine la orele 17-18 primesc raspuns, nu depinde de mine ca io n-am masina :( altfel eu as veni, adica aranjamentele au fost facute(eliberat uichendul si cazare) , ar fi pacat sa ratez micii aia :oops: si sa las mustaru sa se scurga pe langa mine

cine stie, poate la ziua concursului vor fi mai multi :D

p.s. da ba, io vreau diploma, ce concurs ii asta fara diploma, macar o bucat de hartie igienica pe care sa scrie ca am participat...de semnatura ma ocup eu :lol: :lol: :lol: :twisted:
n-ai inteles....premiul cel mare.... va fi un MIC infipt intr-un bat.....drept trofeu. Micul se va unge cu mustar si o felie de paine drept diploma..... Restul premiilor vor consta in pahare, resturi de mici si firimituri de paine....
Pana si ...gherlosii vor primi premiu - MARE CATERINCA ce vor lua pe ei :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Oct 2011, 15:46

in cazu asta mi-e cam frica sa nu dau gherla....totala :lol: :lol: :lol:

ca apoi se lasa cu - caterinca ... nasoala :lol: :lol: :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 24 Oct 2011, 15:49

Inca un lucru important:

Pe 30 Octombrie, se va schimba ora, adica ora 4 va deveni 3. sa nu plangeti duminica dimineata ca sunteti singuri pe mal :twisted:

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 24 Oct 2011, 16:52

Nu as vrea sa fiu subiect de caterinka...aoleuoleuoleuoleu....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Oct 2011, 17:02

crystianoo scrie:Nu as vrea sa fiu subiect de caterinka...aoleuoleuoleuoleu....

deja te dai lovit? :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 24 Oct 2011, 17:15

crystianoo scrie:Nu as vrea sa fiu subiect de caterinka...aoleuoleuoleuoleu....

mama..... mama :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 24 Oct 2011, 18:02

stati ma linistiti ...ma ofer eu subiect de caterincha.... :shock: :shock: :shock:

not..... :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns